Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír (offline) píše:
Já za sebe se tedy přiznám, že mně by u holky nevadily ani pětky, ale ani úplně plochá hruď, ani pozadí jako „kombajn“, ale ani chlapecká prdelka, ani „pár“ (rozuměj pár desítek) kilo navíc, ale ani 50 kg i s postelí…Pro mě osobně jsou u člověka a u partnera důležité úplně jiné věci a tou pro mne hlavní jsou rozhodně sympatie - to je pak jedno, jestli je to Věstonická venuše a nebo atletka…
![]()
A k tomu co je psáno výše - nevím tedy, jestli je to tím že jsem panic - ale za sebe můžu říct, že mně by bylo úplně jedno, jestli mi partnerka vyhovuje a nebo nevyhovuje v posteli…
Mnohem důležitější by pro mě bylo mazlení, objetí, povídání si - prostě být spolu a milovat se navzájem, co je mi do nějakého sexu… A upřímně si ani nedovedu představit, jak by mi mohla dívka v sexu nevyhovovat? I kdyby ležela jako prkno, tak bych s ní byl stejně nejšťastnějším chlapem na světě…Milování považuji za něco překrásného a kdybych ho byl tělesně schopen, klidně bych souložil od rána do večera, ale pokud by to moje láska nechtěla, tak co? Jasně, v mé situaci bych za takovou byl spíš rád, ale i tak - můžu si snad ulevit sám, nebo?
Ale tohle já nikdy nepoznám, takže asi není ani třeba to tu nějak víc rozebírat, jen jsem chtěl říct, že každý prostě není takový a pro každého nemusí být sex středem vesmíru…
no když neznám rozdíl mezi tím, jak sex může být rozdílný s různými partnery, tak to nemá ani cenu komentovat. Pokud sex moc nefunguje, ani s tím mazlením to nebude žádná sláva, podle mně to vše patří nějak k sobě. Poslední slova jsou pravda, ale je potřeba, aby se dva podobní sešli, což bývá dost problém.
eva valoi píše:
Hlavně ty jeho kecy v kleci jsou neskutečně trapný. Nepozná lásku, hřejivé objetí…to jsou hlody fakt. To mít doma, tak skáču ze skály.
To bys mu udělala tu největší radost, ten blbec by měl další důkaz, že ho má tak malýho, že sis kvůli tomu vzala život.
![]()
V těchto případech je nejlepší léčba kastrace, tím se u pacienta spolehlivě eliminuje deprese spojená s miniaturním mužstvím.
@martin 35 píše:
V těchto případech je nejlepší léčba kastrace, tím se u pacienta spolehlivě eliminuje deprese spojená s miniaturním mužstvím.
Taky mě to už napadlo, protože když se to tak vezme, tak tím se u mě už stejně nic nezkazí… Rodinu a děti stejně nikdy mít nebudu a nebudu mít ani vztah, a dokonce si nikdy ani nezasouložím, takže kastrace by mi možná pomohla tu samotu překonat a hlavně bych už pak neměl takovou touhu po lásce a vztahu, nechybělo by mi to a můj život by pak byl snazší… Jenže je to v životě asi každého muže velice těžké rozhodnutí a vrátit se to pak již nedá, takže si nechávám ještě čas na rozmyšlenou…
Ale díky za radu, konečně někdo, kdo se mi nesnaží mazat med kolem úst, ale řekne jak to je a jasně mi naznačí, jaké šance do budoucna v životě mám, díky. ![]()
@roza007 Normálně to na sobě nedávám znát, takže by to na mně nikdo nepoznal - tedy samozřejmě dokud by nemělo k něčemu dojít, protože to by pak byl rychlý konec a snad je lepší se té ostudy a trápení raději předem ušetřit…
Taky mě to už napadlo, protože když se to tak vezme, tak tím se u mě už stejně nic nezkazí… Rodinu a děti stejně nikdy mít nebudu a nebudu mít ani vztah, a dokonce si nikdy ani nezasouložím, takže kastrace by mi možná pomohla tu samotu překonat a hlavně bych už pak neměl takovou touhu po lásce a vztahu, nechybělo by mi to a můj život by pak byl snazší… Jenže je to v životě asi každého muže velice těžké rozhodnutí a vrátit se to pak již nedá, takže si nechávám ještě čas na rozmyšlenou…Ale díky za radu, konečně někdo, kdo se mi nesnaží mazat med kolem úst, ale řekne jak to je a jasně mi naznačí, jaké šance do budoucna v životě mám, díky.
@roza007 Normálně to na sobě nedávám znát, takže by to na mně nikdo nepoznal - tedy samozřejmě dokud by nemělo k něčemu dojít, protože to by pak byl rychlý konec a snad je lepší se té ostudy a trápení raději předem ušetřit…
Chceš doporučit veterináře ![]()
Taky mě to už napadlo, protože když se to tak vezme, tak tím se u mě už stejně nic nezkazí… Rodinu a děti stejně nikdy mít nebudu a nebudu mít ani vztah, a dokonce si nikdy ani nezasouložím, takže kastrace by mi možná pomohla tu samotu překonat a hlavně bych už pak neměl takovou touhu po lásce a vztahu, nechybělo by mi to a můj život by pak byl snazší… Jenže je to v životě asi každého muže velice těžké rozhodnutí a vrátit se to pak již nedá, takže si nechávám ještě čas na rozmyšlenou…Ale díky za radu, konečně někdo, kdo se mi nesnaží mazat med kolem úst, ale řekne jak to je a jasně mi naznačí, jaké šance do budoucna v životě mám, díky.
Penis muzes mit malej, ale curaka radsi velkyho ![]()
@Virginian píše:
Penis muzes mit malej, ale curaka radsi velkyho
Tak tohle jsem nějak nepobral, jaký je v tom rozdíl? Nebo to má snad být jen odkaz na jednu vousatou anekdotu? Podle mě je dobré míti velké oboje, ať už to bylo myšleno jakkoliv…
@martin 35 píše:
Chceš doporučit veterináře
Zatím ne, ale do budoucna tuto nabídku možná využiji…
Doporučuji si zaplatit luxusní společnici a prostě zjistit, o co jde. Pocity dát na vedlejší kolej. Posléze s větší jistotou jít do reálného vztahu. Tebe Kráťo tak šíleně svazuje nízké sebevědomí, by mne zajímalo, kdo za to může.. co vyváděli tví rodiče, sourozenci či kdo, že tě tak zadupal do země a ty když můžeš, tak i fór vezmeš vážně, když v tom můžeš vidět to nejhorší atd.. naopak upřímně psané rady vidíš jen jako mazání medu okolo hu. y… nechápu.. Je to fakt škoda.. čtu nyní jednu knížku a tam se občas opakuje hláška, kterou si jedna z hlavních hrdinek opakuje sama pro sebe, aby si dodala odvahy: „Strach seká hlouběji než meče“.. Kráťo, vybodni se na strach, jdi zjistit, že jsi schopen normálně se pomilovat a život se ti rozkvete pod rukama.. A jestli toho nejsi schopen, tak zkus zabrouzdat na stránky věnované inzerci asexuálně zaměřených osoba.. Je spousta lidí, které sex otravuje a chtějí s tím druhým jen prostě být, prožívat společně život, ale nezatahovat do něj „nechutnosti spojené se sexem“… i takovýto postoj je třeba akceptovat, spousta lidí má různé fobie z nemocí atd.. tak radši sex a vše kolem vyblokují… Zkus si někoho takového najít, mohli byste dítě i adoptovat a mohl by jsi mít vše (či téměř vše), po čem toužíš.. Ale musíš chtít.. a něco pro to udělat..
Tak se seber, chlape, zbytečně ti utíká čas..
@Anonymní Jenže on to tak úplně fór nebyl, spíš to bylo jedno z mála opravdu reálných řešení, jak překonat můj problém - ať už to pisatel myslel jakkoli…
Jinak díky za názor, určitě je na tom hodně k zamyšlení - hlavně tedy ta poslední část, což je další z mála opravdu funkčních řešení, jak překonat tenhle problém a mít aspoň šanci jednou „normálně“ žít… I když zatím jsem ještě žádnou seznamku pro asexuály nenašel… Akorát holt na té příčině se nejspíš neshodnem, podle mě je to opravdu čistě tělesný problém a to prostě v tom, že mám mikropenis či dejme tomu, že prostě jen extrémně malý penis… Společnici bych si zaplatit mohl, ale popravdě mám z toho docela strach. Jak že to nepůjde, to vím už předem, ale mít něco s úplně cizí ženou a navíc s takovou, která mohla mít ten den už několik „zákazníků“ přede mnou, to nevím jak bych se cítil… Asi by mi z toho bylo zle a to i kdyby to nějak šlo, což by nešlo… Takhle bych to nechtěl… Do toho jsem včera asi po roce viděl svou největší životní lásku a jsem z toho opět na dně. Je tak krásná, inteligentní, veselá a usměvavá a má stejné zájmy, a jak jsme si spolu rozuměli. A ještě krásnější než dřív, je prostě dokonalá a přitom nedosažitelná, je to už pryč a všechno jenom kvůli tomu mému malému nic! Sakra, kdybych jen nebyl mrzákem, všechno dnes mohlo být úplně jinak! Ale tohle už asi nedoženu, je to konec a s tím jsem skončil i já. Teď už vlastně pro mě vůbec nic nemá smysl, nemít své blízké a pár koníčků, které mi dávají na tohle všechno zapomenout, tak už bych to tu snad vážně zabalil. Celej život v trapu a jenom kvůli jedné „malé“ chybě přírody…
Kraťomír (offline) píše: … mám mikropenis či dejme tomu, že prostě jen extrémně malý penis …
No vidíš, to už je pokrok, za půl roku možná pochopíš, že jsi téměř v průměru.
Kratomír, jestě je jedna možnost nastěhuj si k sobě holku s dítětem pokud možno takovou která nikdy nepracovala a jen se čas od času přesune od jednoho blbce k druhému blbci. Pak si budeš přát aby jsi nikdy penis nemněl.
http://www.maxim.cz/…je-asexualum
česká mutace amerického webu věnovaného asexualitě, jsou tam i fóra, sloužící k seznámení atd..
http://www.asexuality.org/cz/
http://www.asexual.cz/forum/index.php
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?…
Ale hledat si k sobě asexuálního partner mi přijde prostě zbytečné, ty po dotycích, mazlení, milování toužíš, ale kdyby jsi neměl mít žádný vztah, tak raději takto platonický, ale s někým sdílený…
Jo a ten tvůj penis je normální, opakuj si to 1000×, vidíš se nerealisticky, je to zbytečné… Anorexie je také nemoc… ženy vychrtlé si připadají stále tlusté.. dá se s tím bojovat, léčit to… působíš shodně, jen se fixuješ na penis… chtělo by to terapii.. Zkusila bych se objednat k sexuologovi Ondřeji Trojanovi, který je zmiňován v prvním článku, má velký přehled, je i soudní znalec atd.. Stojí to za to!