Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@denisa 76
Bohužel nevím, jaké je průměrné IQ lékařů. Někdo má více, někdo méně. Své tady zveřejňovat nebudu, neboť byste si z mé osoby dělali legraci, že si vymýšlím. Hawk, pac a pusu.
to bude asi hodně, co? ![]()
@Doctus
no takže otočíme list ![]()
add tvůj jazyk..ten určitě nech takový jaký je. A co si myslel tím, že by si to mohl někdo špatně vyložit..to mám být něco sprostýho??
![]()
@pannacotta čus
začali jsme ptákem a skončili IQ..áha už vím proč se říká, že chlap myslí převážně tím co má v gatích
No a nemusím být doktor a jsem chytrá taky:pankac: ![]()
@denisa 76 píše:
@Doctus![]()
![]()
![]()
no takže otočíme list
add tvůj jazyk..ten určitě nech takový jaký je. A co si myslel tím, že by si to mohl někdo špatně vyložit..to mám být něco sprostýho??![]()
jako kdyby nás sprosťandy neznal, že jo ![]()
@denisa 76 píše:
@pannacotta čus![]()
začali jsme ptákem a skončili IQ..áha už vím proč se říká, že chlap myslí převážně tím co má v gatích
![]()
No a nemusím být doktor a jsem chytrá taky:pankac:
@Doctus píše:
@denisa 76
Aby si někdo nemyslel, že mám chlípné myšlenky.
Tady?
![]()
@pannacotta
No tady na emiminu. Ještě by říkali, doctus = nemrava. Potom by mi z toho jenom stoupl. (tlak samozřejmě)
@Doctus píše:
@denisa 76
ježíši tady
my chodíme pouze do církevního kroužku takže možná ostatní, ale my nenenenenene ![]()
@Doctus píše:
@denisa 76
Já je mám… a co jako ![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
No tady na emiminu. Ještě by říkali, doctus = nemrava. Potom by mi z toho jenom stoupl. (tlak samozřejmě)
tak na to si počkám
![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
no tady teda jo, ale v téhle skupině myslím ani né ![]()