Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
20.8.13 16:24
@H1 píše:
14,5 na délku.. 3,5 na šířku v pohotovosti… Dle Kraťomíra…
Jsem to kvuli němu narychlo přeměřil.. A mám to podobně.. A všechny ženy semnou co jsem měl si to užívaly.. Tak se chytám za hlavu.. Jednomu z nás se to v hlavě plete…
A hele, dle kraťase další mrzák a von si to i užívá 8o 8o 8o :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.8.13 16:26
@monca114 píše:
A o kolika cm se tu bavíme? Nemohu to nikde najít

14,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.8.13 16:31
@Jste na palici? píše:
Tak, a už mi došla trpělivost. Furt někde čtu (i tady), jak ho maj chlapi malýho, jak se utápěj ve vlastní sebelítosti, a vážně mě to nahlodává. Ze zvědavosti jsem si pročetl i diskuzní fórum žen, kde si teda ty extra samice jedna přes druhou vítězoslavně třásly rukama, že ideálních je 18-25 cm (sněte dál). Celá diskuze začala tak, že si tam nějaká stěžovala, že její fella ho má asi tak 12-13 cm dlouhýho, a že to je naprosto nepoužitelný. Do teď jsem neměl nějakej extra velkej mindrák, ale po přečtení toho, jak je tohle ubohý číslo, jsem o sobě začal pochybovat. Zvlášt když se tam jedna baba přes druhou předháněly, jak je to fakt nepoužitelná velikost. Začal jsem chápat ty zamindrákovaný řeči chlapů. A jak tak čtu, tak najednou se tam objeví nějakých pár ženských a píšou, že se koukly na pravítko, a že teda ku*va 13 cm vůbec neni tak málo, jak si myslely, že autorka si musela splíst číslo a mluví tak o 5 cm. Upřímně jsem se těm slečnám moc nedivil, stačí se kouknout na statistiky, a je to v rámci průměru a pravděpodobně většinu z nich manžel podobnym náčinim doma brousí.

Dobrá, řikám si, schválně, jak to ženský maj. V pár hospodách jsem se orientačně zeptal kamarádek, ať mi na prstech ukážou 10 cm. Všech 6 ukázalo v rozmezí 5-6, jedna 7 cm. Tak, a teď vám zamindrákovaným chlapům vysvětlim, proč nemá smysl emařit nad takovýma diskuzema mezi ženskýma. Nechci vás urazit baby, ale prostě většina ženských nemá v oku, kolik je kolik cm. A je to pochopitelný, protože narozdíl od chlapů si neměříte každej druhej den, jestli vám náhodou konečně nepovyrostl. To jen my chlapi víme, jak ukázat 13.48cm na prstech bez sebemenšího náznaku odchylky, protože většina z nás is ho už od svý puberty přeměřuje.

Já sám jsem míval mindráky, dost jsem se divil, že ženský jsou tak dobrý herečky, že jim ten můj šmudla nepřijde k smíchu, dokonce se ani netvářily nikdy nijak zaskočeně (co to, povidal jsem si, vždyť podle fóra by měla být zvyklá aspoň na 18cm jako minimum a teď by měla vyprsknout smíchy a toužebně vykřikovat jméno svýho ex)… Nic z toho se nedělo… Až postupem let jsem zjistil, že všichni kecaj a ti co si myslej, že nekecaj, si ho měřej od prdelní díry (v lepším případě jen od spoda, aby nahnali pár cenťáků), proto je průměr na fórech tak 20-25 cm. A většina ženských naopak nemá uplně jasno v tom, kolik že to ten jejich přítel/ex vlastně má „ale by oko, tak 25+“… ve skutečnosti 16 cm ;). Moje teď už bývalka mi taky řekla, že ho mám tak 18 (no, nevyváděl jsem jí z omylu) :)

Ano, nebudu vám lhát, existují ženský, který doopravdy vědi, jak velkej je 20cm cápek (a viděly ho) a dokonce se jim to líbí a budou vám řikat, že nic neni lepšího. Proti gustu ho*no zmůžu. A ano, najde se i nějaký zanedbatelný procento chlapů, co tuhle gargantuovskou velikost má… ti ale většinou nechodí na fóra o penisech, protože jim to je uplně u prdele a nějaký péro fakt neřešej (teda do tý doby, dokud si nenabrnknou babu s trochu užší jeskyňkou, pak začnou brečet taky, jen v opačnym slova smyslu). Teda, samozřejmě pokud to neni to jediný, na co v celym svym životě můžou bejt hrdý, to je pak jiná a na takových forech si masírují ego od nevidim do nevidim.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
konečně někdo s normálním názorem a opravdu pravdivým :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
20.8.13 17:20

Já myslela, že se tu bavíme o penisu o velikosti fazole a tloušťce špagety a vy se bavíte o normální velikosti, kterou má většina a někteří se zde opovažují nazvat se mrzákem? Pane Bože, fakt to nechápu… I kdybych měla díru do pipky zašitou, tak nejsem mrzák, pač mám ještě ruce a pusu. Zkuste použít i vy, mrzáci někdy. Pusou a rukou se mi to stejně líbí víc, než ptákem, většinou ;)

• Citovat
  • Upravit
24603
20.8.13 17:24
@monca114 píše:
Já myslela, že se tu bavíme o penisu o velikosti fazole a tloušťce špagety a vy se bavíte o normální velikosti, kterou má většina a někteří se zde opovažují nazvat se mrzákem? Pane Bože, fakt to nechápu… I kdybych měla díru do pipky zašitou, tak nejsem mrzák, pač mám ještě ruce a pusu. Zkuste použít i vy, mrzáci někdy. Pusou a rukou se mi to stejně líbí víc, než ptákem, většinou ;)

to ale nevysvětlíš, chlapi si myslí že když nemají ohniváka, tak jsou k ničemu :roll:, a asi v posteli k ničemu budou, když zbytek „pomůcek“ neznají 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
20.8.13 17:31

@pannacotta
No já bych třeba nechtěl ptáka ohníváka, aby mi chudák ještě ohníval (to by si možná přál Kraťas s jeho přáním – Fournierovou gangrénou). To mám raději svoji hvězdu jasnou… :mrgreen: (zájemci se kouknou do galerie, upozornění! ten kolibřík není můj :andel: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.8.13 18:57
@Doctus píše:
@pannacotta
No já bych třeba nechtěl ptáka ohníváka, aby mi chudák ještě ohníval (to by si možná přál Kraťas s jeho přáním – Fournierovou gangrénou). To mám raději svoji hvězdu jasnou… :mrgreen: (zájemci se kouknou do galerie, upozornění! ten kolibřík není můj :andel: )
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.13 19:03
@pannacotta píše:
to ale nevysvětlíš, chlapi si myslí že když nemají ohniváka, tak jsou k ničemu :roll:, a asi v posteli k ničemu budou, když zbytek „pomůcek“ neznají 8)

no tak můj chlap ho má fakt malého a netrpí méněcenností, jen já tiše trpím a v něm držím tu sebejistotu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.13 19:15

Kluci neblbněte (teda ti, kteří si myslí, že mají malého)…
Můj manžel má 19 cm (míry mám v oku od malička, a jednou jsme pro legraci i měřili :oops: :lol: ). Nejsem žádná hubeňoučká, drobná ženská. Jsem širší, po dvou porodech - ale když se s mužem přestaneme ovládat, tak trpím bolestí jako prase. Prostě je to míra, která je pro někoho sice možná fajn, ale já bych mu klidně pár cenťáčků ubrala a určitě bychom si mohli bez omezení užívat více a více poloh i způsobů. On třeba takový orální sex s údem až v krku není nic příjemného (když se manžel občas přestane ovládat - což je naštěstí málokdy, a ani anální sex není zrovna slast - tedy pár čísel je super, ale pokud přirazí více, tak brečím bolestí). No a při většině poloh u klasiky se prostě také musíme hlídat a když přirazí více, tak je to děs… Bože nešilte. Buďte rádi, že máte údy jaké máte, že si můžete užívat všech krás sexuálního života a nemusíte řešit, jestli můžete přirazit více abyste neublížili partnerce…
(anonym s ohledem na mého drahého chotě, kterého miluji i přes jeho velký úd, který mu stejně jednou zkrátím :oops: :lol: )

• Citovat
  • Upravit
23864
20.8.13 19:29
@Jabadabadu píše:
Já musím souhlasit s Kraťomírem. Mám penis stejných rozměrů a negativní zkušenosti s reakcí žen. Zde diskutujícím ženám nabízím, že mohou přijít ke mě domů a zkontrolovat, jestli takový penis může uspokojit ženu.

A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
20.8.13 19:29
@Anonymní píše:
Kluci neblbněte (teda ti, kteří si myslí, že mají malého)…
Můj manžel má 19 cm (míry mám v oku od malička, a jednou jsme pro legraci i měřili :oops: :lol: ). Nejsem žádná hubeňoučká, drobná ženská. Jsem širší, po dvou porodech - ale když se s mužem přestaneme ovládat, tak trpím bolestí jako prase. Prostě je to míra, která je pro někoho sice možná fajn, ale já bych mu klidně pár cenťáčků ubrala a určitě bychom si mohli bez omezení užívat více a více poloh i způsobů. On třeba takový orální sex s údem až v krku není nic příjemného (když se manžel občas přestane ovládat - což je naštěstí málokdy, a ani anální sex není zrovna slast - tedy pár čísel je super, ale pokud přirazí více, tak brečím bolestí). No a při většině poloh u klasiky se prostě také musíme hlídat a když přirazí více, tak je to děs… Bože nešilte. Buďte rádi, že máte údy jaké máte, že si můžete užívat všech krás sexuálního života a nemusíte řešit, jestli můžete přirazit více abyste neublížili partnerce…
(anonym s ohledem na mého drahého chotě, kterého miluji i přes jeho velký úd, který mu stejně jednou zkrátím :oops: :lol: )

mám stejný názor. Nevím, kolik má můj chlap, ale tipla bych to tak na těch 18cm a taky mě to někdy bolí

• Citovat
  • Upravit
Pindík
20.8.13 21:34

Vždycky kroutím hlavou, když ženská vytáhne argument že s velkým to „někdy bolí.“
Tak proč to tedy děláte, když to bolí? Odpovím si sám - protože to za tu občasnou bolest stojí (masochystky teď ponechme stranou :) )
Kdyby se těm vašim miláčkům z ničeho nic zmenšil, tutově by vám to chybělo.

• Citovat
  • Upravit
23864
20.8.13 21:37
@Pindík píše:
Vždycky kroutím hlavou, když ženská vytáhne argument že s velkým to „někdy bolí.“
Tak proč to tedy děláte, když to bolí? Odpovím si sám - protože to za tu občasnou bolest stojí (masochystky teď ponechme stranou :) )
Kdyby se těm vašim miláčkům z ničeho nic zmenšil, tutově by vám to chybělo.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
20.8.13 21:56
@monca114 píše:
Já myslela, že se tu bavíme o penisu o velikosti fazole a tloušťce špagety a vy se bavíte o normální velikosti, kterou má většina a někteří se zde opovažují nazvat se mrzákem? Pane Bože, fakt to nechápu… I kdybych měla díru do pipky zašitou, tak nejsem mrzák, pač mám ještě ruce a pusu. Zkuste použít i vy, mrzáci někdy. Pusou a rukou se mi to stejně líbí víc, než ptákem, většinou ;)

tohle zase já nechápu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
20.8.13 22:00
@Anonymní píše:
no tak můj chlap ho má fakt malého a netrpí méněcenností, jen já tiše trpím a v něm držím tu sebejistotu

chápu, že některé ženy jsou více pomůckové, já si to třeba nedovedu představit, ale člověk to předem nepozná, když se seznamuje, to je ten problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí