Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martin667 píše:
No tak tomu se mně nechce věřit, že by měl jenom 10 cm, to měl určitě víc. Ale vy ženské holt máte špatný odhad vzdálenosti
proč by nemohl? Na vyvrcholení to stačí ![]()
@Martin667 píše:
No tak tomu se mně nechce věřit, že by měl jenom 10 cm, to měl určitě víc. Ale vy ženské holt máte špatný odhad vzdálenosti
Další mamlas na cestě… Pokud jsem dobře informována, tak ženy mají ten pověstný bod G v hloubce zhruba 7 cm - tudíž se dá orgasmu mnohem lépe dosáhnout s malým penisem než s dvaceticentimetrovou kládou
. Třeba já, ač jsem s manželem už 13 let, ale má těch zmíněných 19 cm, orgasmus nikdy nezažila - prostě a jednoduše zapluje moc hluboko…
Lucka
@Anonymní píše:
Další mamlas na cestě… Pokud jsem dobře informována, tak ženy mají ten pověstný bod G v hloubce zhruba 7 cm - tudíž se dá orgasmu mnohem lépe dosáhnout s malým penisem než s dvaceticentimetrovou kládou![]()
![]()
. Třeba já, ač jsem s manželem už 13 let, ale má těch zmíněných 19 cm, orgasmus nikdy nezažila - prostě a jednoduše zapluje moc hluboko…
Lucka
přesně tak!
@H1 píše:
Objektivní fakt je, že je spousta žen, kterým tato velikost naprosto vyhovuje.
S tím nic nenaděláte. A můžete si připadat sebevíc směšně. A další nezpochybnitelný fakt je, že jestli to objektivně stačí, nebo nestačí, posuzuje ta která žena. Promiňte, ale vy nemáte nárokposuzovat jestli to stačí nebo ne. To má pouze ta žena, kterou si narazíte.. Jestli potřebuje takovej. Větší nebo menší. Nikdo vám nedal nárok posuzovat to co žena cítí.. Takže co tam máte dál?
Objektivním faktem je pouze to, že je mnoho žen, které mají partnery i s takto uboze malým penisem, nicméně nikde není psáno, že by svého partnera neměly rády s větším penisem. Jsou spolu prostě z jiných důvodů, z lásky, protože si sednou a protože je jim spolu fajn - většina z nich je pak schopna nad velikostí penisu svého milého přivřít očka a mít ho ráda i s tímto postižením… Ovšem o tom, zda by jim tato směšně malá velikost skutečně stačila a nebo ne, o tom to vážně nic moc nevypovídá…
@monca114 píše:
ty seš debil? Omlouvám se za výraz, ale několik z nás ti napsalo, že to stačí. My ženský to máme podložený zkušenostma!!!
Nemyslím si, že bych byl přímo debil, ale možná se pletu. Myslím si, že takové posouzení přísluší jiným. Pravdou je, že mám jiný a možná i trochu reálnější názor než většina ostatních, to ale nutně nemusí být způsobeno debilitou… Ale jste hodná, že se nám mrzákům snažíte zvednout sebevědomí… ![]()
@AndrejkaS píše:
Milý Kraťomírenečetla jsem tu, jaká je Tvá velikost, ale chci říct, že můj první sex. partner neměl v pohotovosti víc než 10 cm a byl to jediný chlap, se kterým se mi povedlo dosáhnout vnitřního orgasmu. Takže bych na velikost moc nesázela… a opravu se neboj, že by tě v sobě ta partnerka necítila
Aha, no to se čte moc krásně…
Tak a teď třeba tu o Popelce… ![]()
@monca114 píše:
proč by nemohl? Na vyvrcholení to stačí
Ano, na vyvrcholení to asi stačí, ale pouze na vyvrcholení toho muže… ![]()
Já tě nechtěla urazit, byla to otázka. Ty si ale furt meleš svou a zkušenosti ženských bereš na lehkou váhu. A to s tím vyvrcholením muže mě pobavilo, fakt ![]()
Kráťo, mě by zajímala jedna věc. Když už si s to v sobě takto vyřešil a rozhodl, proč máš pořád potřebu o tom dokola psát jako kolovrátek na netu??? Jsi opravdu jako kolovrat - pořád dokolečka dokola, už je to trošku nudné…
Kraťomíre, jediné, co máš zmrzačené, je tvoje mysl. Mám pocit, že říkáš hop, aniž bys přeskočil. Jestli to dobře chápu, tak žádná ženská ještě neměla tu čest to tvé údajně malé brko vyzkoušet, tak jak můžeš vědět, že by se to žádné nelíbilo? Běž ho prosím tě vyzkoušet někam do terénu a pak nám přijď napsat, jak se na to ženská tvářila, jestli tvoje teorie o „mrzáctví“ byly správné.
Já teda moc srovnání nemám, vyzkoušela jsem jen tři penisy
: dlouhý-tlustý, dlouhý-tenký a krátký-tenký (za toho jsem se nakonec provdala
). S dlouhým tlustým mě to bolelo. Majitel dlouhého tenkého se při každém sexu díval „dolů“, jak mu to s ním pěkně jde, takže moc nevím, jestli se mi to líbilo, spíš ne. Zato na pohled srandovní kašpárek mého manžela, ten umí pane zahrát divadlo. Už 11 let mě to s ním baví, a to s ním rozhodně nejdu ze soucitu, naopak se do toho vrhám s náruživou chutí.
Takže až vyzkoušíš, tak pak přijď teoretizovat.
Prosím o zachování anonymity z důvodu uvedení citlivých údajů o mém manželovi
. Děkuji.
Kraťomíre. O tom jestli ho máte malýho nebo ne. Rozhoduje ta ženská. Né vy. A když vám tady napíše. Žev áma popisovaná velikost je vcelku luxusní. Tak to tak je.. Tečka. Už si rozumíme? Nevím že to nemůžete pochopit.
@H1 píše:
Kraťomíre. O tom jestli ho máte malýho nebo ne. Rozhoduje ta ženská. Né vy. A když vám tady napíše. Žev áma popisovaná velikost je vcelku luxusní. Tak to tak je.. Tečka. Už si rozumíme? Nevím že to nemůžete pochopit.
on to pochopit jednoduše nechce. To je ten problém.
@monca114 píše:
on to pochopit jednoduše nechce. To je ten problém.
Pokud by měl rozum trošku v pořádku, tak musí pochopit..
Ale na tom nezáleží..
@H1 píše:
Pokud by měl rozum trošku v pořádku, tak musí pochopit..
Ale na tom nezáleží..
Jasný no… On má ale problém úplně někde jinde a to si nepřipouští. Lepší je se na něco vymluvit. V tomto případě na penis
@Kraťomír (offline) píše:
No je to ovšem otázka, skutečně jim to vyhovuje? A nebo jsou s partnerem z jiných důvodů a tak to s ním přetrpí i bez uspokojení? Nebo pro ně není sex tak důležitý a provozují ho je kvůli svému muži? Či jsou prostě jen hodné a nechtějí ho tím ranit? Jak tu někdo psal, sebevědomí svému muži neničí, i když sama trpí bez uspokojení svých potřeb… Pokud by to opravdu stačilo k uspokojení, nemuselo by se to tu vůbec řešit, jenomže ono to nestačí…Ale jsou holky a troufám si říct, že je jich dost, které nemají vaginální orgasmus a uspokojí se pouze klitoriálně. Třeba já
a velikost partnerova penisu není starost číslo jedna…
@Anonymní píše:@Kraťomír (offline) píše:
No je to ovšem otázka, skutečně jim to vyhovuje? A nebo jsou s partnerem z jiných důvodů a tak to s ním přetrpí i bez uspokojení? Nebo pro ně není sex tak důležitý a provozují ho je kvůli svému muži? Či jsou prostě jen hodné a nechtějí ho tím ranit? Jak tu někdo psal, sebevědomí svému muži neničí, i když sama trpí bez uspokojení svých potřeb… Pokud by to opravdu stačilo k uspokojení, nemuselo by se to tu vůbec řešit, jenomže ono to nestačí…Ale jsou holky a troufám si říct, že je jich dost, které nemají vaginální orgasmus a uspokojí se pouze klitoriálně. Třeba jáa velikost partnerova penisu není starost číslo jedna…
A jste nahranej. Kraťomíre.. Šach mat.