Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pindík píše:
Ale na šířku, jak by dodaly jiné pisatelky tady…
No jak jsem už tady někde uvedla můj má 15cm a 4,5 šířka obvod jsem neměřila neměla jsem krejčovský metr
A jsem naprosto spokojena ![]()
Proboha, Pindíku, 8 cm široký penis je spíš vadou než pozitivní vlastností.
@Kraťomír (offline) píše: @H1 V podstatě asi ano, ale které ženě by stačil penis jen 13.5 cm malý? I vaše partnerka je s vámi jistě kvůli něčemu jinému a mnohem silnějšímu než kvůli penisu, jinak by s vámi nejspíš nebyla…
Kraťomíre, ty mě bavíš. Problém opravdu není ve velikosti tvého penisu, ale v tvé hlavě.
Dovol abych tě parodovala: já sice mám pusu, myslím si, že menší než ostatní, vždyť přece vidím jak si ji každý otvírá a cpe se obrovskými hamburgery. Ale já jsem přesvědčená, že nedokážu pozřít ani sousto a tak ráda bych jedla. Umřu hlady, protože to ani nezkusím, neochutnám ani slanou tyčinku, protože se mi URČITĚ do pusy nevejde. Jak ti to zní? Asi jako pitomost co?
Takže za mě, DOKUD SI SEX NEZKUSIL A JSI PANIC JAK TVRDÍŠ, TAK NEMŮŽEŠ URČITĚ VĚDĚT, ŽE TO NEJDE A ŽE JSI NESCHOPNÝ SEXU. O neschopnosti lásky nemluvím, to je něco jiného.
Seber odvahu a jdi k psychologovi nebo rovnou do bordelu. Tam nemusíš řešit, jestli budeš dost velký pro někoho na kom ti záleží, půjde jenom o to zkusit jestli to jde. Ale určitě velká část toho jestli to půjde bude záležet na tvé hlavě.
@Kraťomír (offline) píše:
@Doctus Ale většině žen zde by taková „vada“ nejspíše moc nevadila…
Jéžiš, to snad nemyslíš vážně, 8 cm na šířku by mě roztrh vejpůl.
![]()
No tak abych pravdu řekl mě měří 14,5 je mi 23, a mám z toho takový mindrák, že jsem kvůli tomu s žádnou ženou radši ani nebyl (nikdy). Na druhou stranu jsem strašně hodnej, pozornej, ale to vše mi je k ničemu nebot ženy radši tráví noci (i životy) s kretény, který je maj sice 25 ale za rohem je pomlouvaj a podváděj. Prostě je střídaj jako ponožky, ale co i když to jsou kreténi tak vy povrchní holky za nima furt lezete. Z toho plyne že je lepší menší penis, než malej mozek.
Já bych si asi klidně dovolila říct že každý neregistrovaný, zde nový diskutující je kraťas dle příspěvku
@pannacotta
Možná kraťomírovský mor nakazil více mužů, než si myslíme. Všichni mají mindráky, chápu, kdyby měli třeba zmiňovaných 8 cm na délku, ale s naprosto normální délkou? Psychopati!
@Doctus píše:
@pannacotta
Možná kraťomírovský mor nakazil více mužů, než si myslíme. Všichni mají mindráky, chápu, kdyby měli třeba zmiňovaných 8 cm na délku, ale s naprosto normální délkou? Psychopati!
@Doctus píše:
@pannacotta
@Pindík píše:
Ale na šířku, jak by dodaly jiné pisatelky tady…
8cm na šířku.. Ty jo. To je větší problém najít partnerku než kdy by byl velikostně jako Kraťomírův. Ty bys chtěl partnerku roztrhat? To by moc potěšena nebyla. Pff ![]()
@Pavel8088 píše:
No tak abych pravdu řekl mě měří 14,5 je mi 23, a mám z toho takový mindrák, že jsem kvůli tomu s žádnou ženou radši ani nebyl (nikdy). Na druhou stranu jsem strašně hodnej, pozornej, ale to vše mi je k ničemu nebot ženy radši tráví noci (i životy) s kretény, který je maj sice 25 ale za rohem je pomlouvaj a podváděj. Prostě je střídaj jako ponožky, ale co i když to jsou kreténi tak vy povrchní holky za nima furt lezete. Z toho plyne že je lepší menší penis, než malej mozek.
Pětadvacet.. Ty jo. To bych nechtěl ani za nic. To bych si asi neužil. Žádná by mě nechtěla. ![]()
@káťa píše:
No, zase nebuďme nesoudní a neříkejme tu ze soucitu bludy, které může v důsledku ublížit, protože každý ví, jaká jsou fakta.Že je v našich končinách průměrná velikost kolem 13 cm je podle mého blud, to zase jako fakt ruku na srdce. Vidím to tak, že průměr je tak kolem těch 16 cm a 4-5 v průměru ( a nikdy jsem pravítko nezabořovala). Sexuálních partnerů jsem měla 10 a všichni se tak nějak okolo toho průměru pohybovali, jeden byl výrazně podprůměrný a bylo to sakra znát, hlavně na té tenkosti.
Takže nebudeme tu chlapy chlácholit, že jejich 13 je vlastně průměr, to chlácholení má potom opačný účinek, a to že si chlapi řeknou, že jsou na tom asi tak špatně, že je nutné jim takto ze soucitu kecat. 14 cm mužství je lehce podprůměrně veliké, ale pokud je jeho nositel povahově správný chlap, vyrovnaný sebevědomý a v postýlce čilý, není to pro normální ženskou důvod s ním nevstupovat do vztahu.
No teď jde jenom o tom, jestli náhodou těch tvých 16 cm nebylo ve skutečnosti 13-14cm. Jako já jsem svého času pracoval s pravítkem každý den (pracovně), ale i já bych měl potíže s tím odhadnout nějakou délku přesně na centimetr, určitě bych se o takové 2 cenťáky seknut. A když bych s tím měl potíže i já, tak teprve co nějaká ženská, co neviděla pravítko dobrých 20 let, naposledy někde na základce?