Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AdelkaMala píše:
Už tady přestaňte řešit velikost partnerova penisu na 232 stranách diskuse… vždyť je to trapné… skoro to vypadá, že se neumíte o ničem jiném bavit
To nám tady bude vykládat nováček jo? ![]()
@AdelkaMala píše:
@monca114232 stran slepičí diskuse jsem fakt nečetla… na to nemám čas, chuť ani sílu
ale za to máš čas a chuť tady prudit, a kazit lidem náladu? ![]()
@KattyK píše:
@AdelkaMala pokud to nečtete, tak nechápu smysl vašeho komentáře
Asi tak nějak, tohle je nějaký děsně chytrý nováček emimina ![]()
24113 příspěvků… to vypadá na půlku lidského života… to tu bude brzy s takovými diskutujícími 5555 stran příspěvků ![]()
@AdelkaMala píše:
@KattyKPřijde mi to uhozené, když dospělé ženy tráví čas diskusí o velikosti partnerova penisu na 232 stranách diskuse… čekala bych to spíše u nevyzrálých puberťaček co čtou bravíčko
Tak se vrať na začátek milá dámo, a zjistíš že za těch 232 stran se tady prohnalo nespočetné množství lidi… ![]()
jo tak takhle ti ty příspěvky přibývají… na všechno reaguješ
@AdelkaMala píše:
@pannacotta24113 příspěvků… to vypadá na půlku lidského života… to tu bude brzy s takovými diskutujícími 5555 stran příspěvků
hele, že ty jelikož si tady jen necelý měsíc děláš co proto, abys brzo nahrabala tisíce příspěvku? ![]()
Příspěvek upraven 22.08.13 v 22:50
@monca114 píše:
@pannacotta Kašli na ni, to je horší, než Kraťas
Asi tak, nebudu si kazit večer někým kdo mi za to nestojí ![]()
@AdelkaMala píše:
@KattyKPřijde mi to uhozené, když dospělé ženy tráví čas diskusí o velikosti partnerova penisu na 232 stranách diskuse… čekala bych to spíše u nevyzrálých puberťaček co čtou bravíčko
Tobě to přijde uhozen aha… tak proč tu diskuzi prostě neignoruješ? Je to zdvořilejší a dospělejší než ostatní hodnotit..
Nechápu motivaci tvého příspěvku
Tak se vrať na začátek milá dámo, a zjistíš že za těch 232 stran se tady prohnalo nespočetné množství lidi… ![]()
jo to jo, ale to co tady zvládlo na 232 stranách nespočetné množství lidí… to jsi ty zvládla samostatně… tomu se říká životní výkon ![]()
AdelkaMala píše:
Tak já jsem mladej kluk a bravíčko je pro mě drahý, tak kecám tady.
![]()
Snad můžu ne?
Když nejsem dospělá žena.
![]()
Nakonec tady byla občas celkem sranda, nemůžeš brát každý vlákno tak vážně.
![]()
@pannacotta píše:
Tak se vrať na začátek milá dámo, a zjistíš že za těch 232 stran se tady prohnalo nespočetné množství lidi…
Jo jo, lidé se mění, ale jen Kraťas zůstává…
![]()
Co taky můžu jiného dělat, že? ![]()