Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
6.9.13 23:21
@Kraťomír (offline) píše:
Nehoním si ho, protože mám pak totálně zkaženou náladu, jelikož mi dojde, jak moc mi chybí láska a do bordelu taky nepůjdu, protože své poprvé jsem vždy chtěl prožít s milovanou osobou, což se mi už v tomto životě bohužel nepoštěstí…
že tě maminka nenaučila jak si ho máš správně vyhonit :o) ps pokud potřebuješ milovanou osobu tak si pořiď fenku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
6.9.13 23:27

@martin 35 Vy to zlehčujete, ale ona to zase taková sranda není - žít s tímto postižením a vědět, že kvůli tomu musíte jít celým svým životem sám… Přál bych vám být na mém místě - aspoň na chvilku - pak by vás to jistě přešlo… :idea:

• Citovat
  • Upravit
24603
6.9.13 23:29
@martin 35 píše: že tě maminka nenaučila jak si ho máš správně vyhonit :o) ps pokud potřebuješ milovanou osobu tak si pořiď fenku
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uuuuuuuuuuuuf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
6.9.13 23:29
@martin 35 Vy to zlehčujete, ale ona to zase taková sranda není - žít s tímto postižením a vědět, že kvůli tomu musíte jít celým svým životem sám… Přál bych vám být na mém místě - aspoň na chvilku - pak by vás to jistě přešlo… :idea:

už dost..už to těžce přeháníš.. víš prdlačku co je to život s postižením.. sebestřednej sebežernej egoista..

• Citovat
  • Upravit
24603
6.9.13 23:31

Hmm, hoši hoši, ještě tak dva měsíce a přestane vás to bavit, podporovat a přesvědčovat a časem i rozčilovat se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
6.9.13 23:46

@pannacotta Tak ono je to hlavně o tom, že ať už tu každý tvrdí co chce, nikdo si tu to s tak malým penisem nezkusil a tak může mou situaci jen těžko objektivně posoudit… Je to věcí názoru - někdo má takový, někdo zase makový a já mám na to holt svůj názor a těžko si představit, že se můj pohled na tohle celé někdy v životě změní… Vůbec si nedovedu představit, co by se asi muselo stát, abych změnil svůj názor? Snad jedině že bych se pomiloval s dívkou a viděl bych při tom na ní skutečný a nepředstíraný slastný orgasmus… Ale všichni víme, že tohle se nikdy nestane, protože KAŽDÁ normální holčina by se mi vysmála hned jak by to moje směšně malé nic uviděla, takže by už ani k ničemu nedošlo! Krutá, ale taková už je realita - bohužel… :?

• Citovat
  • Upravit
1103
6.9.13 23:53

Je tu ještě někdo kdo si myslí že je kratomír 12cm debil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.9.13 23:54
@pannacotta Tak ono je to hlavně o tom, že ať už tu každý tvrdí co chce, nikdo si tu to s tak malým penisem nezkusil a tak může mou situaci jen těžko objektivně posoudit… Je to věcí názoru - někdo má takový, někdo zase makový a já mám na to holt svůj názor a těžko si představit, že se můj pohled na tohle celé někdy v životě změní… Vůbec si nedovedu představit, co by se asi muselo stát, abych změnil svůj názor? Snad jedině že bych se pomiloval s dívkou a viděl bych při tom na ní skutečný a nepředstíraný slastný orgasmus… Ale všichni víme, že tohle se nikdy nestane, protože KAŽDÁ normální holčina by se mi vysmála hned jak by to moje směšně malé nic uviděla, takže by už ani k ničemu nedošlo! Krutá, ale taková už je realita - bohužel… :?

Hochu, vrať se asi o 50 stran do zadu, kde začal přispívat uživatelH1
má přesně tvoje míry :! a ženské si sex s ním užívali a žívají :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.9.13 23:54
@martin 35 píše:
Je tu ještě někdo kdo si myslí že je kratomír 12cm debil?

kraťomír 13,5 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
6.9.13 23:58

Hm ještě větší debil než jsem čekal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
7.9.13 00:00
@pannacotta píše:
Hochu, vrať se asi o 50 stran do zadu, kde začal přispívat uživatelH1
má přesně tvoje míry :! a ženské si sex s ním užívali a žívají :mavam:

To tvrdí on, ale nikdo z nás neví jistě, zda má skutečně tak malý penis a případně jestli to náhodou také není panic… Tvrdit si může kdo chce co chce, klidně i že je s mikropenisem hotový Casanova, realita ale pak může být hodně jinde… ;)

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
7.9.13 00:03
To tvrdí on, ale nikdo z nás neví jistě, zda má skutečně tak malý penis a případně jestli to náhodou také není panic… Tvrdit si může kdo chce co chce, klidně i že je s mikropenisem hotový Casanova, realita ale pak může být hodně jinde… ;)

když to neumíš tak se nevymlouvej na malej penis jsou ženy co mají a dosáhnou pouze klitoridálního orgasmu.. víš co je klitoris?

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
7.9.13 00:13
@jdukolem píše:
když to neumíš tak se nevymlouvej na malej penis jsou ženy co mají a dosáhnou pouze klitoridálního orgasmu.. víš co je klitoris?

Vím co je klitoris, součást ženského vnějšího pohlavního ústrojí přibližně ve velikosti mého penisu. Proto se také nám takto postiženým říká, že nemáme penis, ale vlastně jakýsi mužský klitoris… Drážděním se dá prý dosáhnout uspokojení, takže ano, na to by mi stačil i jazyk a ruce - ovšem dlouhodobě by takto byla spokojena asi jen málokterá žena… :!

• Citovat
  • Upravit
24603
7.9.13 00:44
To tvrdí on, ale nikdo z nás neví jistě, zda má skutečně tak malý penis a případně jestli to náhodou také není panic… Tvrdit si může kdo chce co chce, klidně i že je s mikropenisem hotový Casanova, realita ale pak může být hodně jinde… ;)
:|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gndlf
7.9.13 00:55

prosím nekrmte trolly. děkuju :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie