Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
wladka73 píše:
@Petkaelik Tak já nevim, nikdy jsem 12 cm neviděla. Asi jsem měla štěstí.
Musíš se podívat při čůrání nebo je na tom opravdu tak dobře.
![]()
@Anna766 píše:
Teda lidi, já bych chtěla mít vaše starosti, Rockefelerovy prachy a Hiltonovy hotely.![]()
![]()
@Heineken píše:
Musíš se podívat při čůrání nebo je na tom opravdu tak dobře.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak při čůrání asi jo ![]()
@Anna766 píše:
Teda lidi, já bych chtěla mít vaše starosti, Rockefelerovy prachy a Hiltonovy hotely.![]()
![]()
ja rikam, vase starosti a poslaneckej plat ![]()
@Hanka1 píše:
boze tys to rozsekl, jeste ze te tva pani pripravila o panictvi![]()
Takze ted se diskuse stoci smerem - od kolika partneru je zena promiskuitni?
U tebe zrejme od dvou a vice ne?
(Klidně mi říkejte Pindíku
) Nemyslím si že se diskuse někam stočí, ani si fakt netroufám odhadovat, od kolika partnerů je žena promiskuitní (v tom se nejspíš rozcházejí i odborníci). Ono dost záleží na tom kolik vám je, jestli 20, tak těch 20 mi opravdu přijde hodně, nemůžu si pomoct ![]()
Ale spíš než výslednej počet je IMHO důležitej motiv toho střídání, to vypovídá o člověku víc.
@káťa
To si teda docela fandíte, ale to je obyčejné, že neznalý člověk si ani nedokáže uvědomit, kolik toho neví.
@Petkaelik
Máte pravdu, 159 mm odpovídá velikosti udávanou samotnými muži. S tím se pojí jedna zahraniční studie s párovými daty (pro neznalé: u jednoho probanda jsou 2 hodnoty), jednu velikost uváděli sami muži a druhá jim byla změřena. Výsledky byly – světe, div se – 17,5 cm vs 13 cm.
@Hanka1
Stěžoval jsem si snad někde na svou velikost? Jak tedy víte, jakou délku vlastním? Jen mě docela zvedá ze židle, když neodborníci (v tomto případě spíše neodbornice) mě opravují v záležitostech medicínských.
@Doctus Ahojky poklade
![]()
můžu naposled požádat o shrnutí co je zde nového. Byla jsem na neplánované dovče na jachtě a neměla jsem jsem nějak chut si kazit krásné dníky. Tam totiž vůbec neměřilo, ale jenom konalo
![]()
On hlavně znalý člověk se projevuje úplně jinak, než neustálým snažením se někomu své pseudoznalosti dávat na odiv. Člověk, který je doopravdy znalý a vzdělaný (máme v rodině lékaře 2), nemá obsolutně potřebu ostatní kolem sebe poučovat a neustále své vzdělání připomínat. To dělají pouze lidé, kteří v reálu sedí někde na vrátnici a lékařem se stávají na anonymním internetovém serveru, kde si to nemůže nikdo ověřit. To je prostě to kouzlo virtuální reality ![]()
@káťa
Tak bych si rád s těmi Vašimi lékaři podiskutoval, možná bych se dozvěděl mnohé bludy, s kterými se často setkávám. Třeba v tématu o volbě antibiotik, to jsou panečku „novinky“. Já mám v rodině lékařů tolik, že byste s nimi mohla zastavovat řeky. ![]()
@káťa píše:
On hlavně znalý člověk se projevuje úplně jinak, než neustálým snažením se někomu své pseudoznalosti dávat na odiv. Člověk, který je doopravdy znalý a vzdělaný (máme v rodině lékaře 2), nemá obsolutně potřebu ostatní kolem sebe poučovat a neustále své vzdělání připomínat. To dělají pouze lidé, kteří v reálu sedí někde na vrátnici a lékařem se stávají na anonymním internetovém serveru, kde si to nemůže nikdo ověřit. To je prostě to kouzlo virtuální reality
Myslím si, že byste si v reálu neměli co říct, jsou to normální doktoři ![]()
@denisa 76
Ahoj, modelko. Dny ubíhají dál, jako by je snad dopředu hnal sám ďábel, proti tomu však nic nezmůžeme (jedině že bychom nasedli do kosmické lodě a letěli rychlostí blížící se rychlosti světla ve vakuu, tam bychom stárli pomaleji než našinci na Zemi – paradox dvojčat). Kraťomír je zde stálicí, jeho filipiky na téma „já, mrzák s mikropenisem“ již dávno vešly v povědomí všech. Jen psychické utrpení čeká na toho, kdo by mu chtěl pomoci. Přibyli nám zde i nějací mužští diskutující a také nějaké ženy, z nichž některé se snaží přesvědčit ostatní, že urologové a lékaři obecně přeci o lidském těle (v našem případě o velikosti penisu) vůbec nic nevědí a že pravda je úplně někde jinde, než udávají vhodné zdroje. To mě potom tak vytočí, že mi z toho stoupne (jak už mě znáte, tak krevní tlak).
@Doctus když tobě pořád stoupá jen ten tlak, to je pak o ničem.
![]()
@Doctus píše:
@anoli30
A co bys chtěla, aby mi stoupalo?
To co ráda vidí stoupat každá správná ženská.
A hvězda to rozhodně není. ![]()