Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní Srandu si opravdu nedělám. No ano, má krásný evropský průměr, se kterým bych se já osobně asi snad už taky nějak smířil - akorát že já mám nepěkný světový podprůměr a v tom je právě ten problém… Ono to vypadá jako málo, rozdíl jen nějakých pár cm, ale ty tři cm už dělají z mikropenisu normální penis…
Ovšem mít výbavu jako váš bývalý s rozměrem 22 na 6 cm, to bych si už připadal jako nadčlověk a nic by pak nebyl problém! S tím by se mi určitě žádná nevysmála a cítil bych se jako král - jako pravý a tělesně dokonalý muž! A nevěřím, že by to nějakou bolelo - možná chvilku - než by si zvykla, ale s tím by se daly dělat věci - snad všechny polohy a vůbec perfektní milování… ![]()
Vždycky jednou za 100 stran sem nakouknu a pokaždý stejná písnička - Kraťomír to tu prasí svajma pořád stejnejma kecama a svým mindráku. Kraťomíre běž už do pr… se svejma pořád stejnejma kecama a nech témata o penisech ženám, aby si v nich psaly o penisech. Ty každý téma o sexu zasviníš a znehodnotíš a ženský si tu nemůžou ani pořádně pokecat o šuk…, protože všude se nasereš ty s těma tvejma přiblblejma kecama a je po tématu…
Omlouvám se ostatním za svůj výlev, ale fakt mě to dneska po ránu naštvalo.
Udělej si svoje téma - Kraťomír - a tam si piš pořád dokola to samý a ty blázni, co tě budou chtít utěšovat, ať si tam jdou dobrovolně, ale nenič každý téma o sexu tady, prosím.
@káťa píše:
Vždycky jednou za 100 stran sem nakouknu a pokaždý stejná písnička - Kraťomír to tu prasí svajma pořád stejnejma kecama a svým mindráku. Kraťomíre běž už do pr… se svejma pořád stejnejma kecama a nech témata o penisech ženám, aby si v nich psaly o penisech. Ty každý téma o sexu zasviníš a znehodnotíš a ženský si tu nemůžou ani pořádně pokecat o šuk…, protože všude se nasereš ty s těma tvejma přiblblejma kecama a je po tématu…Omlouvám se ostatním za svůj výlev, ale fakt mě to dneska po ránu naštvalo.
Udělej si svoje téma - Kraťomír - a tam si piš pořád dokola to samý a ty blázni, co tě budou chtít utěšovat, ať si tam jdou dobrovolně, ale nenič každý téma o sexu tady, prosím.
To je naprosto přesný, u tebe Kraťouši není problém v bimbasu, ale v krátkém mozku! ![]()
Tak s tím musím naprosto souhlasit. Proč to nevyzkoušet v reálu, když můžu kecat blbosti na fóru. Zpočátku jsem si myslel, že si z nás utahuje, ale jak se diskuze rozvíjí vidím, že je to psychický problém. Jen najít odvahu, jak tuto bariéru prolomit.
@Hanka1 píše:![]()
![]()
To je naprosto přesný, u tebe Kraťouši není problém v bimbasu, ale v krátkém mozku!
@Kraťomír (offline) píše:
Vím co je klitoris, součást ženského vnějšího pohlavního ústrojí přibližně ve velikosti mého penisu. Proto se také nám takto postiženým říká, že nemáme penis, ale vlastně jakýsi mužský klitoris… Drážděním se dá prý dosáhnout uspokojení, takže ano, na to by mi stačil i jazyk a ruce - ovšem dlouhodobě by takto byla spokojena asi jen málokterá žena…
Ty seš úplnej… d. e.b. i.l… Nevěřím, že to co píšeš si i myslíš. Lžeš jak když tiskne! A výborně se tím bavíš. Je to stejné, jako by psala tady nějaká ženská, že měří 171 cm a je tudíž taková žirafa, že si nikdy nemůže najít chlapa co by ji miloval a tak tedy zůstane sama. A že kdo jí tvrdí opak ji jen utěšuje a lituje. Totálně stejná absurdita. Jdi se zahrabat, idiote ![]()
@pannacotta píše:
Hmm, hoši hoši, ještě tak dva měsíce a přestane vás to bavit, podporovat a přesvědčovat a časem i rozčilovat se
@káťa Tak to nevím, ale na těchto stránkách jsem tuším přispíval snad jen do dvou anebo tří diskuzí a to jedna z nich byla navíc o úplně jiném tématu, takže jak že ničím každé téma o sexu?
Celkově to byly dvě témata o velikosti penisu a k tomu jako mrzák s mikropenisem rozhodně mám co říct… ![]()
@Taky milenka píše:
Ty seš úplnej… d. e.b. i.l… Nevěřím, že to co píšeš si i myslíš.
Je to ještě horší - já si to totiž jen nemyslím - já to s naprostou jistotou vím! Navíc je to prostě tak, takhle to v životě chodí - a s výškou a nebo třeba velikostí poprsí a ani např. se vzhledem se to vůbec nedá srovnávat - kdo nezažil, ten nepochopí jako se takový „aninechlap“ cítí… ![]()
@Kraťomír (offline) píše: @Anonymní Srandu si opravdu nedělám. No ano, má krásný evropský průměr, se kterým bych se já osobně asi snad už taky nějak smířil - akorát že já mám nepěkný světový podprůměr a v tom je právě ten problém… Ono to vypadá jako málo, rozdíl jen nějakých pár cm, ale ty tři cm už dělají z mikropenisu normální penis…Ovšem mít výbavu jako váš bývalý s rozměrem 22 na 6 cm, to bych si už připadal jako nadčlověk a nic by pak nebyl problém! S tím by se mi určitě žádná nevysmála a cítil bych se jako král - jako pravý a tělesně dokonalý muž! A nevěřím, že by to nějakou bolelo - možná chvilku - než by si zvykla, ale s tím by se daly dělat věci - snad všechny polohy a vůbec perfektní milování…
asi si nečetl co slečna o této velikosti psala? 22 už je docela dost
@Venetia píše:
asi si nečetl co slečna o této velikosti psala? 22 už je docela dost
To rozhodně ano, ale pořád lepší víc než méně, protože se dá případně krotit, ale s malým penisem - a to i kdybych ho tam partnerce nacpal i se šourkem - by to bylo pořád o ničem, protože by prostě nic necítila. To už je bohužel pro mne holý fakt…
@káťa Tak to nevím, ale na těchto stránkách jsem tuším přispíval snad jen do dvou anebo tří diskuzí a to jedna z nich byla navíc o úplně jiném tématu, takže jak že ničím každé téma o sexu?Celkově to byly dvě témata o velikosti penisu a k tomu jako mrzák s mikropenisem rozhodně mám co říct…
![]()
A nepřemýšlel jsi o změně pohlaví?
Je to ještě horší - já si to totiž jen nemyslím - já to s naprostou jistotou vím! Navíc je to prostě tak, takhle to v životě chodí - a s výškou a nebo třeba velikostí poprsí a ani např. se vzhledem se to vůbec nedá srovnávat - kdo nezažil, ten nepochopí jako se takový „aninechlap“ cítí…Vlastně by stačilo jen tu malou kuličku zastrčit dovnitř a vytvořit dírku, možná bys dostal slevu?
Vím co je klitoris, součást ženského vnějšího pohlavního ústrojí přibližně ve velikosti mého penisu. Proto se také nám takto postiženým říká, že nemáme penis, ale vlastně jakýsi mužský klitoris… Drážděním se dá prý dosáhnout uspokojení, takže ano, na to by mi stačil i jazyk a ruce - ovšem dlouhodobě by takto byla spokojena asi jen málokterá žena…
najdi ženu která má klitoris dlouhej 13 cma budem se bavit dál..teda spíš najdi jich několik ![]()
Kraťomír (offline) píše:
Obávám se, že ten mi ale penis nezvětší…
To nevím, ale bude to konečně někdo, kdo začne opravdu řešit tvoje postižení.
Kraťomír (offline) píše:
@pannacotta Tak ono je to hlavně o tom, že ať už tu každý tvrdí co chce, nikdo si tu to s tak malým penisem nezkusil a tak může mou situaci jen těžko objektivně posoudit… Je to věcí názoru - někdo má takový, někdo zase makový a já mám na to holt svůj názor a těžko si představit, že se můj pohled na tohle celé někdy v životě změní… Vůbec si nedovedu představit, co by se asi muselo stát, abych změnil svůj názor? Snad jedině že bych se pomiloval s dívkou a viděl bych při tom na ní skutečný a nepředstíraný slastný orgasmus… Ale všichni víme, že tohle se nikdy nestane, protože KAŽDÁ normální holčina by se mi vysmála hned jak by to moje směšně malé nic uviděla, takže by už ani k ničemu nedošlo! Krutá, ale taková už je realita - bohužel…
Vždyť ty sis to taky nezkusil, tak jak můžeš vědět že máš pravdu zrovna ty?
To rozhodně ano, ale pořád lepší víc než méně, protože se dá případně krotit, ale s malým penisem - a to i kdybych ho tam partnerce nacpal i se šourkem - by to bylo pořád o ničem, protože by prostě nic necítila. To už je bohužel pro mne holý fakt…
Někoho s takovou výdrží (myslím v naříkání) jsem opravdu ještě neviděla ![]()
Existuji i vibratory a stejně si myslím, ze si z nás děláš srandu…
Mmch bývalý ho mel 22/6 a jen sehnat kondomy byl problém, stejně jako poloha na koníčka, která je jedina u které dosahuji ja orgasmu…když se rozvasnil a přirážel, tak jsem kolikrát i krvacela a když jsme souložili dele po časovém odloučení, tak jsem druhy den nemohla poradne sedět ani chodit…uspokojovali jsme se kolikrát jen rukou nebo pusou a on ho ve mne tak třetinou posolichal, pac jsem třeba po vášnivé noci tu další toho už moc dělat nemohla…
Soucasny ma krasne průměrné evropske parametry 16 cm při erekci (jinak v klidu snad jen 5 cm taky) a zažívání s nim větší slast než s minulým, už jen to ze na něm muzu vasnive rajtovat…a milovat se mužem klidně tři, ctyri dny za sebou