Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@monca114
Zubař sice nejsem, ale i o zubech ti rád popovídám, jsem zvědav, zda máte tuberculum anomale Carabelli a další. Nebo jsi myslela jiné zrcátko (např. irigoskop)?
tak teď jsi mě pobavil
![]()
@Doctus píše:
@monca114
Zubař sice nejsem, ale i o zubech ti rád popovídám, jsem zvědav, zda máte tuberculum anomale Carabelli a další. Nebo jsi myslela jiné zrcátko (např. irigoskop)?
Myslela jsem jiné zrcátko. Do jiného otvoru ![]()
@Jabadabadu píše:
Začínám se bát.
Dobře ti tak ![]()
@monca114
Musíš mi napovědět, do jakého. Abych nepřinesl otoskop, ale ty sis chtěla prohlédnout dutinu nostní (rhinoskopem). Ale pánům bych vyšetřil konečník, to je vždy oblíbená část vyšetření, neboť všichni utečou. ![]()
@Doctus píše:
@monca114
Musíš mi napovědět, do jakého. Abych nepřinesl otoskop, ale ty sis chtěla prohlédnout dutinu nostní (rhinoskopem). Ale pánům bych vyšetřil konečník, to je vždy oblíbená část vyšetření, neboť všichni utečou.
A proč? Masáž prostaty je prý velice příjemná. A dones všechno, co máš, bude sranda ![]()
@pepřenka píše:
Já myslím, že „Kráťa“ si tady přišel najít ženu. Beztak to tu píše proto, aby se nějaká holka konečně chytla a napsala, že si to s ním teda rozdá - případně založí rodinu
Hehe
, tak to opravdu nee…
V tomhle směru už si nedělám žádné naděje… ![]()
@Vesmilka píše:
@monca114 já to ani nebrala jako oběť. Myslím, že bych si to i užila
To by bylo moc krásné, ale skutečnost by byla opravdu hodně jiná…
Tedy pokud ti k užívání a k pobavení nestačí pohled na směšně malý mikropenis - to pak jo
, protože pokud by stačilo ženám k užívání jenom tohle, tak to bych pak dokázal uspokojit snad všechny ženy na světě…
![]()
Ale bez legrace - k milování by nakonec ani nedošlo, to víme oba moc dobře… ![]()
@Vesmilka
zlatí mohla by jsi mě udělat shrnutí co zde nového?? Jsem dost ted v práci a nějak to nedávám ![]()
@Doctus Jé čauky doky
zrovna jsem na tebe myslela kam jsi se nám ztratil
![]()
@denisa 76
Nazdárek, krásko. Stále se to tu točí okolo stejných věcí. Zaznamenali jsme novinky, neboť uživatel H1 tvrdí, že při podobné velikosti, jakou má Kraťomír, zažil zástupy holek a nestěžovaly si, že se vždy těšily. Poté jsme zde přečetli dlouhý, ale výborně napsaný příspěvek od uživatele (jste na palici? přesně si to nepamatuji, ale nějak tak to bylo). Jak už to bývá, objevil se zde deus ex machina – Kraťomír – který spadl „z nebes“ (spíš z pekla) a stále mele to své, jak je mrzák, eunuch, neschopný soulože, že je nadosmrti odsouzen být panicem, byť to nikdy ještě nezkusil, ale NIKDY to zkoušet samozřejmě nebude, neboť nechce riskovat ještě větší potupu. Mnoho dam mu zde pravilo, že je to krásná / OK délka, že si myslely, že hovoří o 5 cm v erekci. No znáš to. Už zde padl i návrh Kraťase opít, znásilnit (samozřejmě od ženy, i když by si zasloužil i nějaké číslo od muže) a vyfotit, aby věděl, že to jde. Jak už to bývá, objevil se zde Kraťomír2 se jménem Pindík. Sodoma Gomora, Kelišová!
Už jsem tu chtěl poslat odkaz na stránku, kde jsou opravdu malé údy (ty pohlavní), ale raději ne, aby mě neblokli. Hezký den přeji.
@Kraťomír (offline) píše:
Ale jó, náhodou se mnou je docela sranda a dá se se mnou i bavit, tedy když zapomenu na svůj malý penis…Tak doufám, že společně dáme alespoň těch 555 stran
a kdo ví, možná jednou vážně padne i těch 5555 a věřím, že já budu stále ještě u toho
, akorát možná už jako STARÝ panic…
![]()
![]()
Teď jsem ještě relativně mladý panic, ale za pár (desítek) let už to se mnou bude horší…
Až budu jednou v důchodu - tedy když pán Bůh dá - sedět na lavičce v parku a vzpomínat na všechny své životní lásky, které jsem nikdy nemohl mít, určitě si vzpomenu i na vás holky…
Tak to od Tebe bude milé ![]()
@Jabadabadu píše:
No a když jsem tu onehdy psal ať přidete omrknout mojeho pidižvíka, tak se žádná nepřihlásila.
Asi ses málo snažil ![]()
@Jabadabadu píše:
Počkat, vy chcete přijít všechny najednou?
Co, máš lufty? ![]()
@Doctus píše:
@denisa 76
Nazdárek, krásko. Stále se to tu točí okolo stejných věcí. Zaznamenali jsme novinky, neboť uživatel H1 tvrdí, že při podobné velikosti, jakou má Kraťomír, zažil zástupy holek a nestěžovaly si, že se vždy těšily. Poté jsme zde přečetli dlouhý, ale výborně napsaný příspěvek od uživatele (jste na palici? přesně si to nepamatuji, ale nějak tak to bylo). Jak už to bývá, objevil se zde deus ex machina – Kraťomír – který spadl „z nebes“ (spíš z pekla) a stále mele to své, jak je mrzák, eunuch, neschopný soulože, že je nadosmrti odsouzen být panicem, byť to nikdy ještě nezkusil, ale NIKDY to zkoušet samozřejmě nebude, neboť nechce riskovat ještě větší potupu. Mnoho dam mu zde pravilo, že je to krásná / OK délka, že si myslely, že hovoří o 5 cm v erekci. No znáš to. Už zde padl i návrh Kraťase opít, znásilnit (samozřejmě od ženy, i když by si zasloužil i nějaké číslo od muže) a vyfotit, aby věděl, že to jde. Jak už to bývá, objevil se zde Kraťomír2 se jménem Pindík. Sodoma Gomora, Kelišová!Už jsem tu chtěl poslat odkaz na stránku, kde jsou opravdu malé údy (ty pohlavní), ale raději ne, aby mě neblokli. Hezký den přeji.
@Doctus
to nemůžeš na mě takhle po ránu ![]()
Jinak moc děkuji za shrnutí, které teda fakt nemá chybu.No holky to časem pochopí, že nemá cenu Kraťase přesvědčovat, že život není jenom o péru, protože jim i dojde, že co má blbě je zařízení v hlavě a ne v kalhotech ![]()
Jinak si udělám čas a nováčka pindíka si počtu, protože se mě ani nechce věřit, že by mohlo existovat ještě něco jako je náš Kraťomír ![]()
Mimo téme..co studiu http://www.luxusik.cz/…ile_8_10.jpg m?? Doufám, že mě pozveš na promoci už si hledám vhodný oděv
@denisa 76
Studium pokračuje velice úspěšně (musím to zaklepat), děkuji za zeptání, na promoci samozřejmě pozvu. Trpělivost přináší růže. A té sestřičce bych doporučil vlasy do culíku nebo oholit.
Z čistě odborného hlediska by mě zajímalo, jaký operační postup byl použit při augmentaci poprsí (pod prsem, okolo areoly, v přední axilární čáře), takže pěkně sundat halenku a… (kdo ví?). ![]()