Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9738
24.8.13 20:29

@pannacotta
Jenom jsem psal, že se mi rozbuší srdce, zvýší se síla srdečního stahu, zrychlí se síňokomorový převod a sníží se dráždivost. Jednoduchou odpověď naleznete v jednom z předešlých příspěvků, je tam však důmyslně ukryt (napsán bílou barvou). Máš dobrou profilovou fotku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
24.8.13 20:40
@Doctus píše:
@pannacotta
Jenom jsem psal, že se mi rozbuší srdce, zvýší se síla srdečního stahu, zrychlí se síňokomorový převod a sníží se dráždivost. Jednoduchou odpověď naleznete v jednom z předešlých příspěvků, je tam však důmyslně ukryt (napsán bílou barvou). Máš dobrou profilovou fotku. :mavam:

No že to souvisí se srdcem a asi téměř infarktem jsem pochopila, ale bez tak, dva krát měř, jednou řež :mrgreen:
P. S- díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9738
24.8.13 20:54

@pannacotta
Infarkt ne, za to by mi nestál. :kytka: (Kraťomír)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
24.8.13 21:21
@Doctus píše:
Kraťomíre, vsadím se s vámi i o milion (raději však ugandských) dolarů, že jste určitě neměl na mysli, že mi stoupá „koncetrace neuromediátoru noradrenalinu na postsynaptických zakončeních sympatotropního systému, který se větví k převodnímu systému srdečnímu jakožto nervi cardiaci cervicales et troracici původem z krčního a hrudního sympatiku a působí pozitivně chrono-, dromo-, ino- a bathmotropně“.

Moc krásně řečeno (i když asi trochu zbytečně) - ale pokud se nepletu, nešlo zde o to, co jsem měl na mysli já, nýbrž o to, co jste si vy myslel, že mám já na mysli… :D :mrgreen: Stoupat může mnoho věcí - plat, tlak a nebo třeba i balónek naplněný heliem a jistě i mnoho dalšího… ;)

Máte úžasnou vlastnost, krásně se za pomoci odborných termínů vyhnout odpovědi a odbočit úplně někam jinam… :)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
24.8.13 21:27
@pannacotta píše:
Zlato naše uplakané, mrkni na ty fotky ještě jednou, třeba na tu jak ho tam te chudák hledá zpod kdoví čeho… ten nemá ani 3 cm v klidu, tak mi neříkej že při erekci tě trumfne i třeba na 15 :roll:

Tak i to je jistě možné, ale tento pán na tom nejspíš opravdu lépe není, i když rozdíl ani tak nemusí být nijak velký… Spíš narážím na mnoho dalších, kteří jsou na tom evidentně o dost lépe a nebo minimálně stejně špatně jako já! :! A ani tak - nemá smysl si zvedat sebevědomí tím, že někdo jiný je na tom dokonce ještě hůř než já - to mi také zrovna moc nepomůže… :roll: A mimo to - já si vážně netroufnu odhadovat velikost penisu jen na základě fotky, aniž bych znal výšku či váhu těch dotyčných osob - navíc fotky dosti často zkreslují i více než britský lampový zesilovač. Jak říkám, i já bych na své fotce dobře zapadl… ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.8.13 07:00

Tak sem dej k posouzení svojí fotku - ale opravdovou, ne nějakou „fake“ z netu.

• Citovat
  • Upravit
9738
25.8.13 07:30

@káťa
To máš marné, jak by on mohl poslat fotku zhruba 14cm penisu, vždyť je to k smíchu (byť to má velké % mužů), o takový mikropenis nikdo nestojí. Takový jedinec totiž není muž, ale eunuch (Kraťas asi neví přesný význam některých slov) odsouzený být nadosmrti panicem. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106226
25.8.13 09:45
@dituleska píše:
KRÁTO ty jsi prostě jeliman, pokud máš mikropenis-a nejsi jediný na světě, stačí si to najít na googlu, tak máš možnost naopak partnerku uspokojit jinak. Můžu tě jako ženská s klidem v duši říct, že pomalu každá má radši mazlení, orál než nějaké bušení kládou do podbřišku :zed: :zed: :zed: fakt nevim proč vy chlapy si myslíte že nám na tom záleží?? naopak, měla jsem chlapa-dlouhý a tlustý, podle mužských měříte ideál, ale podle mých měřítek vrah mé poševní stěny :roll: ted mam tak 14 cm chlapa a spokojenost největší. A jen tak mimochodem, jesli tě holka nechá protože ho máš malýho, nejspíš by tě nechala i kuli prázdný peněžence, ošklivýmu autu apod

ale ne všechny :( docela by mně zajímalo to procento žen, které dávají přednost klasice. Já se třeba bez orálu v pohodě obejdu, až ted, když jsem volná a měla víc příležitostí jsem zjistila, jak jsou asi všichni chlapi namasírování, že to je nějaká nutnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.8.13 11:06

Já si totiž myslím, že Kráťa není panic, že nám v tomhle kecá. Podle mne má prostě menší péro a nějaká ženská ho kvůli tomu dost ponížila a on se teď tady snaží chytit stébla a přimět co největší počet ženskejch, aby napsaly, že jim by ta velikost stačila.
Panic, kterej má 14 cm a žádná se mu nevysmála, by se takhle nechoval, pokud by nebyl duševně chorej, což je tedy druhá možnost.

• Citovat
  • Upravit
92
25.8.13 11:23

Taky si to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
25.8.13 11:34
@Doctus píše:
@káťa
To máš marné, jak by on mohl poslat fotku zhruba 14cm penisu, vždyť je to k smíchu (byť to má velké % mužů), o takový mikropenis nikdo nestojí. Takový jedinec totiž není muž, ale eunuch (Kraťas asi neví přesný význam některých slov) odsouzený být nadosmrti panicem. :pocitac: :zed:

Napsal jste to úplně přesně :potlesk:, tedy zas až na to vaše slovíčkaření! :roll: Jasně, v pravém smyslu slova (zatím ještě) skutečným eunuchem nejsem - nicméně nejsem schopen soulože a ani zplození potomka přirozenou cestou, takže v tomhle ohledu bych se za eunucha považovat snad i dal… 8)

Fotku si ještě promyslím, ale jedině pokud by se mi podařilo dosáhnout erekce. Můžu ale říct, že foto svého mikropenisu v lehce opadlé erekci jsem zde již s jednou uživatelkou probíral a shodli jsme se tenkrát myslím na tom, že něco tak malého je pro soulož opravdu nepoužitelné… ;) Sice to takhle přímo asi neřekla, protože se snažila být hodná, ale z toho textu to bylo jasně cítit… :idea:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
25.8.13 11:38

@káťa Ne ne, opravdu jsem panic a posměchu jsem zatím vždy předešel tím, že jsem se před žádnou dívkou ještě nikdy nesvlékl - a už to nehodlám měnit… :) Nechci ani vidět, jak by to asi dopadlo, ta by musela puknout smíchy… :|

• Citovat
  • Upravit
6094
25.8.13 15:44

@Venetia neříkám že všechny :D samo že se najdou holky co to nemusí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
25.8.13 16:07
@Kraťomír (offline) píše:
Fotku si ještě promyslím, ale jedině pokud by se mi podařilo dosáhnout erekce. Můžu ale říct, že foto svého mikropenisu v lehce opadlé erekci jsem zde již s jednou uživatelkou probíral a shodli jsme se tenkrát myslím na tom, že něco tak malého je pro soulož opravdu nepoužitelné… ;) Sice to takhle přímo asi neřekla, protože se snažila být hodná, ale z toho textu to bylo jasně cítit… :idea:

Cože? Kašli na erekci a dej sem fotku normálně v klidu. Ne že bych stál o to vidět cizí penis :poblion: ale ať lidi vědí, o čem je tady celou dobu řeč. Takhle se jenom mele dokola totéž.

• Citovat
  • Upravit
9738
25.8.13 16:20

@Pindík
Pro sexuální praktiky je podstatná jen velikost v erekci, koho by zajímala velikost v ochablém stavu? Proč máte ve svém příspěvku vrhnoucího smajlíka, na lidském těle je všechno krásné, penis není „k zblití“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí