Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa
Prosím, nepoučujte mě o lidském těle, o to už se snažili mnozí, ale při svých výrocích se jen zesměšnili. Ale bludy naleznete i jinde, nejvíc mě dojme, když o problematice mužského genitálu hovoří gynekolog. To je potom legrace. Když se udává interval normálních délek 11 (někdy 12) až 15 cm, tak těch 13 je někde uprostřed. S 13 cm je naprosto v průměru, i když ne ve vašem (10 probandů není statisticky významný vzorek). Vyšetřoval jsem již více mužů, než vy jste dnes od rána viděla. Ještě jsem neslyšel urologa, který by hovořil o 16 cm jako o průměru (jestli čerpáte jen a pouze z nekvalitních zdrojů, je to smutné). Proč bych měl říkat, že průměrná ňadra jsou „jedničky“? Během života totiž dochází ke strukturálním změnám v prsu, u penisu nic takového není.
Tak to jste asi sexuolog, když vyšetřujete muže s erekcí.
Jinak nemá cenu se hádat, klidně tu pro muže s 13 cm piště, že jejich velikost je krásný průměr, mě to je fuk. 10 jsem jich měla možnost vyzkoušet v „akci“, jinak samozřejmě viděla jsem jich mnohem víc, stejně jako většina jiných žen. Takže my ženy samozřejmě víme, jak je veliký a široký průměrný penis, aniž bychom si muže musely přeměřovat.
Když to řeknu „od huby“ tak…
Někdo umí šuk. at s 12cm pérem a někdo to neumí s 18cm ![]()
@káťa
Pokud jste neměla 100 sexuálních partnerů, tak o průměru v ČR (zobecněme to: ve střední Evropě) bych se ani nezmniňoval, navíc ani v případě 100 by to nemuselo být transparentní, neboť by nemuselo jít o náhodný výběr. Píšu zde jen pravdu, pokud mi nevěříte, přečtěte si zmíněné studie v originále (v angličtině či francouzštině). A jestli poznáte pohledem rozdíl mezi 14, 15, 16 letmým pohledem, tak máte asi laserový (přípustná varianta je nově i „lejzrový“) zrak. Sexuolog opravdu nejsem, ale názor o 16cm průměrné velikosti nesdílí ani jeden urolog, to mají možná v Africe.
@káťa píše:
Tak to jste asi sexuolog, když vyšetřujete muže s erekcí.Jinak nemá cenu se hádat, klidně tu pro muže s 13 cm piště, že jejich velikost je krásný průměr, mě to je fuk. 10 jsem jich měla možnost vyzkoušet v „akci“, jinak samozřejmě viděla jsem jich mnohem víc, stejně jako většina jiných žen. Takže my ženy samozřejmě víme, jak je veliký a široký průměrný penis, aniž bychom si muže musely přeměřovat.
Ale tady trošku zahýbáte od tématu co se zde poslední dobu vede. Takže podle téhle logiky jsou prsa jedničky či dvojky nepoužitelné a ženy mrzáci, a nelze s nima nakojit dítě. Hm.. ![]()
Zeptám se jinak. Souhlasíte s Kráťovým tvrzením. Že jeho 13,5 cm a 3,5 cm na šířku.. Je nepoužitelné. Je mrzák a nelze s tímto vybavením nikdy žádnou ženu uspokojit?
Ja myslím, ze jiný sebevědomý a zkušený chlap zvládne zenu s jeho velikosti uspokojit bez problému, ale Kratomir to nedokáže díky jeho psychickému bloku nikdy. Je fuk ze mu tady všichni říkají, ze jeho velikost je normální ( je sice menší ale normální ) on by se cítil nejspíš mrzakem i kdyby ho měl 25 cm velkého
asi čeká až zde nějakou zenu vyprovokuje k presvedcovaci akci naživo. ![]()
@H1 píše:
Ale tady trošku zahýbáte od tématu co se zde poslední dobu vede. Takže podle téhle logiky jsou prsa jedničky či dvojky nepoužitelné a ženy mrzáci, a nelze s nima nakojit dítě. Hm..
Zeptám se jinak. Souhlasíte s Kráťovým tvrzením. Že jeho 13,5 cm a 3,5 cm na šířku.. Je nepoužitelné. Je mrzák a nelze s tímto vybavením nikdy žádnou ženu uspokojit?
Překopírovávám vám sem to, co jsem napsala výše. Slovo mrzák používáte jen vy.
Tím ale neříkám, že chlap s 13 cm pérem je odepsanej, ale prostě holt má lehký podprůměr a rozumná ženská kvůli tomu ze vztahu nevycouvá, pokud je to jinak super chlap.
@Petkaelik
To už zde i některé dámy nabízely, že by jej „zkusily“ osobně, dokonce i fotografie chtěly pořídit jako důkaz, že to jde. Bohužel, bez kladné odezvy. Nezlobte se na mě, ale vy nazýváte zhruba 14 cm jako menší penis? Není to 18 cm (což je velký nadprůměr), ale je to v rámci průměru (kdybych zavřel všechny 3 oči a průměrná – pozor, medián je nižší – délka byla 13,5 cm).
@Pindík píše:
Takže když měl někdo míň než 17 tak jste se jím nezabývala
a ve které fázi seznamování jste prováděla měření? A jaká byla tolerance? Co takových 16,9… taky byste řekla sorry, ty mi nestačíš?
je to důležitá část vztahu a pokud není spokojenost, tak asi nemá cenu pokračovat.
proto by se nemělo moc dlouho otálet, aby to bylo jasné dříve, než se vztah posune moc daleko.
@monca114 píše:
Když to řeknu „od huby“ tak…
Někdo umí šuk. at s 12cm pérem a někdo to neumí s 18cm
a to je pravda
@káťa píše:
Překopírovávám vám sem to, co jsem napsala výše. Slovo mrzák používáte jen vy.Tím ale neříkám, že chlap s 13 cm pérem je odepsanej, ale prostě holt má lehký podprůměr a rozumná ženská kvůli tomu ze vztahu nevycouvá, pokud je to jinak super chlap.
To jsem přehlédl…Díky ![]()
@H1 píše:
Slovo mrzák používá na sebe jen Kráťa.
Protože v podstatě jsem mrzák, neschopen soulože a lásky… ![]()
Jinak jsem ale rád, že se tu konečně našlo i pár rozumných rovných žen, které se nám mrzákům nesnaží mazat med kolem úst, ale řeknou tady na rovinu jak to v životě je a jak to ve vztahu chodí…
Pod 17 cm by si o chlapa neopřely ani kolo - a to je dobře, patří nám to
- jsme genetický odpad a z hlediska evoluce by jsme se už neměli dál množit, jen by to špinilo genofond… ![]()
Jen mne na tom holt pořád dost mrzí a celý zbytek života mrzet bude, že jsem po lásce i po rodině vždycky tak strašně toužil - protože jsou i tací, pro které tyto hodnoty nic neznamenají a mezi které bych já velice rád patřil - leč není tomu tak a nikdy nebude…
Takže dámy, díky za rovnost a pravdu a přeji vám, ať na tom třeba jednou váš syn také není tak špatně jako já, protože to rozhodně není nic moc
, ještě jednou díky.
Průměrná velikost prsou je průměrná velikost. Nemůžete si vycucat s prstu jedničky. Pohledejte.