Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.13 22:54
Anonymní píše:
Ja jsem ta anonymní s bývalým 22/6 a Kratomír je fakt mrzák - ale duševní, pac můj předchozí příspěvek vůbec snad nečetl a videl jen míry! Zrovna dneska rano jsem si po tydnu odloučení s nynějším rozměrove menším libovala jak je krasne neomezí ať se v poloze ja nahoře a ze partner muže s razancí prirazet v jakékoliv poloze a po hodinovém ranním skotaceni mne nic neboli a večer i rano se mužem s klidem pomilovat!

Něco podobného mi říkala i přítelkyně, líbilo se jí to na koníčka, ale nemohla se úplně narovnat, jinak ji to bolelo, musela být jakoby pořád v předklonu. A taky mi říkala, že když to děláme dvakrát po sobě, třeba s hodinovou přestávkou, tak že to s ním nedala, podruhé už jí to hrozně bolelo.

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.9.13 08:06

Tak si tu normálně pišmě a Kroťomírovi výlevy prostě ignorujme. ;)

Pro mě je také ideální takový ten zlatý střed. Kolem těch 16-17 cm a tak akorát tloušťka. Většího jsem zažila jednou a ačkoli byl teda krásný a fakt ot sním bylo prima, tak byly určité polohy, kde to bolelo. Pamatuji si, že jsme moc nemohli zezadu, tam to fakt bolelo. Výrazněji menšího jsem také zažila s jedním partnerem a přiznám se, že jsem ho „tam“ fakt moc necítila, hlavně asi kvůli malé šířce, ale fakt ten pocit nic moc, tedy spíše nic, než moc. Rozešli jsme se ale až poté, co jsem zjistila, že je to i povahově pěkný blbec a lhář, nikoli kvůli malému penisu, i když dneska už bych asi vztah s člověkem, který by mi v posteli vůbec nevyhovoval, nezačínala. Prostě asi jako u všeho, ideální je zlatý střed ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.13 09:03
@káťa píše:
Tak si tu normálně pišmě a Kroťomírovi výlevy prostě ignorujme. ;)Pro mě je také ideální takový ten zlatý střed. Kolem těch 16-17 cm a tak akorát tloušťka. Většího jsem zažila jednou a ačkoli byl teda krásný a fakt ot sním bylo prima, tak byly určité polohy, kde to bolelo. Pamatuji si, že jsme moc nemohli zezadu, tam to fakt bolelo. Výrazněji menšího jsem také zažila s jedním partnerem a přiznám se, že jsem ho „tam“ fakt moc necítila, hlavně asi kvůli malé šířce, ale fakt ten pocit nic moc, tedy spíše nic, než moc. Rozešli jsme se ale až poté, co jsem zjistila, že je to i povahově pěkný blbec a lhář, nikoli kvůli malému penisu, i když dneska už bych asi vztah s člověkem, který by mi v posteli vůbec nevyhovoval, nezačínala. Prostě asi jako u všeho, ideální je zlatý střed ;)

napodobne, nynejsi ma 16 cm a konecne si na nem muzu uzit na konicka, u predchoziho 22/6 se musel kontrolovat a moc nerozvasnit a zase je fakt, ze zzezadu to slo, ale on rozhodne nebyl vevnitr cely a musel se kontrolovat s prirazenim a jak jsem psala, ze jsme treba tri ctyri hodinky soulozili tak druhy den bylo v praci, kde cely den sedim utrpeni. Jinak on byl vysoky krasny urostly chlap, jak svleceni chlapi vypadaji smesne, tak on vypadal bozsky, v sexu mel vydrz a byl zkuseny, ale proste to na sto pro v sexu neslo, i kdyz jsme se rozesli uplne z jinych duvodu…
nynujsi parner je taky vysoky, vic udelany a ma uz pupek a stejne bych sex s nim nevymenila…i kdyz povahove je rapl oproti predchozimu klidasovi… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1091
8.9.13 10:01
@káťa píše:
Tak si tu normálně pišmě a Kroťomírovi výlevy prostě ignorujme. ;)Pro mě je také ideální takový ten zlatý střed. Kolem těch 16-17 cm a tak akorát tloušťka. Většího jsem zažila jednou a ačkoli byl teda krásný a fakt ot sním bylo prima, tak byly určité polohy, kde to bolelo. Pamatuji si, že jsme moc nemohli zezadu, tam to fakt bolelo. Výrazněji menšího jsem také zažila s jedním partnerem a přiznám se, že jsem ho „tam“ fakt moc necítila, hlavně asi kvůli malé šířce, ale fakt ten pocit nic moc, tedy spíše nic, než moc. Rozešli jsme se ale až poté, co jsem zjistila, že je to i povahově pěkný blbec a lhář, nikoli kvůli malému penisu, i když dneska už bych asi vztah s člověkem, který by mi v posteli vůbec nevyhovoval, nezačínala. Prostě asi jako u všeho, ideální je zlatý střed ;)

Nevím, kde jsi vzala, že 16-17 cm je zlatý střed. Dle mého názoru je to už nadprůměr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.9.13 10:16

To jsem přesně čekala, že se tu ozve nějaký utěšovatel a začne psát, že průměr je 12 cm.
My ženy o tom víme své, tak nás nechte prosím diskutovat… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.9.13 10:19
@Anonymní píše:
napodobne, nynejsi ma 16 cm a konecne si na nem muzu uzit na konicka, u predchoziho 22/6 se musel kontrolovat a moc nerozvasnit a zase je fakt, ze zzezadu to slo, ale on rozhodne nebyl vevnitr cely a musel se kontrolovat s prirazenim a jak jsem psala, ze jsme treba tri ctyri hodinky soulozili tak druhy den bylo v praci, kde cely den sedim utrpeni. Jinak on byl vysoky krasny urostly chlap, jak svleceni chlapi vypadaji smesne, tak on vypadal bozsky, v sexu mel vydrz a byl zkuseny, ale proste to na sto pro v sexu neslo, i kdyz jsme se rozesli uplne z jinych duvodu…
nynujsi parner je taky vysoky, vic udelany a ma uz pupek a stejne bych sex s nim nevymenila…i kdyz povahove je rapl oproti predchozimu klidasovi… :lol:

Jj, s tím větším je to krásný esteticky, ale fakt to člověk potom musí trochu hlídat, no… my koníčka v pohodě, ale zezadu on se vždycky rozvášnil a byla to bolest hrozná… Nynějšího partnera jsem tedy neměřila, ale velikost je tak ta střední, po pupík, a naprosto vyhovuje. Sexík si užíváme a zároveň se nemusí bát pořádně přirazit.

• Citovat
  • Upravit
9734
8.9.13 10:43

@káťa
Nechcete mě snad poučovat o lidském těle (mužském nebo ženském), vážená dámo. Vámi zmiňovaný průměr nemají dokonce ani leckde v Africe. Průměrná délka mužského penisu u bílé rasy (k níž většina obyvatel ČR snad patří; pozn.: i Romové jsou etnicky bílou rasou, neboť historicky náleží nejvíce k Indům a k Pakistáncům) se pohybuje okolo 13 cm, interval, který udává rozpětí běžných („průměrných“) délek pro Evropu je 11/12 až 15 cm; 16 cm a více opravdu ne. To ovšem neznamená, že takové údy neexistují (na druhou stranu samozřejmě existují i menší penisy). Abyste však mohla činit závěry o nějakém průměru pro Evropu, potažmo pak ČR, musela byste mít statisticky významný vzorek získaný náhodným výběrem, což tedy nepředpokládám.

@Arturus
Máš pravdu, borče. :mavam: Jen tak mimochodem, i velikost milimetr nad průměrnou hodnotou (která se ale nerovná mediánu) lze statisticky označit za nadprůměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 11:15
@Doctus píše:
@káťa
Nechcete mě snad poučovat o lidském těle (mužském nebo ženském), vážená dámo. Vámi zmiňovaný průměr nemají dokonce ani leckde v Africe. Průměrná délka mužského penisu u bílé rasy (k níž většina obyvatel ČR snad patří; pozn.: i Romové jsou etnicky bílou rasou, neboť historicky náleží nejvíce k Indům a k Pakistáncům) se pohybuje okolo 13 cm, interval, který udává rozpětí běžných („průměrných“) délek pro Evropu je 11/12 až 15 cm; 16 cm a více opravdu ne. To ovšem neznamená, že takové údy neexistují (na druhou stranu samozřejmě existují i menší penisy). Abyste však mohla činit závěry o nějakém průměru pro Evropu, potažmo pak ČR, musela byste mít statisticky významný vzorek získaný náhodným výběrem, což tedy nepředpokládám.@Arturus
Máš pravdu, borče. :mavam: Jen tak mimochodem, i velikost milimetr nad průměrnou hodnotou (která se ale nerovná mediánu) lze statisticky označit za nadprůměr.

hmmm tak to jsem zrejme stastna zena nebo jsem mela velkou kliku. Mela jsem cca 20 sexualnich partneru a vsichni byli tedy nadprumerni, protoze ten nejmensi mel prave 12 cm, ale zrejme si byl sveho prumeru vedom, protoze zase umel neuveritelne veci jazykem… :P :potlesk: :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1091
8.9.13 11:16
@káťa píše:
To jsem přesně čekala, že se tu ozve nějaký utěšovatel a začne psát, že průměr je 12 cm.
My ženy o tom víme své, tak nás nechte prosím diskutovat… :kytka:

Já nejsem žádný utěšovatel :mrgreen:
Jenom mě překvapuje, že už po několikáté máš potřebu sem psát tu svoji vlastní „pravdu“, přestože už hodně lidí ti sem psalo argumenty, že taková délka (16-17 cm) v Čechách určitě průměrem není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.9.13 11:23

Hele podle mně je to skreslený že sem píšou jen velký čůráci jako jsem ja, i když do těch 22cm mi schází 3cm :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.9.13 11:30
@martin 35 píše:
Hele podle mně je to skreslený že sem píšou jen velký čůráci jako jsem ja, i když do těch 22cm mi schází 3cm :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

nepsal si náhodou že ho máš moc malý?? nebo jsem nějak mimo?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.9.13 11:38
@pannacotta píše:
nepsal si náhodou že ho máš moc malý?? nebo jsem nějak mimo?? :nevim:

leda že bych psal o manželčíně stap-on tam je ideální velikost 10cm a průměr 5mm :) 10cm jen proto že nepříráží nadoraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.13 14:24
@Arturus píše:
Já nejsem žádný utěšovatel :mrgreen:
Jenom mě překvapuje, že už po několikáté máš potřebu sem psát tu svoji vlastní „pravdu“, přestože už hodně lidí ti sem psalo argumenty, že taková délka (16-17 cm) v Čechách určitě průměrem není ;)

zajimavy je, ze tohle tvrdi jen chlapi stejne jako tu nebetycnou kraviny, ze s malym kasparkem se da zahrat velky divadlo… :roll: Neda a to je proste fakt 8o

Takze jak je mozny, ze tedy mych cca 20 postelovych partneru meli ten pro mne prumer +- 16 cm? :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1103
9.9.13 14:32
@Anonymní píše:
zajimavy je, ze tohle tvrdi jen chlapi stejne jako tu nebetycnou kraviny, ze s malym kasparkem se da zahrat velky divadlo… :roll: Neda a to je proste fakt 8oTakze jak je mozny, ze tedy mych cca 20 postelovych partneru meli ten pro mne prumer +- 16 cm? :potlesk:

s průměrem 16cm musí být sex něco jako malej porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.9.13 14:41
@Anonymní píše:
zajimavy je, ze tohle tvrdi jen chlapi stejne jako tu nebetycnou kraviny, ze s malym kasparkem se da zahrat velky divadlo… :roll: Neda a to je proste fakt 8oTakze jak je mozny, ze tedy mych cca 20 postelovych partneru meli ten pro mne prumer +- 16 cm? :potlesk:

Přesně, ženský vědí svý… ;) Kdyby byl průměr těch 11-13, co tu píše Doctus a jeden jeho přízvučník, tak bych já, všechny ženské, co znám, a všechny ženské co sem kdy do těchto témat přispěly (a že jich je!!!), měly a viděly z 95 procent vždy jen samé nadprůměry… :mrgreen:

Ad Doctus - musím se smát, tohle je to kouzlo anonymních netových diskusí, tady může být lékařem alespoň na malou chvilku každý :lol: Ale myslím si, že tady na diskusích už si každý udělal obrázek, že v reálném životě to specielně u vás nebude s tou doktořinou tak horký :lol: Ono to, že si stáhnete na netu texty se spoustou cizích latinských slov z vás lékaře neudělá, alespoň ne v očích rozumného člověka, který ví, že opravdový lékař se projevuje a vyjadřuje poněkud jinak. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky