Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wladka73 to chápu…já jako ženská mám vlastně taky handicap, měřím 181 centimetrů. Je fakt, že v pubertě mi to vadilo, ale vyrostla jsem z toho
.
M.
@Pindík píše:
@wladka73
Takže ty měříš 156?…![]()
![]()
![]()
Ano
Manžel měří skoro 190… a je pravda že v posteli se to srovná ![]()
@Anonymní píše:
@wladka73 to chápu…já jako ženská mám vlastně taky handicap, měřím 181 centimetrů. Je fakt, že v pubertě mi to vadilo, ale vyrostla jsem z toho.
M.
@wladka73 píše:
AnoManžel měří skoro 190… a je pravda že v posteli se to srovná
Skoro 190 to ještě alespoň není takovej extrém. Ale nechápu co holky vidí na kolohnátech přes 2 metry. Že by nějaké pravěké touhy po ochránci? Ale když to jsou většinou vyzáblí přihrblíci ![]()
@Anonymní píše:
@wladka73 to chápu…já jako ženská mám vlastně taky handicap, měřím 181 centimetrů. Je fakt, že v pubertě mi to vadilo, ale vyrostla jsem z toho.
M.
Zena meri 181, ja 187, kdyz si vezme stekle tak je vyssi nez ja:) Pro vysokou holku je to nekdy narocny, cumet klukum na pesinku ![]()
@Virginian píše:
Zena meri 181, ja 187, kdyz si vezme stekle tak je vyssi nez ja:) Pro vysokou holku je to nekdy narocny, cumet klukum na pesinku
Nebo na plešku
.
Jo a manžel byl stejně vysoký jako já, nynější přítel asi o 5 cm nižší…neměřili jsme ![]()
M.
@Pindík píše:
Skoro 190 to ještě alespoň není takovej extrém. Ale nechápu co holky vidí na kolohnátech přes 2 metry. Že by nějaké pravěké touhy po ochránci? Ale když to jsou většinou vyzáblí přihrblíci[/cita
Manžel ma 198 cm. Není vyzably
ja 170 cm prvni rande bez podpadku jsem se cítila děsně. Ted mi každy menší chlap vadi jestli budu jednou hledat nového tak jedine velkého
@Petkaelik píše:@Pindík píše:
Skoro 190 to ještě alespoň není takovej extrém. Ale nechápu co holky vidí na kolohnátech přes 2 metry. Že by nějaké pravěké touhy po ochránci? Ale když to jsou většinou vyzáblí přihrblíci[/citaManžel ma 198 cm. Není vyzably
ja 170 cm prvni rande bez podpadku jsem se cítila děsně. Ted mi každy menší chlap vadi jestli budu jednou hledat nového tak jedine velkého
Velkého s velkým?
@Martin667 píše:
Velkého s velkým? [/citacVelkého s průměrným
@wladka73 píše:
Kraťomír mi připomíná jednu slečnu z pořadu Áčko který byl dříve v tv. Slečně bylo asi 25 let, byla panna, nikdy s nikým nechodila. Měla totiž velký hendikep!!! Měřila pouze 154 cm. Nevěděla jsem jestli se mám smát nebo brečet a zamyslet se nad sebou. Měřím jen o dva cm víc než ona. Nikdy jsem s tím problém neměla ( snad jen na koncertě kde se stojí). Stejně tedy jako u Kraťomíra spočíval její problém úplně v něčem jiném. Nemělo cenu jí přesvědčovat že žádný hendikep nemá.
Asi ani jeden neví co slovo být postižený znamená.
No jo, ale tohle není žádný skutečný problém, protože za prvé - na výšce vůbec nezáleží a za druhé - menší holky se mi náhodou moc líbí…
![]()
@Petkaelik píše:
Muzu vědet kolik ti je let?
Je mi 27 let, takže už jsem pomalu starej mládenec… ![]()
@Petkaelik píše:@Martin667 píše:
Velkého s velkým? [/citacVelkého s průměrnýmVelkého s průměrným 17 cm penisem, že ano…
![]()
![]()
No vidíš to Kráťo, to jsem chtěla slyšet! Tobě se líbí menší holky a některá má zase ráda v sobě max 12-13 cm. ![]()
@wladka73 píše:
No vidíš to Kráťo, to jsem chtěla slyšet! Tobě se líbí menší holky a některá má zase ráda v sobě max 12-13 cm.
Ano, líbí, však i ta má „dávno ztracená“ láska byla menšího vzrůstu…
Ale že by v sobě měla některá ráda maximálně jen 12 - 13 cm malý penis, tomu vážně nevěřím…
Která by chtěla dobrovolně vadné zboží, když může mít kvalitní materiál?
Možná je to jen 12 - 13 cm podle oka, což může být klidně i těch 17 - kór u většího chlapa, kde se zdá i větší penis ještě menším… ![]()
@wladka73

Takže ty měříš 156?…