Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už tady přestaňte řešit velikost partnerova penisu na 232 stranách diskuse… vždyť je to trapné… skoro to vypadá, že se neumíte o ničem jiném bavit ![]()
@AdelkaMala Koukám, že ty chodíš do všech diskuzí akorát prudit
![]()
@AdelkaMala A proč to čteš? Ty zase vypadáš teď tak, že neumíš nic jiného, než buzerovat cizí lidi v jejich volném čase ![]()
232 stran slepičí diskuse jsem fakt nečetla… na to nemám čas, chuť ani sílu
OK napíšu sem zase až to dotáhnete na 500 stran diskuse… doufám, že do té doby z té velikosti partnerova penisu nezkvoknete ![]()
@AdelkaMala pokud to nečtete, tak nechápu smysl vašeho komentáře ![]()
@AdelkaMala nemějte péči, vy jste už asi zcvokla a to jste tu ani nic nepřečetla ![]()
Přijde mi to uhozené, když dospělé ženy tráví čas diskusí o velikosti partnerova penisu na 232 stranách diskuse… čekala bych to spíše u nevyzrálých puberťaček co čtou bravíčko
@AdelkaMala píše:
@KattyKPřijde mi to uhozené, když dospělé ženy tráví čas diskusí o velikosti partnerova penisu na 232 stranách diskuse… čekala bych to spíše u nevyzrálých puberťaček co čtou bravíčko
A zdrobnělý nick (adélka) pubertální není? ![]()
@AdelkaMala
kde jinde na toto téma pokecáte?
Každého věc, jak tráví svůj volný čas..a člověk to nesmí brát tak vážně ![]()
@AdelkaMala Hele, mě je to jedno, jen není potřeba se vyjadřovat ke každému tématu, ne? Svůj názor jsi napsala, tak OK, dál nedebatuj o něčem, k čemu nemáš co napsat
@pannacotta Njn, jsem opožděná