Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martin 35 píše:
No já bych se s holkou která má velký prsa ani neseznámil.mně stačí 1.
Mám pocit, že se nepsalo o velkých, nýbrž o ideálních…a to má každý jinak, ne? ![]()
@anoli30 píše:
A pak kdo je povrchní.
Teď už mi je jasný, že jedeš podle hesla Podle sebe soudím tebe.
Povrchní je že si to nedokážete přiznat
samozřejmě že tech 12 cm nebude problém ale pokud vám to kluk pořádně neudělá tak si to necháte udělat od někoho jiného. A je sice pravda že se najdou i ženy kterým vyhovuje 5cm kašpárek ale to jsou výjimky potvrzující pravidlo.
No tak to je snad samozřejmý, že součástí vztahu je sex a pokud nám v něm partner nevyhovuje, tak si najdeme takového, který vyhovovat bude, ne???
To snad máte chlapi také tak, ne???
Vy tady děláte ze ženských povrchní potvory, ale to je přece normální lidská vlstnost pro obě pohlaví, že když nám ve vztahu něco zásadního nevyhovuje, tak ve vztahu nepokračujeme a hledáme vhodnějšího partnera???
Nebo ty bys snad byl se ženskou, která by tě v posteli vůbec nevzrušila a absolutně ti nevyhovovala???
A to, co každému vyhovuje, je individuální, 100 lidí, 100 chutí…proto jsme každý s někým jiným. Některá žena potřebuje chlapa v sobě pořáádně cítit a potřebuje většího, většině asi vyhovuje ten průměr okolo těch 16 cm, a některé ženy jsou plně spokojené s partnerem okolo těch 12-13 cm. Ti ještě menší už to mají více problematické, ale i oni jsou zbožím, které by našlo svého kupce (asi jako žena s úplně plochými nulkami).
Já osobně se v posteli spokojím s průměrem, ale pokud by měl partner lehce pod a jinak byl skvělý člověk, vztah bych kvůli tomu asi nebořila.
A také záleží strašně moc na tom, jak to s ním chlap umí. Ono i s kládou, pokud je chlap vlažný a nesmělý, nevzruší asi žádnou ženu jako někdo, kdo je obdařen méně, ale je neustále při chuti a šikovný…
martin 35 píše:
No já bych se s holkou která má velký prsa ani neseznámil.mně stačí 1.
No vidíš a já jsem tohle při seznámování třeba nikdy neřešil, vlastně nikdy jsem to neřešil.
![]()
Vždycky mi přišlo že holka kterou jsem miloval má ty nejkrásnější prsa na světě.
martin 35 píše:
Povrchní je že si to nedokážete přiznatsamozřejmě že tech 12 cm nebude problém ale pokud vám to kluk pořádně neudělá tak si to necháte udělat od někoho jiného. A je sice pravda že se najdou i ženy kterým vyhovuje 5cm kašpárek ale to jsou výjimky potvrzující pravidlo.
Takových holek moc není, málo která holka se při výběru partnera rozhoduje podle to, jak jí to udělá v posteli.
![]()
A když už náhodou ano, tak spíš podle přístupu jakej ten chlap k sexu má než podle toho co má mezi nohama.
![]()
Já za sebe se tedy přiznám, že mně by u holky nevadily ani pětky, ale ani úplně plochá hruď, ani pozadí jako „kombajn“, ale ani chlapecká prdelka, ani „pár“ (rozuměj pár desítek) kilo navíc, ale ani 50 kg i s postelí…
Pro mě osobně jsou u člověka a u partnera důležité úplně jiné věci a tou pro mne hlavní jsou rozhodně sympatie - to je pak jedno, jestli je to Věstonická venuše a nebo atletka… ![]()
A k tomu co je psáno výše - nevím tedy, jestli je to tím že jsem panic - ale za sebe můžu říct, že mně by bylo úplně jedno, jestli mi partnerka vyhovuje a nebo nevyhovuje v posteli…
Milování považuji za něco překrásného a kdybych ho byl tělesně schopen, klidně bych souložil od rána do večera, ale pokud by to moje láska nechtěla, tak co? Jasně, v mé situaci bych za takovou byl spíš rád, ale i tak - můžu si snad ulevit sám, nebo?
Mnohem důležitější by pro mě bylo mazlení, objetí, povídání si - prostě být spolu a milovat se navzájem, co je mi do nějakého sexu… A upřímně si ani nedovedu představit, jak by mi mohla dívka v sexu nevyhovovat? I kdyby ležela jako prkno, tak bych s ní byl stejně nejšťastnějším chlapem na světě…
Ale tohle já nikdy nepoznám, takže asi není ani třeba to tu nějak víc rozebírat, jen jsem chtěl říct, že každý prostě není takový a pro každého nemusí být sex středem vesmíru… ![]()
@Kraťomír (offline)
To o čem píšeš je v podstatě nesdělitelná zkušenost.
A všechno bys pochopil, kdybys zažil pár vztahů.
Jen ti chci říct, že pokud si s někým nerozumíš v posteli, tak ten vztah tím hodně trpí a většinou se rozpadne.
Ale to je opět věc, kterou by sis musel vyzkoušet, vysvětlit se to nedá, hlavně asi ne někomu, kdo nikdy neměl sex.
Když jsi neměl sex, tak ti těžko vysvětlím, jakej sex je dobrej a jakej špatnej.
A opravdu si myslím, že 90% tvých problémů je způsobených tím, že jsi panic.
@Heineken Jasně, já tomu věřím, ale jenom chci říct, že ten můj případný vztah by se rozpadl jedině v případě, že má partnerka by měla v sexu problémy se mnou (což by se mnou měla asi každá normální holka na světě, o tom žádná) a ne já s ní, protože kdyby ty problémy v sexu byly pouze z mého pohledu, tak to vůbec neřeším a bylo by mi to jedno - a za tímhle si musím stát… ![]()
I kdyby moje milovaná nechtěla sex vůbec, tak s tím nemám problém! Samozřejmě teď je to myšleno čistě teoreticky s tím, pokud bych byl zdravým plnohodnotným mužem - což tedy želbohu nejsem a nikdy nebudu, takže to asi ani nemá smysl řešit… Ale prostě kdybych byl skutečný muž s normálně velkým penisem, tak je mi myslím jedno, jestli máme dobrý sex a jestli vůbec máme sex - to je pro mě vedlejší… ![]()
@roza007 píše:
A mě je Kraťase líto - pokud si nedělá prd.el, tak přichází o komplet sexuální život a vůbec o možné partnerství - vždyť když bude furt mluvit o svém mindráku, to žádná nevydrží… A já prostě 13.5 cm považuju za super.
Díky, ale lítost není na místě, protože tak jako každé jiné postižení - i toto člověk nemohl ovlivnit a vybrat si ho a tak asi nezbývá než se s tím nějak naučit žít… Sexuální život mi navíc zase až tak moc nechybí a snad už ani chybět nezačne, takže souložení to tu na tom světě už snad nějak doklepu… ![]()
Mnohem horší však ale je ta nekonečná a neměnná samota a pocit, když člověk zjistí, že nikdy nezaloží rodinu o které tak moc snil, nikdy nebude mít děti a nikdy nepozná lásku, hřejivé objetí a nikdy ani nebude mít s kým sdílet svůj život, své radosti i strasti - tohle je to, co mne ubíjí nejvíc a o to hůř, že se to nikdy nezmění… Můžu jen čekat na konec a nebo to nějak urychlit - víc možností už v životě nemám… ![]()
Samozřejmě tam mělo být „bez souložení“, ale editovat se to už nedá…
Kráťo, myslím, že by bylo lepší to skončit…tu debatu o hovně, tedy o čurínovi vlastně.
Kraťomír (offline) píše:
@Heineken Jasně, já tomu věřím, ale jenom chci říct, že ten můj případný vztah by se rozpadl jedině v případě, že má partnerka by měla v sexu problémy se mnou (což by se mnou měla asi každá normální holka na světě, o tom žádná) a ne já s ní, protože kdyby ty problémy v sexu byly pouze z mého pohledu, tak to vůbec neřeším a bylo by mi to jedno - a za tímhle si musím stát…I kdyby moje milovaná nechtěla sex vůbec, tak s tím nemám problém! Samozřejmě teď je to myšleno čistě teoreticky s tím, pokud bych byl zdravým plnohodnotným mužem - což tedy želbohu nejsem a nikdy nebudu, takže to asi ani nemá smysl řešit… Ale prostě kdybych byl skutečný muž s normálně velkým penisem, tak je mi myslím jedno, jestli máme dobrý sex a jestli vůbec máme sex - to je pro mě vedlejší…
Máš to v hlavě pomotaný, ale je zbytečné ti to vysvětlovat.
Pokud jsi nikdy neměl sex, nedá se ti vysvětlit jaký je rozdíl mezi dobým a špatným sexem.
Prostě v tomhle blábolíš úplný nesmysly.
Kraťomír (offline) píše:
Díky, ale lítost není na místě, protože tak jako každé jiné postižení - i toto člověk nemohl ovlivnit a vybrat si ho a tak asi nezbývá než se s tím nějak naučit žít… Sexuální život mi navíc zase až tak moc nechybí a snad už ani chybět nezačne, takže souložení to tu na tom světě už snad nějak doklepu…Mnohem horší však ale je ta nekonečná a neměnná samota a pocit, když člověk zjistí, že nikdy nezaloží rodinu o které tak moc snil, nikdy nebude mít děti a nikdy nepozná lásku, hřejivé objetí a nikdy ani nebude mít s kým sdílet svůj život, své radosti i strasti - tohle je to, co mne ubíjí nejvíc a o to hůř, že se to nikdy nezmění… Můžu jen čekat na konec a nebo to nějak urychlit - víc možností už v životě nemám…
Je to všecno jen tvoje volba, pokud ses rozhodl rezignovat, tak je to tvůj problém.
V tvém případě lítost není opravdu na místě, svou samotu si vybíráš dobrovolně.
Kdyby sis přiznal, že všechny tvoje problémy nejsou fyzické, ale psychické, tak by se ti dalo pomoct, třeba už jen pokecáním tady na netu nebo návštěvou psychooga, ale takhle to nejde.
Pokud se budeš nazývat mrzákem a tvrdit že se nedá souložit s třinácti a půl centimetrovým penisem, tak to prostě nemáš v hlavě v pořádku, protože miliony mužů s tím nemají problém a zvládají to.
Stejně tak jako že si myslíš, že všem ženám jde jen o sex a navíc že to potřebují udělat dvaceticentimetrovou kládou, to je taky blábol.
Prostě tomu nerozumíš, neznáš ženy, neznáš lidské tělo, nevíš jak některé věci fungují, takže máš smůlu, dokud tohle nezačneš řešit místo penisu.
Penis sis vybral jen proto, že jsi stydlivý panic a bylo to pro tebe nejjednoší.
@Kraťomír (offline) píše:
Díky, ale lítost není na místě, protože tak jako každé jiné postižení - i toto člověk nemohl ovlivnit a vybrat si ho a tak asi nezbývá než se s tím nějak naučit žít… Sexuální život mi navíc zase až tak moc nechybí a snad už ani chybět nezačne, takže souložení to tu na tom světě už snad nějak doklepu…Mnohem horší však ale je ta nekonečná a neměnná samota a pocit, když člověk zjistí, že nikdy nezaloží rodinu o které tak moc snil, nikdy nebude mít děti a nikdy nepozná lásku, hřejivé objetí a nikdy ani nebude mít s kým sdílet svůj život, své radosti i strasti - tohle je to, co mne ubíjí nejvíc a o to hůř, že se to nikdy nezmění… Můžu jen čekat na konec a nebo to nějak urychlit - víc možností už v životě nemám…
Ty Kráťo, beru zpět - mě tě už není líto…
Vždyť ty si tohle soukromý peklo normálně děláš sám. Já jsem ti upřímně napsala, že jako hendykep to vidíš ty, ne okolí. A ty to obrátíš proti mě? Tak sorry, ale nebudu ti to psát dookolečka, nato je čas i tady drahej… užij si svoje sebepitvání a sebelítost a věř, že ti kouká i z očí, když o sobě takhle přemejšlíš. A na sebelítost fakt žádná neletí, takže nakonec skončíš tak, jak píšeš - SÁM.
Hlavně ty jeho kecy v kleci jsou neskutečně trapný. Nepozná lásku, hřejivé objetí…to jsou hlody fakt. To mít doma, tak skáču ze skály.