Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kraťomír (offline) píše:
@Doctus To záleží na úhlu pohledu - pro mne je udávaných 13.5 cm průměrná délka určitého namátkového vzorku populace, tudíž přesnost tam může být asi tak stejná, jako při předvolebních průzkumech…Tedy, ono to nakonec opravdu může být hodně blízko skutečnosti, ale také tam může být rozdíl klidně i 5 cm…
Dokud se nezměří každý muž v této zemi a neudělá se celkový průměr, pak je to stále jen názor proti názor. Mimochodem, když už stále zmiňujete průměrný plat - ten se snad také dělá jen z náhodného omezeného vzorku populace? O statistiku se já osobně moc nezajímám, ale tomuto já tedy moc nevěřím…
Kdyby se stejným způsobem dělal i průměrný plat, tak věřím, že průměrná mzda v česku nepřekročí ani 15,000,– Kč…
A mimo jiné, neznáte ji - taková dívka si zaslouží jenom to nejlepší a to 13.5 cm rozhodně není - ani kdyby to na krásně ten průměr skutečně byl…
Jasně, ručně a ústy bych ji rád uspokojoval třeba pořád a i mně by to stačilo, jen zažít ten pocit, když by se mnou byla v sedmém nebi - ale nevěřím, že tohle nějaké ženě dlouhodobě stačí, určitě je důležitá i soulož a na tu já opravdu nestačím a nikdy ani stačit nebudu…Chtěl jsem ji dát jenom to nejlepší, tak aby se na mě nemusela stydět a mohla se o mne ve všem a vždy opřít - což by se mi snad i podařilo, ale co to milování? Sehnat ji milence? Pro mě by to nebyl problém, když na to želbohu nestačím já sám, tak proč ne - ale chtěla by to vůbec? Tenkrát mě to ani nenapadlo…
Asi nemá moc smysl na tebe reagovat, vlastně svoje jsem ti už řekl někdy před půl rokem, ale tenhle tvůj příspěvek je opravdová perla zase.
Nerozumíš statistice, ale víš že se jí nedá věřit, nerozumíš ženám, ale víš, že kašdá chce souložit, nikdy jsi nesouložil, ale víš že ti to nepůjde.
Pořád si stěžuješ, že s tvým penisem souložit nejde, ale to neumíš jen ty, protože miliony mužů s tím co máš mezi nohama ty, normálně žijí s ženami a klape jim to i v posteli.
Ale je to dobře, že se toho tak bojíš, protože se aspoň magoři jako ty nebudou tolik množit.
![]()
Jen pokud jsi opravdovej chlap, tak by sis měl umět přiznat, že prostě mentálně nemáš na to, žít s ženou a ne si vymýšlet zástupné problémy že to z objektivních příčin nejde a že bys ji neudělal šťastnou.
Prostě se jen bojíš odmítnutí, nic víc a pokud si tohle nepřiznáš, tak můžeš skončit za pár let u psychouše.
U nás je to tak akorát. A jsem ráda že manžel nemá nějakou velkou kládu. Občas totiž provozujeme sex do zadečku a tam pro ženu platí čím menší tím lepší…:)
@Heineken Statistice sice opravdu nerozumím, ale i se svým selským rozumem je mi jasné, že měření průměrné délky penisu je statisticky neuchopitelné, protože délka penisu nezáleží na sociálních poměrech, postavení, vzdělaní, tělesných proporcích a ani intelektu a tudíž není možné vybrat takový vzorek populace, který by skutečně objektivně zastupoval celý národ nebo dokonce rasu… To je prostě fakt! ![]()
Takováto statistika se nedá srovnat s žádným jiným statistickým měřením - dokonce i statistika spotřeby piva je uchopitelnější než tohle…
A jistě mi dáte za pravdu, že když uděláte statistický průměr nějaké hodnoty v jedné a v druhé ulici či v jednom a druhém městě, výsledky se mohou velice rozcházet - ale i tak můžeme alespoň říci, že v této společenské vrstvě je průměr tolik a tolik, u velikost přirození toto ovšem rozhodně neplatí… ![]()
A nebojím se odmítnutí, nýbrž selhání, výsměchu a ostudy, která - a teď ruku na srdce - by s absolutní jistou přišla od drtivé většiny žen, ne-li od všech… A vlastně se vůbec nebojím selhání, jen se ho chci pokud možno ušetřit, protože vím, že by to rozhodně přišlo… A že bych nedokázal žít se ženou? Nic o mě nevíte - dokázal bych to jako každý jiný - jen bych holt nesměl být kryplem… ![]()
Kraťomír (offline) píše:
@Heineken Statistice sice opravdu nerozumím, ale i se svým selským rozumem je mi jasné, že měření průměrné délky penisu je statisticky neuchopitelné, protože délka penisu nezáleží na sociálních poměrech, postavení, vzdělaní, tělesných proporcích a ani intelektu a tudíž není možné vybrat takový vzorek populace, který by skutečně objektivně zastupoval celý národ nebo dokonce rasu… To je prostě fakt!![]()
Takováto statistika se nedá srovnat s žádným jiným statistickým měřením - dokonce i statistika spotřeby piva je uchopitelnější než tohle…
A nebojím se odmítnutí, nýbrž selhání, výsměchu a ostudy, která - a teď ruku na srdce - by s absolutní jistou přišla od drtivé většiny žen, ne-li od všech… A vlastně se vůbec nebojím selhání, jen se ho chci pokud možno ušetřit, protože vím, že by to rozhodně přišlo… A že bych nedokázal žít se ženou? Nic o mě nevíte - dokázal bych to jako každý jiný - jen bych holt nesměl být kryplem…A jistě mi dáte za pravdu, že když uděláte statistický průměr nějaké hodnoty v jedné a v druhé ulici či v jednom a druhém městě, výsledky se mohou velice rozcházet - ale i tak můžeme alespoň říci, že v této společenské vrstvě je průměr tolik a tolik, u velikost přirození toto ovšem rozhodně neplatí…
Ano, jsi takový kafemlejnek, víš o tom houbeles, ale meleš si pořád dokola to svoje. Pokud chceš být kryplem tak si buď, je to voje volba.
Je to pro tebe evidentně jednoduší, než sbalit holku se vším všudy.
Pánové, prosím, přispějte svojí troškou do mlejna zde:
https://www.emimino.cz/…inam-162135/
@Heineken Nechci, ale musím - nemám totiž jinou možnost - příroda už to tak bohužel zařídila…
Jinak se omlouvám za překlep, samozřejmě tak mělo být „nic o mně nevíte“, ale editovat se to už nedá… ![]()
Kraťomír (offline) píše:
@Heineken Nechci, ale musím - nemám totiž jinou možnost - příroda už to tak bohužel zařídila…Jinak se omlouvám za překlep, samozřejmě tak mělo být „nic o mně nevíte“, ale editovat se to už nedá…
Já to tobě vím, že s tím s čím ty neumíš souložit, proto že to s tím nejde, tak souloží miliony mužů, jen v Evropě (možná i v Česku jich ten milion bude) a nemají s tím problém.
Ale jak říkám, je to tvoje volba nebo možná nešikovnost či neschopnost, že ty tohle neděláš.
Ale milování je snad nejkrásnější věc na světě, když máš ideální protějšek.
@Doctus Tak, vezměme kladiva a vymlaťme to Kráťovi z hlavy. Třeba se mu konečně rozsvítí.
…
sadisto
![]()
@Doctus už jsem mu psala, že mít jazyk jako ty tak vůbec penis nepotřebuje ![]()
@Heineken píše:
Já to tobě vím, že s tím s čím ty neumíš souložit, proto že to s tím nejde, tak souloží miliony mužů, jen v Evropě (možná i v Česku jich ten milion bude) a nemají s tím problém.
Ale jak říkám, je to tvoje volba nebo možná nešikovnost či neschopnost, že ty tohle neděláš.
Ale milování je snad nejkrásnější věc na světě, když máš ideální protějšek.
Já si nemyslím že to neumím - možná bych byl i dobrým milencem, protože bych se snažil udělat všechno jenom pro ni - ale nikdy jsem to nezkoušel a ani to nikdy dělat nebudu, takže těžko soudit.
Ale ani já sám bych si o sobě netroufl říct, jestli jsem dřevo a nebo ne, když jsem to ještě nikdy nezkusil
, natož někdo kdo mě vůbec nezná a navíc pouze od klávesnice, ale dobrá, budiž… ![]()
Nešikovnost a neschopnost nechme stranou, ale i kdybych byl šikovný a schopný, tak na to prostě nejsem dostatečně tělesně vybaven - jednoduše nemám čím souložit, takže šikovnost, snaživost i snaha o maximální uspokojení partnerky - to vše je mi celkem k ničemu…
Jsem v tomhle směru velice citlivý člověk a znám se možnosti i jejich hranice, ať si říká kdo chce co chce…
Jinak vám věřím, že milování musí být snad tou nejkrásnější věcí na světě - divoká píseň večera, nadpozemský prožitek - a já měl tu pravou, měl jsem ideální protějšek, jenže já nebyl ideálním protějškem pro ni… Tak moc mi chybí, myslím na ni každý den, každou hodinu a snad i minutu, ale už je to pryč a všechno je to jen kvůli tomu, že mne příroda předurčila k tomu být eunuch - do konce svých dnů sám…
Nedá se to změnit a nikdy se to nevrátí, ale vás názor beru jako jeden z možných pohledů - i když s ním nemohu souhlasit…
Tak pokud jsi na dně že tě nechtěla holka nebo že jsi se bál že se s ní nebudeš umět vyspat, tak to je ale úplně jiná debata než o velikosti penisu.
Jinak si protiřečíš, napřed jsi napsal že ho máš 13,5 centimetru a teď píšeš že nemáš čím souložit, měl by sis to srovnat v hlavě.
Ale pokud ho máš opravdu 13,5 centimetru, tak je to fakt jen tvoje volba jestli souložit budeš nebo ne, pokud nechceš tak nemusíš, nikdo tě do toho nemůže nutit.
Jen by ses s tím asi měl vyrovnat sám a ne hledat zástupné problémy a psát slohová cvičení na netu.
@Heineken Ona mě chtěla, ale nemohl jsem dělat nic jiného než to ukončit - bylo mi totiž už předem jasné jak by to dopadlo a nemělo tedy smysl trápit tím sebe i ji, ona má na víc a zaslouží si jenom to nejlepší, ne nějaký genetický odpad… Ano, mám 13.5 cm, což je pro vztah i soulož naprosto nepoužitelná velikost na úrovni mikropenisu, byť průměr určitého vzorku populace může být stejně tragický…
@Doctus To záleží na úhlu pohledu - pro mne je udávaných 13.5 cm průměrná délka určitého namátkového vzorku populace, tudíž přesnost tam může být asi tak stejná, jako při předvolebních průzkumech…
Tedy, ono to nakonec opravdu může být hodně blízko skutečnosti, ale také tam může být rozdíl klidně i 5 cm…
Dokud se nezměří každý muž v této zemi a neudělá se celkový průměr, pak je to stále jen názor proti názor. Mimochodem, když už stále zmiňujete průměrný plat - ten se snad také dělá jen z náhodného omezeného vzorku populace? O statistiku se já osobně moc nezajímám, ale tomuto já tedy moc nevěřím…
Kdyby se stejným způsobem dělal i průměrný plat, tak věřím, že průměrná mzda v česku nepřekročí ani 15,000,– Kč…
A mimo jiné, neznáte ji - taková dívka si zaslouží jenom to nejlepší a to 13.5 cm rozhodně není - ani kdyby to na krásně ten průměr skutečně byl…
Chtěl jsem ji dát jenom to nejlepší, tak aby se na mě nemusela stydět a mohla se o mne ve všem a vždy opřít - což by se mi snad i podařilo, ale co to milování? Sehnat ji milence? Pro mě by to nebyl problém, když na to želbohu nestačím já sám, tak proč ne - ale chtěla by to vůbec? Tenkrát mě to ani nenapadlo…
Jasně, ručně a ústy bych ji rád uspokojoval třeba pořád a i mně by to stačilo, jen zažít ten pocit, když by se mnou byla v sedmém nebi - ale nevěřím, že tohle nějaké ženě dlouhodobě stačí, určitě je důležitá i soulož a na tu já opravdu nestačím a nikdy ani stačit nebudu…