Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martin 35 píše:
Heineken:http://nick.amateri.cz/urethra
A tohle je můj klacíček http://nick.amateri.cz/1064
Fuj kua, to co za magora si do ko…tnej džurky pchá kolíky?
![]()
@pannacotta
Až si močovou trubici poškodí, bude litovat, že si někdy o penisu cokoliv strkal. Endouretrální operace nejsou vůbec jednoduché a výsledek je nejistý. Ale když je to vzrušuje… ![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
Až si močovou trubici poškodí, bude litovat, že si někdy o penisu cokoliv strkal. Endouretrální operace nejsou vůbec jednoduché a výsledek je nejistý. Ale když je to vzrušuje…
Blbá hlava, trpí celé tělo.
Statistika - průměrná délka penisu v evropských zemích pro Kráťu..
http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1373080.jpg?d41d
Délka jeho penisu je naprosto normální, nenormální je jeho nízké sebevědomí, které bylo zabijákem vztahu, ne jeho rozměry.. Je to škoda ![]()
Ale to je na psychologa… my s tím nic nenaděláme, takhle si akorát ten chlap sám ničí život. Nevím, jestli ho někdy někdo ponížil či chytl depku z fotekl modelů s vycpanými slipy, ale a´t tak či tak, je to blbost!!!
Hele holky nemůžete mi poradit nějaké cvičení kterým bych si ho zvětšil aspoň na 8cm?
@martin 35 píše:
Hele holky nemůžete mi poradit nějaké cvičení kterým bych si ho zvětšil aspoň na 8cm?
nechat si ho sát a sát a sát
Už jsem tu několikrát psal, že ta světová mapa penisů je naprostá hloupost. Měření udávali v internetových dotaznících sami muži, což je naprosto nepřípustné. Relevantní jsou pouze takové studie, kde je velikost změřena 2. osobou po farmakologicky indukované erekci. Světová mapa není bias-free, tudíž netuším, proč na ni někdo odkazuje. ![]()
Tak penis mýho bývalýho je stejné velikostí jaké uvádí Kráťa. Nebyla jsem jeho první ani poslední, zplodil za posledních pět let 3 děti a neslyšela jsem jedinkrát, že by si postěžoval. Naopak, byl na něj hrdej a uměl to s ním jedna báseň… ![]()
Ale ať napíšu cokoli, Kráťa pojede jak kafemlejnek… ![]()
@Anonymní píše:
Statistika - průměrná délka penisu v evropských zemích pro Kráťu..http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1373080.jpg?d41d
Délka jeho penisu je naprosto normální, nenormální je jeho nízké sebevědomí, které bylo zabijákem vztahu, ne jeho rozměry.. Je to škoda
Ale to je na psychologa… my s tím nic nenaděláme, takhle si akorát ten chlap sám ničí život. Nevím, jestli ho někdy někdo ponížil či chytl depku z fotekl modelů s vycpanými slipy, ale a´t tak či tak, je to blbost!!!
No to je konečně slovo do pranice - tady je konečně krásně vidět, jak moc jsem na tom na české poměry špatně…
A to se tam (pro mě asi spíš naštěstí) neuvádí průměrná šířka - to už bych to projel totálně… ![]()
Kraťomír opět vidí jen to, co chce. Když tu napíšu, že taková mapa není věrohodná, tak to přejde. Kde však uvidí náznak, že by mohl dokumentovat, jaký je „mrzák“ (chlape, proberte se, když nevíte, co mrzák je, tak se nerouhejte). A s šířkou jste na tom taky v normě (průměrný obvod je mezi 10 a 12 cm). Kdybych vás někdy potkal, tak vám tu vaši kládu asi utrhnu, abyste měl proč naříkat. ![]()
@Doctus píše:
Kraťomír opět vidí jen to, co chce. Když tu napíšu, že taková mapa není věrohodná, tak to přejde. Kde však uvidí náznak, že by mohl dokumentovat, jaký je „mrzák“ (chlape, proberte se, když nevíte, co mrzák je, tak se nerouhejte). A s šířkou jste na tom taky v normě (průměrný obvod je mezi 10 a 12 cm). Kdybych vás někdy potkal, tak vám tu vaši kládu asi utrhnu, abyste měl proč naříkat.
Doktore, to nemá smysl, Krátě je holt poťap…
@Doctus píše:
Kraoťmír opět vidí jen to, co chce. Když tu napíšu, že taková mapa není věrohodná, tak to přejde. Kde však uvidí náznak, že by mohl dokumentovat, jaký je „mrzák“ (chlape, proberte se, když nevíte, co mrzák je, tak se nerouhejte). A s šířkou jste na tom taky v normě (průměrný obvod je mezi 10 a 12 cm). Kdybych vás někdy potkal, tak vám tu vaši kládu asi utrhnu, abyste měl proč naříkat.
po ránu a už takový S/M doktore ty se jako chlape nezdáš
Kraťomír čte jenom co mu vyhovuje, takže šetři si prsty na něco učitečnějšího ![]()