Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heineken píše:
Já nevím, ale připadá mi že asi vím, kdo Kraťomír je, mám někde i odkaz na jeho stránky na FB.
Prostě má jen obrovskej mindrák ze svýho ptáka, jinak vypadá fakt normálně a myslím, že holkám by se i líbil.
Ale má zvláštní způsob uvažování, myslím že není úplně blbej, ale dost se přetvařuje, je schopnej psát jako několik různých osob a i to dělá.
Pokud je to on, tak tady na miminu byl, psal cekem rozumně, ale některé holky ho vyloženě nesnášely, jinak psal do fóra a jinak jim soukromé zprávy, pak udělal průser a z mimina ho vyrazili, v zimě se vrátil s jiným nickem a podle mě teď má nicky dva a proto se už tři měsíce nepřihlásil a píše jako offline, asi nechce prudit zbytečně adminy.
Aj nám řekneš kdo to je??? třeba do SZ? i bys mi tam mohl hodit odkaz na ten FB
![]()
Pokud by se Heineken rozhodl prozradit identitu jedince prostřednictvím SZ, tak se hlásím (jako Plha / Mlha
). Rád bych viděl i ten FB, čistě ze zvědavosti. Zdar a sílu najdeš v sýru… ![]()
@Anonymní píše:
Kraťomír je nemocnej a to víme už z předchozí diskuze před několika měsíci, vypadala totiž úplně stejně jako tahle. Vždycky se najde nějaká dobrá duše, která to s ním myslí dobře a snaží se mu tady poradit. On ale odepíše půlstránkový příspěvek o tom, že stejně zůstane sám a že je mu to souzeno a že s mikropenisem 13 cm ho žádná nechce. To, že je to průměr mu nikdo nevysvětlí, páč on má svou pravdu. Bude tady omýlat ty svoje bolístky ještě na dalších 100 stran diskuze, dokud jí někdo nenechá zamknoutJak už se psalo mockrát, Kraťomír nemá problém mezi nohama, ale především v hlavě a jediný co mu pravděpodobně pomůže bude změna psychologa, popř. psychiatra a nové léky, hodně nových léků
Je to magor a nedovedu si představit, že o takhle duševně nemocnýho chlapa nějaká ženskán někdy zakopne
Proste troll.
@Doctus píše:
Pokud by se Heineken rozhodl prozradit identitu jedince prostřednictvím SZ, tak se hlásím (jako Plha / Mlha). Rád bych viděl i ten FB, čistě ze zvědavosti. Zdar a sílu najdeš v sýru…
Já taky… ![]()
@pannacotta @Doctus @káťa
Přátelé zveřejňovat to určitě nebudu, nemám to potvrzené a i kdybych měl, tak bych to neudělal, nechci aby byl někdo konkrétní terčem výsměchu.
Nedivím se ti, také bych nikoho nezveřejňovala
.
I když terčem výsměchu tu už Kráťa je a já stále ještě netuším, jestli je to fakt takový blázen anebo si tu z nás někdo dělá celou tu dobu prdelky… ![]()
@Heineken Tak takhle to opravdu není, jediný Kraťomír jsem tady celou dobu já a nepřihlašuju se prostě proto, že je to tak pro mě snazší… Mám v tomto formuláři uložené údaje a tak není co víc řešit, stačí jen normálně odpovídat…
Problém bude spíš v tom, že se za mě hodně lidí na různých fórech vydávalo a někteří na jiných stránkách si dokonce regnuli mou přezdívku, takže zde jsem tomu tímto předešel. Pokud by tu tedy chtěl někdo (např. Doctus?) psát pod mým nickem, tak se můžu jednoduše přihlásit a nahlásit ho, protože jediný Kraťas jsem tu celou tu dobu já… ![]()
Mimo to zrovinka v uživatele s přezdívkou „Doctus“ nemám vůbec důvěru, takže žádné informace o mé osobě bych mu rozhodně nesděloval, díky. A pokud jsem si psal s nějakou ze zdejších uživatelek, tak jedině pod registrací „Kraťomír“ a tudíž nemůže být sporu a mé autenticitě… ![]()
Jinak jsem ale už mnohokrát psal, že se vzhledem, komunikací a ani seznamováním problémy nemám a nikdy jsem neměl, mnoho let už se věnuji posilování, turistice a dalším sportům, takže nevypadám snad úplně nejhůř (i když podle vzhledu lidské kvality nikdy nesoudím!) a i jako člověk jsem povahově řekl bych docela fajn - i když to samozřejmě musí posoudit jiní…
Dřív jsem měl docela dost kámošek a v kolektivu jsem byl docela oblíben, akorát teď už na to všechno kašlu, když vidím pěknou holku, která po mně pravděpodobně pokukuje, tak se dívám do země a nebo jinam a když už se se mnou některá dívka pokusí nahodit řeč, tak se to snažím co možná nejrychleji ukončit a pokud možno zmizet a nebo se za někoho schovat… Ale to už je zas jen kvůli tomu mému postižení, nic víc v tom není…
A k tomu poslednímu - vždyť já si své postižení připouštím a jsem si ho plně vědom! Právě kdybych si to nepřipouštěl, tak se pořád snažím si někoho najít a neustále bych zkoušel mít vztah a třeba i souložit a to i přesto, že bych zažíval stále jen další a další zklamání, ostudu a trápení. Nevěřím, že bych někdy v životě potkal dívku tak moc zoufalou, že by mé zmrzačení překousla a byla se mnou…
Já jsem to ale přijal jak to je a proto už jsem se snažit přestal. Když si teď lehnu na postel a budu čekat na konec, můj život nebude o nic horší, než když se budu o něco snažit - to je asi fakt osud a nedá se s tím dělat vůbec nic…
Ten Kraťomír je taková fňukna, že to svět ještě neviděl. Hlavně když mu tady všichni říkají, že je v normě, ale on to samozřejmě popírá. Vždyť jen on ví, co je to mikropenis, přičemž nezná vůbec jeho stavbu, popis, funkci a patologii. Nevím, co za omamnou látku bych musel požít, aby mě napadlo psát pod Kraťasovým nickem.
Z čeho máte, Kraťomíre, strach? Že bychom se (možná) dozvěděli, kdo jste? Nebojte, ani bych nedal na psychiatrii tip na vhodného probanda. ![]()
@Virginian Já ale nejsem ufňukánek a vzhledem k velikosti penisu nejsem vlastně ani chlap, nicméně jak říkám, v běžném životě na mně nikdo nic nepozná a působím myslím si spíše vyrovnaně, i když lehce neprůrazně a nenápadně, ale zase přehlédnout nejdu, takže tím se to vyrovnává… ![]()
Jenom tady, v anonymitě internetu se můžu trochu otevřít a říct jak se cítím, protože nikomu jinému se svěřit prostě nemůžu, vždyť by se mi s tím každý vysmál…
Vy nevíte jaké to je, být odsouzen k celoživotní samotě a trápení a to bez vlastního přičinění - prostě se tak narodíte a máte zničený život! Hodně lidí by mě na mém místě asi pochopilo, prostě jsem dlouho řadu let sám a sám budu až do konce života - kolik let to tak může v mém věku ještě být? Deset, třicet, nebo padesát? A celou tu dobu nebudu nikoho mít a pořád to budu dusit v sobě, takže je pro mě holt asi snaží to někde nepsat a svěřit se s tím… ![]()
@Doctus Ano, z toho mám strach, protože z anonymní diskuze by se najednou stala diskuze konkrétních osob a to bych určitě hůř snášel, nehledě na možné vedlejší důsledky, jako že by se mě mohl snažit někdo kontaktovat, seznámit se se mnou (samozřejmě jen aby mě zesměšnil, když už by znal mé postižení) a nebo mi domlouvat schůzku a tak podobně…
To by byl tedy už vrchol a fakt už by to bylo na provaz. Ostudu a zesměšňování holt špatně snáším…
@Kraťomír (offline)
Opravdu nemusíš mít strach, své doměnky nikde nezveřejním a neudělal bych to ani kdyby to doměnky nebyly, chápu že tohle je příliš citlivá věc.
V tomhle smyslu i odpovídám na soukromé zprávy.
A nevyjadřuju se ani pokud se mě někdo ptá na konkrétní osoby.
Virginian píše:
Z ufnukanejch chlapu se mi chce grcat.
Tak v tom případě je lepší sem nechodit.
![]()
@Kraťomír (offline) píše:
@Virginian Já ale nejsem ufňukánek a vzhledem k velikosti penisu nejsem vlastně ani chlap, nicméně jak říkám, v běžném životě na mně nikdo nic nepozná a působím myslím si spíše vyrovnaně, i když lehce neprůrazně a nenápadně, ale zase přehlédnout nejdu, takže tím se to vyrovnává…Jenom tady, v anonymitě internetu se můžu trochu otevřít a říct jak se cítím, protože nikomu jinému se svěřit prostě nemůžu, vždyť by se mi s tím každý vysmál…
Vy nevíte jaké to je, být odsouzen k celoživotní samotě a trápení a to bez vlastního přičinění- prostě se tak narodíte a máte zničený život! Hodně lidí by mě na mém místě asi pochopilo, prostě jsem dlouho řadu let sám a sám budu až do konce života - kolik let to tak může v mém věku ještě být? Deset, třicet, nebo padesát? A celou tu dobu nebudu nikoho mít a pořád to budu dusit v sobě, takže je pro mě holt asi snaží to někde nepsat a svěřit se s tím…
Vtipálku 13cm je v pohodě. Takže tvoje samota je jen tvým přičiněním. Tím žes bůhví proč sám sebe přesvědčil, že to nestačí.
Ale ono to stačí. To nemůžeš v žádném případě nijak vyvrátit. A ty sám o sobě jsi až poslední osoba, která má relevantní vliv na to jestli to stačí, nebo ne. To vždycky hodnotí ta která slečna. A tebe ještě žádná nezhodnotila. Tolik fakta. Takže prosím aspoň nepiš blbost, že je to bez tvého přičinění. Vždyť je to do očí bijící..
S tím se nedá nesouhlasit