Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken
Zatlačení ke kosti je nutné pro standardizaci měření pro většinu populace (u hubených, „normálních“ i otylých). Pokud by se měřilo jen to, co „trčí“, byli by otylejší muži v nevýhodě, navíc se tuková vrstva při souloži může stlačit (bílá tuková tkáň je dobře kompresivní) a tak se využije plná délka. Průměrná délka se navíc pohybuje okolo 13 cm (opravdu to není 15 cm nebo více), jak jsem psal, popisujeme stejný fenomén jako u průměrného platu (průměr je větší než medián). Doufám, že teď nemáte zbraň hromadného ničení, to byste ji MUSEL povinně ukázat. ![]()
@Heineken Také vám to přijde úsměvné?
Ano, pravítko se při „správném a odborném“ měření zatlačuje do tkáně nad penisem a je úplně jedno, kolik penisu se vám jinak tyčí z těla ven…
Kdyby se vám někdy nějaká žena smála, že máte malý penis, můžete jí říct, že ho máte přes 25 cm, akorát téměř polovina je schovaná v těle a uvidíte, co ona na to…
Ale darmo mluvit, když si to pravítko zarazím hluboko do šourku, dostanu se i na 20 a to už bude panečku kláda…
![]()
Tak, a teď jsi měl naštval (více než obvykle), Kraťomíre. Pro všechny, kterým již bylo 18 let, je tady ochutnávka toho, z čeho si dělá Kraťas legraci. http://tribes.tribe.net/…oject/photos Mnozí by hned měnili. Když by to bylo nevhodné, odkaz smažu (proto celý příspěvek raději necitujte).
Kraťomíre, raději už o penisu nic nepište. Málem jsem totiž spadl ze židle, když jsem přečetl váš výrok o tom, že (téměř) 1/2 penisu je ukryta v těle (to platí jen u syndromu pohřbeného penisu – burried penis syndrom). To je podobné, jak jedna nejmenovaná sex-koučka tvrdí, že klitoris je stejně dlouhý jako penis, tváří se přitom, jako by byla profesorkou anatomie. Jste zajíc, že byste měl šourek nad penisem, měří se totiž shora, tam by šourek neměl nic dělat. Nejste vy nějaký mutant nebo mimozemšťan, slyšel jsem, že bojové lodě USA mají zastávku ve Středozemním moři, možná by si vás vzali do Oblasti 51.
@Doctus Dobře, tyto stránky jsem neviděl a uznávám, že mnozí muži tam mají ještě o dost menší penis než já - tím ovšem netvrdím, že nemám mikropenis - jen oni mají ještě menší mikropenis…
Nicméně to nemění nic na tom, že např. tamní uživatel „wolfen“ (fota hned na první stránce dole) má penis jistojistě větší než-li já a to jak v erekci, tak i v klidu…
Odhaduji ho na minimálně tak na 15 cm a určitě je i širší - a to je na stránkách o mikropenisu, tak co vy na to? ![]()
Už jste se do toho zamotal, když mají menší penis než vy, tak mají větší mikropenis (s menším mikropenisem by na tom byli „lépe“, neboť by byli nad populačním průměrem, což jste mimochodem i vy). Když bych tam přidal obrázek rozpitvaného penisu, nikdo by nic nenadělal. Proto tam mohou dát fotky i ti, kteří mají normální (nebo dokonce i nadprůměrný) penis, většina se však normálu moc nepodobá. Nikdo z nás nemůže s jistotou říci, který penis je v klidu, neboť penilní pletysmograf nemáme po ruce.
@Doctus Dobře, ale nechcete nám tu snad tvrdit, že určitá (a jistě nemalá) část penisu je vnořena v těle, nebo ano? Nevím, zda je to polovina a nebo čtvrtina, ale tak či tak je to nezpochybnitelný anatomický fakt… Nebudu se s vámi přít, zda se penis měří s pravítkem vtlačeným shora ke stydké kosti a nebo ne - ostatně z odborného hlediska to tak asi být musí, aby se měření standardizovalo - ale při souloži je to určitě jiná káva… ![]()
Jak by se asi tvářila dívka, kdybych jí řekl „hele bejby, mám 15 cm hovado, akorát z toho mám pár cm schovaných v těle pro klamání nepřítele…“, no co myslíte?
To by se začala smát asi ještě víc než při samotném pohledu na můj trapně směšný mikropenis…
Zahrál bych jí skvělé divadlo, první dějství - svléknutí, druhé dějství - výbuch smíchu (samozřejmě z její strany), třetí dějství - pár humorných hlášek, falešné sebevědomí a zamlouvání svého nedostatku tím, že neví, jak se penis měří, čtvrté dějství - ještě mnohem masivnější výbuch smíchu (samozřejmě stále jen z její strany) a páté dějství - oblékání a loučení slovy „už nikdy více“ - samozřejmě opět z její strany… ![]()
No, ale alespoň by pak o mně říci, že jsem hotový „Rómeo“ - taktéž tragédie o pěti dějstvích…
A takhle by to dopadlo s každou, prostě „velké divadlo“ s malým nic, jen uspokojena by byla jenom ona, ovšem určitě ne tělesně… ![]()
@Doctus Omlouvám se za návaznost reakcí, vždycky odpovídám na váš předchozí příspěvek a vy stačíte napsat další, takže to pak vypadá, jako kdy odpovídám hned na příspěvek výše, leč není tomu tak…
No ano, je to slovíčkaření - samozřejmě má větší mikropenis ve smyslu „více malý než mám já“, ale také by se to dalo chápat jako menší mikropenis, tedy ve smyslu „rozměrově menší než mám já“ - na samotné skutečnosti to ale nic nemění, to si jen hledáte prostor pro mé znemožnění…
Ale jestli vás to uklidní - víc než sama příroda mne již nikdo znemožnit nemůže - tedy snad jen já sám, kdybych se marně pokusil o soulož, což se nepokusím… ![]()
@Kraťas
Penis je poměrně pěvně ukotven ke stydké kosti, přičemž crura penis jsou „připevněna“ na tuberositas phallica ossis pubis (analogní tuberositas clitoridis je menší, neboť poštěváček není tak mohutný, byť vznikl ze stejného embryologického základu, a to pohlavního hrbolku = phallus). O anatomii raději moc řeč nezávádějte, jinak vás umlátím modely kostí (a kloubů), které vlastním. Nevím, jak by se dívka tvářila, pokud byste se předváděl s centrimetry, to by se opravdu rozloučila se slovy „go back to the shadows“. To jediné malé na vás je váš rozum, „kládu“ máte v normě. Dámy, kde jste, přidejte se nebo za chvíli budu psát Kraťasovi úmrtní list. Jdu ven, trochu se prodýchat, z naší debaty mi vždy stoupne.
(krevní tlak)
@Doctus Já se jdu také trochu provětrat ven a vrátím se k večeru, ovšem z naší debaty (a ani z žádné jiné) mi bohužel (či bohudík) opravdu nic nestoupá…
Ale na rozdíl o vás - i kdyby mi něco stoupalo, nebylo by to vidět…
A díky za lekce anatomie, já se však místo teorie řídím skutečností a ta je jaká je - ke mně bohužel ne moc vlídná… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
@Doctus Já se jdu také trochu provětrat ven a vrátím se k večeru, ovšem z naší debaty (a ani z žádné jiné) mi bohužel (či bohudík) opravdu nic nestoupá…Ale na rozdíl o vás - i kdyby mi něco stoupalo, nebylo by to vidět…
![]()
A díky za lekce anatomie, já se však místo teorie řídím skutečností a ta je jaká je - ke mně bohužel ne moc vlídná…
No jasne, tahas nas tu za nos a jdes tedka lovit kocky, abys mel co na vecer ![]()
@JedenTypan píše:
No jasne, tahas nas tu za nos a jdes tedka lovit kocky, abys mel co na vecer
Kéž by…
Lovit jít můžu, ale co pak - povídat si o počasí? ![]()
@denisa 76 píše:
Dneska mám žrací den. Máme u nás slavnosti dokonce tu máme telku, která mě moc nezajímá a spíš jsem čuměla po žrádle. V tašce mám kilo sýrových klobás..kobližky..palačinku..trdelník a kus flákoty takže si to naložím na talíř a půjdu si vše v klidu dočíst![]()
U nás su zas koně, slavnosti jsme měli před měsícem, a žravou mám taky
klobása jen jen pečivo k ní jaksi došlo ![]()
trdelník bych si dala ![]()
@Doctus A je to tady, pak to naše zdravotnictví také tak vypadá - samý řezník a už od studií…
No ano, na tu galerii si vzpomínám, ale také si vzpomínám, že velikost přirození těch pánů byla jen vaším odhadem (a také odhadem autora té galerie) a nikde tam nebyla uvedena
- tedy dle mého neměl ani jeden z nich penis menší nežli já…
Kdyby tam mezi nimi byla i má fotka, jistě byste mne odhadl také na nějakých 7 - 8 cm…
Nehledě na to, že ti pánové měli nejen že normální délku, ale podle mého názoru i více než průměrnou šířku…
A o tom je to také, na někom vypadá i 14 cm jako „klacek“, na mně je to mikropenis a za tím si stojím…