Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kraťomír (offline)
10.9.13 18:59

@Doctus To zní celkem logicky, ale v praxi to tak býti nemusí - je to věc názoru… 8)

• Citovat
  • Upravit
10.9.13 19:07
@Kraťomír (offline) píše: … Vlastně skoro všichni v naší rodině, když vezmu v úvahu bratrance i sestřenice, jsou tělesně dokonalí - kluci svalnatí a silní …

na svaly kaslu, kolik's jim nameril?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.9.13 19:09
@Starej Pardal píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na tuhle odpověď si teda počkám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
10.9.13 19:26

Ty jo, my jsme asi divná rodina 8o Vůbec nevim jak ho kdo má velkýho :think: Až bude nějaká sešlost tak se musim zeptat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
10.9.13 19:29
@Starej Pardal píše:

Tak tohle já samozřejmě nemůžu vědět, neměřil jsem je, ale asi na tom budou dost dobře, když mají stálé partnerky a nebo dokonce už i rodiny… :idea:

• Citovat
  • Upravit
24603
10.9.13 19:38
@Kraťomír (offline) píše:
Tak tohle já samozřejmě nemůžu vědět, neměřil jsem je, ale asi na tom budou dost dobře, když mají stálé partnerky a nebo dokonce už i rodiny… :idea:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
10.9.13 19:42

Kraťomíre, to není věc názoru. Statistika sice nuda může být, máš však cenné údaje. A o svalech mi nic neříkejte, když vidím, co do sebe tito „super-sportovci“ sypou. Proteinové doplňky bych ještě snesl, ale kreatin-monohydráty, kotvičníky, exogenní donory NO a další, to už je na pováženou. Hlavní ovšem je, že trenéři a „poradci“ samozřejmě tvrdí, že je to naprosto bezpečné. To bych je zabil na místě. Nejsou paže jako paže, u někoho je to podloženo svalovou hmotou, u druhého pak pouze dojmem svalové hmoty (kreatin váže ve svalech vodu, zvětšený objem svalu není dán nárůstem, nýbrž jen zadržením vody, tedy analogie lymfedému).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
10.9.13 20:20
@pannacotta píše: :roll:

Copak se vám na tom nezdá? :) Však je to přece tak… ;)

@Doctus Oni do sebe ale nic nesypou, dobrý svalový základ máme v rodině. 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.13 20:38

Ježíši, Kráťo, ty jsi fakt natvrdlej či co? Proč bereš za pravdu jen to, co se ti hodí do krámu a naopak jako trapné lži spláchneš všechny důkazy o tom, že i s 13cm penisem může mít člověk spokojené manželství, plně uspokojivý sex atd..
Vůbec tomu nerozumím… Rozepiš se prosím víc, odkdy takto měříš život podle délky penisu.. proč tě to tak svazuje, že se o nic nepokusíš.. fakt to nechápu.. Mám kamaráda, který je ochrnutý, přesto si dokáže najít partnerku.. jde do toho, i kdyby ji měl uspokojit jen rukama a ústy, prostě se nepřipraví o to, že jí dopřeje orgasmus, i když sám už nikdy nezažije to, co před úrazem.. Proč ty se tu tak lituješ, když ostatní místo toho konají? Fakt nevím, no…
A jak můžeš vědět, jak jsou na tom ostatní členové rodiny? Argument, že asi dobře, když si dokáží udržet partnerky neberu.. Jsou na tom klidně jako ty, jen to neřeší a místo toho konají.. Když se budeš chovat takto poraženecky, odevzdaně a zamindrákovaně, tak na to žádnou babu nesbalíš.. tak už se proboha seber a konej…

• Citovat
  • Upravit
10.9.13 20:45
Tak tohle já samozřejmě nemůžu vědět, neměřil jsem je, ale asi na tom budou dost dobře, když mají stálé partnerky a nebo dokonce už i rodiny… :idea:

jak muzes mit klidny spanek a potloukat se svetem v nevedeni…

rozdej bratrancum ctvereckovany papir, rekni sestrenicim, at tasej to sve velice nadprumerne vyvinute bujne poprsi a az se dostavi reakce, tak si ho kazdy obtahne tuzkou na ten papir… pak vem pasmo a mer

nechci vedet individualni miry, staci, kdyz sem hodis prumernou hodnotu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.9.13 20:56
Copak se vám na tom nezdá? :) Však je to přece tak… ;)@Doctus Oni do sebe ale nic nesypou, dobrý svalový základ máme v rodině. 8)

kráťo, kráťo, za první mi konečně tykej :kytka:, za druhé raději nic neříkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
10.9.13 21:05

Dneska na ty Kraťasovy bláboly nějak nemám sílu.
Jinak do puntíku souklasím s příspěvkem v 20:38. :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
10.9.13 21:08

@pannacotta No právě… :D

Dobrá tedy, tak ti už budu tykat :kytka:, co bych pro tvé krásné oči neudělal… :*

@Starej Pardal Jo, tak to zní vážně zajímavě :lol: - ale nejlepší by pak bylo porovnat, o kolik bych náš celkový rodinný průměr snížil já s tím svým mrzáčkem - o 3, o 5 a nebo snad ještě o víc cm? 8o To by byl docela zajímavý pokus, ovšem obávám se, že k tomu asi nedojde :nevim: - čučeli by na mě jako na blázna… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
10.9.13 21:11
@pannacotta No právě… :D

Dobrá tedy, tak ti už budu tykat :kytka:, co bych pro tvé krásné oči neudělal… :*

pro mé nejkrásnější oči :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.13 21:30
@Kraťomír (offline) píše:@Starej Pardal Jo, tak to zní vážně zajímavě :lol: - ale nejlepší by pak bylo porovnat, o kolik bych náš celkový rodinný průměr snížil já s tím svým mrzáčkem - o 3, o 5 a nebo snad ještě o víc cm? 8o To by byl docela zajímavý pokus, ovšem obávám se, že k tomu asi nedojde :nevim: - čučeli by na mě jako na blázna… :mrgreen:

nic se porovnavat nebude, jednak se rodina nema bezduvodne vystavovat stresu, jednak proc dobrovolne zatezovat verohodne vyzkumy okrajovymy hodnotami… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí