Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doctus. Tak a jsem tu zpět. Vrátil jsem se z jedné akce. Líbí se mě vaše shrnutí.. Jen bych trošku upřesnil.. Zástupy holek.. To zní že jich bylo nějak moc… Ale asi jsem měl štěstí, že jsem nenarazil na lovkyni obřích rozměrů. Všechny byly spokojeny.. Aspoň to tvrdily.. Každopádně se těším na večer.. Tedy spíš moje žena.. Těší se na pomilování.. A podle těch vášnivých esemesek, to nevypadá že by to dělala ze soucitu.
.. Naštěstí ji nikdo neřekl, že se mému mikropenisu má vysmát.. A tak si to s ním užívá..
@H1 (attention! spoiler detected
)
Jen se nestýchejte, kanče, zástupy nezástupy. Přeji hezkou noc. Vždyť máte nadprůměrný penis, tak co, hlavu vzhůru a nejen tu. Tak ať to stříká
(samozřejmě šampaňské).
Neostýchám.. Jen to nebyly zástupy.. Ale byly spokojeny… Nadprůměrný to nevím. Nikdy mě nenapadlo si ho měřit a řešit velikost.. Poprvé díky Kráťovy. Nic čekám ženu. Tak se budu věnovat… Inu však víte.. ![]()
@H1 Tomu se mi nějak nechce věřit, něco mi tady totiž tak trochu nesedí, mno ale když myslíte…
Dle mého buď nesedí ta velikost, počet spokojených partnerek a nebo vaše vždy u/spokojená a natěšená žena…
Ale jak říkám, možná to bude něčím jiným - vzhledem? Výmluvností? Nebo snad kontem? ![]()
To ale víte jen vy sám… ![]()
@Pindík Velikost v klidu by tu byla už úplně pro smích, tu mám jen trapných 7 - 9×3 cm…
Ale jinak musím souhlasit s Doctem - lidské tělo je skutečně krásné a to jak ženské, tak i mužské (jsem [možná bohužel] hetero) - nicméně ocenit dokáži spíše sochu Davida než nějakého chlupatého pupkáče…
U žen jsem na tom naštěstí jinak - ty se mně líbí snad všechny od hodně štíhlých plochých žen až po Věstonickou venuši - i když ideál je samozřejmě někde mezi, tedy „krev a mlíko“ jak to má být…
![]()
Nicméně pokud bych potkal „Venuši“ jako je tato (na obrázku druhá zleva) , tak bych byl asi hodně mrzutý, že nejsem schopen se s ní pomilovat…
Holt krása je velmi relativní a má nekonečné množství podob…
Občas mne díky tomu už tedy opravdu hodně se** - ehm, tedy štve, že jsem takový neschopný mrzák… ![]()
@Kraťomír (offline) píše: @H1 Tomu se mi nějak nechce věřit, něco mi tady totiž tak trochu nesedí, mno ale když myslíte…Dle mého buď nesedí ta velikost, počet spokojených partnerek a nebo vaše vždy u/spokojená a natěšená žena…
Ale jak říkám, možná to bude něčím jiným - vzhledem? Výmluvností? Nebo snad kontem?
![]()
To ale víte jen vy sám…
@Pindík Velikost v klidu by tu byla už úplně pro smích, tu mám jen trapných 7 - 9×3 cm…
Nicméně pokud bych potkal „Venuši“ jako je tato (na obrázku druhá zleva) , tak bych byl asi hodně mrzutý, že nejsem schopen se s ní pomilovat…Ale jinak musím souhlasit s Doctem - lidské tělo je skutečně krásné a to jak ženské, tak i mužské (jsem [možná bohužel] hetero) - nicméně ocenit dokáži spíše sochu Davida než nějakého chlupatého pupkáče…
U žen jsem na tom naštěstí jinak - ty se mně líbí snad všechny od hodně štíhlých plochých žen až po Věstonickou venuši - i když ideál je samozřejmě někde mezi, tedy „krev a mlíko“ jak to má být…
![]()
![]()
Holt krása je velmi relativní a má nekonečné množství podob…
Občas mne díky tomu už tedy opravdu hodně se** - ehm, tedy štve, že jsem takový neschopný mrzák…
Vám nesedí to co máte v hlavě. Jen připomínka. Žádná ženská není pokaždé uspokojená. Prozradím vám tajemství. Pš ale nikde to neříkejte ![]()
Chlap se při milování soustředí na to jedno. Je jak stroj který se zapne jedním tlačítkem a jede.. Více méně.. Proto se tolik chlapů soutředí jen na velikost a pořádné bušení.. Ženy to mají jinak. Jsou jak kokpit stíhačky. Kde je spousta tlačítek, kontrolek.. Všechno svítí a bliká.. A je nutné složité ovládání a ladění systému. Pokaždé jinačí.. Velikost nářadí a případné bušení, je jen jedna malá součást toho celého.. A občas to prostě nefunguje. A velmi úsměvné a pošetilé jsou vaše předpoklady, že ženské stačí vidět pořádného klacka a je na půl hotová. Pak jen už stačí pořádně chvíli bušit. Tohle je přesně často opak toho co ženy chtějí.. A nevím co se ti na mě pořád nezdá. Podívej se na průměrnou velikost nářadí.. A já se tam v pohodě vejdu. To je prokázaný fakt.. Takže co bych řešil.. A žena je se mnou spokojena.. A včera večer to bylo úžasný.. A ještě se ke mě ráno přitulila a pošeptala mi jak to bylo krásné.. A to máme stejnou nebo podobnou velikost. Dle vašeho měření. Centimetr sem tam nehraje roli. Nechápu proč jste tak pořád arogantní. Když vám já píšu jak to je. A ještě navíc stejnou míru arogance prokazujete ženám, když berete na lehkou váhu jejich stanovisko, že ta velikost je v pořádku. Nebo si snad myslíte, že mají nějaký důvod být extra soucitné k Nějakému Kraťomírovi na anonimním internetu? A proč by to jako měly dělat? Navíc když podle studií je ta vaše velikost v normě? Slovíčkaříte. Zavíráte oči před prokázanými fakty, vymlouváte se. Na osvalení, na bla bla. Pořád dokola. Divím se že vás nepošlou do prd**
Sváma se nedá diskutovat. Když vám žena řekne, že to stačí, tak té konkrétní ženě vaše velikost vyhovuje.. A je vrchol drzosti a arogance to neuznat jako holí fakt, že jí to prostě tak vyhovuje. Co by s toho asi tak ta ženská měla vás nějak přesvědčovat? Máte zvláštní myšlenkové pochody. Na vašem pohledu na vás samotného v tu chvíli nezáleží. Ten je irelevantní. Hodnotí ta žena. To je její právo. Když vám řekne, že jezdí ráda na kole a vy kolo nesnášíte. Tak budete vykládat. Ale tomu já nevěřím. To se mi nezdá. Lidi neradi jezdí na kole. A bla bla. A pořád dokola? ![]()
Mě manžel tvrdí, že by mi stačilo 2,5 cm ![]()
já nesouhlasím, tvrdím, že aspoň 4
(on to má podložené faktem, že mi k uspokojení stačí jediný prst a ještě jen polovina
,stačí najít o správé místo…)
JInak penis nad 15-16 cm už nechci-nebavilo mě pořád dávat pozor, aby nezajel příliš hluboko, protože mě to teda bolí jako prase ![]()
Nicméně Kráťovi to stejně nebude připadat věrohodné
,přestože je to skutečná zkušenost a léta praxe
![]()
Vy to asi pořád nechápete…
Podle všech indicií Kraťomír kdysi měl holku a byl do ní úplně hotovej (ona do něj zřejmě taky), jenže měl mindrák z malýho penisu. Když už mělo dojít na sex, jako panic prostě zpanikařil jak se hrozně bál co ona na to řekne až ho uvidí a radši z toho vycouval… bez pokusu cokoliv vysvětlovat.
Z toho, že o ni přišel mu pak „hráblo.“ Ta myšlenka že si to pohnojil svoji nerozhodností a že jí tak zbytečně nechal odejít aniž by tušila o co jde, je natolik hrozná, že si vytvořil v hlavě blok. Nepřipouští si teď jinou možnost, než že by to bývalo prostě nešlo.
Pindík…je to možné…ať to bylo jakkoli, tak výsledkem je, že přesvědčil sám sebe o svém postižení (místo aby si přiznal svou zbabělost?)a má pokřivené vnímání reality…jako u anorexie, kde se naopak postižení vnímají stále jako tlustí-taky jim můžeš vysvětlovat do aleluja, že vážit 35 kg není ani hezký ani zdravý, ani normální a že jsou strašně vychrtlí-oni se tak nevidí…koukají do zrcadla a vidí něco úplně jiného, stejně jako Kráťa ![]()
A nevím, jak ty, ale já mám od svých partberů vypozorováno, že se jim vždycky zdál menší než mě
-asi záleží na úhlu pohledu ![]()
@Pindík Je to hodně blízko, ale úplně takhle to není…
Já se snažím všechny a všechno hodnotit objektivně a když na něco nestačím, myslím si, že si to na rozdíl od mnoha jiných umím přiznat…
A milování je zrovna jedna z činností, na kterou prostě nikdy mít nebudu
, tak jako asi taky nikdy nebudu hrát ligu s basketu… ![]()
Pokud je tomu tak a už to máš v sobě vyřešené, proč neustále obrážíš fóra a pořád dokola o tom píšeš??? Když to tak je, tak to tak vezmi a hotovo.
Taky asi nenavštěvuješ fóra těch ligových basketbalistů a pořád dokola jim tam neopakuješ, že ty to neumíš a hrát to nikdy nebudeš.
Nedává to smysl ![]()
@káťa Ano, to je přesně ono. Touha hrát basket není zdaleka tak silná jako touha po milování (u mně by to byl v případě toho basketu spíš odpor
)
Tohle je takové volání o pomoc, člověk omýlá pořád dokola co ho trápí, snaží se aby ho někdo vyslyšel a pochopil… je to běžná jev myslím. Ale spíš by měl naslouchat dobrý psychoterapeut, než anonymní banda na internetu ![]()
@Pindík píše:
@káťa Ano, to je přesně ono. Touha hrát basket není zdaleka tak silná jako touha po milování (u mně by to byl v případě toho basketu spíš odpor)
Tohle je takové volání o pomoc, člověk omýlá pořád dokola co ho trápí, snaží se aby ho někdo vyslyšel a pochopil… je to běžná jev myslím. Ale spíš by měl naslouchat dobrý psychoterapeut, než anonymní banda na internetu
Vyslyšel a pochopil. No jo no.. Může ho to trápit hodně, ale taky by měl umět příjmout.. nebo se zamyslet nad tím, že se prostě a jednoduše spletl. Ale on si ani nechce nevím proč, teoreticky připustit že se zmýlil. A zamyslet se nad tím jestli náhodou nemají pravdu všichni okolo, kteří se spokojeně milují s velikostí takovou jako má on. On to podává tak. Že jedinej já vím jak na tom jsem, jsem mrzák nikdy to nepujde a hotovo. A snaží se přesvědčit všechny okolo. Že to tak je.. Jenže jeho „pravda“ všechny okolo dráždí tím, že i když mu dají prokázané argumenty že se mýlí. Tak prostě to smete ze stolu. Nevím ale každej slušnej člověk, když s někým diskutuje, tak bere v úvahu stanovisko toho, nebo těch se kterými diskutuje. A aspoň se nad jejich úvahama a argumenty zamyslí. A srovná si to s tím co si do teď myslel. Tohle ale Kráťa nebere. On snad ani nechce politovat. On se snaží za každou cenu přesvědčit všechny okolo že 13 cm je nefunkční. A i když mu podáš tisíc reálných skušeností holek, tisíc odkazů na internet, kde je prokázáno, že se mýlí. Stejně není schopen nad tím přemýšlet. Když by mu to vrtalo hlavou, a chtěl aspoň vědět proč mu ostatní říkají že mrzák není. Tak si může zajít za sexuologem. Je to doktor jako každej jinej. Ten by mu poradil. Copak je v tom nějaká trapnost, zajít si za doktorem? Nechat se prověřit jestli je to jak jenom já si myslím? Nebo mají pravdu všichni okolo? A Kráťa psal, že je slušnej člověk. Copak slušnej člověk nedokáže uznat to že se zmýlil. A poděkovat ostatním, že s ním diskutovali a třeba ho i navedli správným směrem? Asi má opravdu něco s hlavou když trvá na tom že je mrzák kvůli velikosti, i když není. Možná nějaká duševní porucha.. Něco jako hypochondr? Nebo jak se to píše? Ti jsou taky nemocní s hlavou a pořád si vsugerovávají nějaké nemoci. Ani to není normální.
@Doctus
Mně se prostě nelíbí penisy, proto ten blicík. Jako jo, když je třeba vkusně vyveden na fotce, tak dejme tomu… ale když vidím jak se někom bimbá u stehen kláda, navíc třeba obřezaná, je to nechutný. A čím větší tím ošklivější, toť můj názor
A jistěže pro sex je důležitá jenom velikost v erekci, ale taky snad jde o to, co udělá první dojem. Když se člověk před ženskou svlíkne a není hned v pozoru.