Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus To jsem ráda ( vím, že je to kurwva těžký )Pamatuju si jak mě jednou můj doktor vrazil do ruky pár lékařských knížek at se léčím když tak sama..jsem se snažila být chytrá
a jako měla jsem dost.Dala jsem první stránku myslím biochemie a radši se vrátím k prodeji spodního prádla ![]()
Jako sundání halenky samozřejmě plánuji, ale až po to by mě asi do auly nepustili ![]()
S vlasama máš pravdu..nosím to úplně jak ta teta a nejradši to má do cudlíku. S kozama neporadím já mám přírodní 6 a plastika tudíž jde mimo mě ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
To by bylo moc krásné, ale skutečnost by byla opravdu hodně jiná…Tedy pokud ti k užívání a k pobavení nestačí pohled na směšně malý mikropenis - to pak jo
, protože pokud by stačilo ženám k užívání jenom tohle, tak to bych pak dokázal uspokojit snad všechny ženy na světě…
![]()
![]()
Ale bez legrace - k milování by nakonec ani nedošlo, to víme oba moc dobře…
Kráťo já to beru velmi zodpovědně a myslím, že bych si to opravdu velmi užila
@denisa 76 píše:
@Vesmilka![]()
![]()
![]()
zlatí mohla by jsi mě udělat shrnutí co zde nového?? Jsem dost ted v práci a nějak to nedávám
Ahoj beruško, no práce to je něco to chápu že to nedáváš. Já ještě do práce nechodím ale fotbal mi dává tak zabrat, že to taky nestíhám.
Doctus ti to shrnul moc pěkně, ale zapomněl na prudili jako je třeba AdélkaMalá, kteří si myslí, že jsme 15, které místo čtení bravíčka zaplavují emimino svými pubertálními výlevy.
![]()
@denisa 76 píše:
@Doctus To jsem ráda ( vím, že je to kurwva těžký )Pamatuju si jak mě jednou můj doktor vrazil do ruky pár lékařských knížek at se léčím když tak sama..jsem se snažila být chytráa jako měla jsem dost.Dala jsem první stránku myslím biochemie a radši se vrátím k prodeji spodního prádla
Jako sundání halenky samozřejmě plánuji, ale až po to by mě asi do auly nepustili
S vlasama máš pravdu..nosím to úplně jak ta teta a nejradši to má do cudlíku. S kozama neporadím já mám přírodní 6 a plastika tudíž jde mimo mě
@denisa 76 ale na druhou stranu musíš uznat, že kdyby tu nebyl náš milovaný Kráťa tak by nově příchozí neměli o čem psát a tahle diskuze by naráz zemřela. Takže velebme Kraťomíra a udržujme ho v jeho depresi ![]()
@Vesmilka píše:
@denisa 76 ale na druhou stranu musíš uznat, že kdyby tu nebyl náš milovaný Kráťa tak by nově příchozí neměli o čem psát a tahle diskuze by naráz zemřela. Takže velebme Kraťomíra a udržujme ho v jeho depresi
@Kallistó píše:
@Vesmilka![]()
![]()
ty válíš
Mě třeba Kráťa přestal bavit dost brzy
![]()
mě je naopak velmi sympatický.
@Vesmilka píše:
Ahoj beruško, no práce to je něco to chápu že to nedáváš. Já ještě do práce nechodím ale fotbal mi dává tak zabrat, že to taky nestíhám.
Doctus ti to shrnul moc pěkně, ale zapomněl na prudili jako je třeba AdélkaMalá, kteří si myslí, že jsme 15, které místo čtení bravíčka zaplavují emimino svými pubertálními výlevy.![]()
Dneska mám žrací den. Máme u nás slavnosti dokonce tu máme telku, která mě moc nezajímá a spíš jsem čuměla po žrádle. V tašce mám kilo sýrových klobás..kobližky..palačinku..trdelník a kus flákoty takže si to naložím na talíř a půjdu si vše v klidu dočíst
![]()
@Vesmilka píše:
Kráťo já to beru velmi zodpovědně a myslím, že bych si to opravdu velmi užila
Já tomu docela i věřím
, akorát je tu ještě otázka, co vlastně?
Milování a nebo spíš jen ten pohled a následný výsměch?
Já myslím, že docela určitě to druhé… ![]()
Určitě mi tu zase někdo napíše, že to tak není
, ale kdo neviděl - neuvěří… ![]()
Kraťomíre, já vám ho asi uříznu a budete mít po „starostech“. A přišuji váš úd někomu, kdo za něj bude vděčný. Nepamatujete si snad na jednu stránku, kde byli mnozí s takovými 8 cm? S necelými 14 cm (vy máte 14 cm po zatlačení pravítka ke stydké kosti – takové je přesné měření). A už vidím ty odpovědí, jak by někdo mohl chtít takový „mrzácký penis“, který je jen pro smích (pro smích je pouze vám a ostatním duševně nemocným). Když si chcete zvýšit sebevědomí, můžete napsat, že jej máte skoro 28 cm (tam a zase zpátky). Kdyby někdo chtěl vidět galerii malých, pošlu odkaz. Plha se hlásí?
A kdo chce vidět velké, ať se koukne doma (buď k manželovi / příteli, nebo „k sobě“ – to platí i na Kraťomíra; už zde vidím, jak píše, že si z něj děláme legraci, že vtipkujeme nad jeho postižením). Vážený pane, kdybychom to nebrali jako pr…, teda vtip, tak bychom skončili u kolegy Chocholouška. Zdar!
@Doctus
Pane doktore děláte mi radost, pokud se správné měření provádí zatlačením pravítka ke stydké kosti, to mi zase o cenťák, dva povyrostl už jen metodou měření.
![]()