Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pindík píše:
Já jsem už taky doporučoval Kráťovi psychiatra. Ale obávám se, že by asi moc nepomohl, přecijen v jeho věku… už se těžko něco dohání. Lidi už jsou v těhle letech pomalu vybouření. Co psychiatr udělá, nacpe ho práškama? To pomůže na chvíli, ale podstatu problému to neřeší.
Ale hlavně tedy nevěřím tomu co píše, tomu že nemá problém se seznamovat se slečnama a že o něj jeví zájem. Řekl bych, že ho naopak úplně přehlížejí. Protože někdo tak naprosto bez sebevědomí, co je vnitřně přesvědčenej že je mrzák to podvědomě vysílá do okolí a ženský na tohle mají čuch. A To je jeho problém.
No poslední dobou působím už spíše uzavřeněji, nenápadně a ostýchavě, ale ani tak nemám problémy s tím, aby se se mnou nějaká dívka dala do řeči. I když je pravda, že teď už možná působím i lehce namyšleně a to proto, že se snažím každý pokus o komunikaci s dívkou co nejrychleji ukončit… Třeba nedávno se mi na návštěvě u kamaráda v práci stalo, že se tam k nám přitočila moc milá usměvavá dívčina (přesně taková, jaké se mi líbí - menší tmavovláska s pár kily navíc) a hned mi začala něco vyprávět a jestli si prý nechci raději tykat, tak jsem jí slušně naznačil, že zatím zůstaneme raději u vykání a rozhovor jsem ukončil s tím, že už musím zase jet… Teď už se tam nemůžu ani ukázat, jinak by mě nejspíš otravovala zase… Aspoň že podobné situace už se mi stávají tak maximálně jednou za čtvrt roku, protože už se snažím nikam mezi cizí lidi nechodit - no ale stejně to člověka nepotěší, když v duchu tak moc chce poznat lásku, najít si hodnou holku a mít s ní rodinu… Ale to už je jedno, každému holt nebylo dáno, s tím neudělá nikdo nic… ![]()
@Pindík píše:
Ale co tě nemá, Kraťomíre. Myslíš, že Gayové nechtějí velký bimbasy?Já bych řekl, že ještě víc než ženský. Leda, že by tě měl jenom „pro prdel“ a dělal bys mámu. Ale nevím, jestli to takhle mají.
Tak to já samozřejmě také netuším, žádné homosexuály v reálu snad ani neznám, ale otázka je, jestli spíš vy o tom nemáte trochu zkreslené představy… Každý přece nemusí být jako z Modré ústřice, nebo podle vás ano? Já nevím, jednou jsem někde četl, že snad všichni ani neprovozují anální sex, což jsem já osobně u gayů dlouhodobě považoval za „klasiku“, takže kdo ví… ![]()
@tterka Proč? Vždyť přece všichni víme, že je to tak a že tu pravdu mám…
Sice se tu můžeme pořád přetvařovat, ale věci přece chodí jinak! ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
@tterka Proč? Vždyť přece všichni víme, že je to tak a že tu pravdu mám…
Sice se tu můžeme pořád přetvařovat, ale věci přece chodí jinak!
Jasně Kráťo, ty máš totiž se ženami tolik zkušeností, že ze všech naprosto nejlépe víš, jak to chodí a máš ve všem pravdu
![]()
Bože, ty jsi vážně… nenapadá mě slovo, za které bych nevyfasovala blokaci
![]()
Kráťo, pokud si tu fakt neděláš prdel, tak ti opravdu pomůže jedině ta kastrace. A to myslím upřímně. ![]()
Kráťo-tak já pár gayů znám a je to stejné jako u žen-někteří radši většího, někteří menšího a na pěknýho se rádi podívají ![]()
Jinak technicky schopen soulože je každý, komu se postaví-myslím, že na zásun stačí i 5cm a správnou technikou by bylo i stím podle mě možno ženu přivést k orgasmu a zplodit dítě s tím lze taky.Tady je jedinou podmínkou mít dostatek schopných spermií, což s velikostí penisu nemá žádnou souvislost.
Jinak mám doma 15 -měřeno a měla jsem i 17-taky ze srandy měřeno i víc, ale to jsem neměřila…a taky jsem spala s klukem, co ho měl výrazně menšího než má manžel a to byl největší holkař ze všech
-co ten měl bab ![]()
a abys neřekl, že to nemůžu takhle zpětně porovnávat, tak můžu, páč manžel byl můj první a tenhle třetí a ten teda pře 13 stopro nešel!
@Pindík píše:
Ale co tě nemá, Kraťomíre. Myslíš, že Gayové nechtějí velký bimbasy?Já bych řekl, že ještě víc než ženský. Leda, že by tě měl jenom „pro prdel“ a dělal bys mámu. Ale nevím, jestli to takhle mají.
Pamatuji si odnekud ze podle statistik prave buzici mivaji vetsiho bimbasa - zdroj uvest nedokazu, uz nevim kde jsem to cet.
Je fakt, že já mám jednoho gay kamaráda - Američana a ten vždycky říkal, že touží mít přítele, který má „big fat dick“ ![]()
@Virginian kamarád gay mi onehdá vyprávěl o jednom mládenci na pláži pro ně vyhrazené, který ho měl v klidu asi do půli stehen…někteří se šli koupat až za hodně dlouho, po tom co to viděli
,ale doma by to prý nechtěl, všeho moc škodí, to je dobrý tak na koukání-takže v tomhle jsme se shodli
![]()
o výbavě ostatních nic neříkal, tak asi normál
No jistěže, gayové mají penisy prostě rádi. Takže kdyby byl Kraťomír gay, tak by si stejně stěžoval, že nemůže nikoho mít.
@Virginian píše:
Pamatuji si odnekud ze podle statistik prave buzici mivaji vetsiho bimbasa - zdroj uvest nedokazu, uz nevim kde jsem to cet.
Ale kratas prece bude delat holku. Jinak kratas nemusis byt gay jen si to parkrat rozdej s klukem aby jsi vedel co je to sex a jak vypada cizi pero a pak postupne prejdi na holky az se zbavis mindraku
To spíš tu prostitutku.
Přeci jen, když člověk není teplej, asi by se mu sex s se stejným pohlavím hnusil…
káťa píše:
To spíš tu prostitutku.
Přeci jen, když člověk není teplej, asi by se mu sex s se stejným pohlavím hnusil…
Možná by se mu hnusil, ale aspoň by poznal že něco co má 13,5 centimetrů na délku a 4 centimetry v průměru je cítit docela dobře.
![]()
A to si myslím, že by Kraťas hlavně potřeboval.
![]()
Já teda nechápu, proč tomu Kratimírovi tak spíláte?
Vždyť pár stránek zpátky tady ženské samy psaly, že 13cm je podprůměr, že za průměrnou velikost považují 17cm, že se s 13 cm nikdy nesetkaly a jaké že to měly štěstí, že se s 13cm zatím nikdy nesetkaly.
@Heineken píše:
Možná by se mu hnusil, ale aspoň by poznal že něco co má 13,5 centimetrů na délku a 4 centimetry v průměru je cítit docela dobře.![]()
![]()
A to si myslím, že by Kraťas hlavně potřeboval.![]()
![]()
Na tom něco bude ![]()
Ale co tě nemá, Kraťomíre. Myslíš, že Gayové nechtějí velký bimbasy?
Já bych řekl, že ještě víc než ženský. Leda, že by tě měl jenom „pro prdel“ a dělal bys mámu. Ale nevím, jestli to takhle mají.