Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pindík
12.9.13 16:00

@wladka73
Takže ty měříš 156?… :srdce: :srdce: :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.13 16:01

@wladka73 to chápu…já jako ženská mám vlastně taky handicap, měřím 181 centimetrů. Je fakt, že v pubertě mi to vadilo, ale vyrostla jsem z toho :mrgreen:.
 M.

• Citovat
  • Upravit
2170
12.9.13 16:02
@Pindík píše:
@wladka73
Takže ty měříš 156?… :srdce: :srdce: :srdce: :kytka:

Ano :lol: Manžel měří skoro 190… a je pravda že v posteli se to srovná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
12.9.13 16:06
@Anonymní píše:
@wladka73 to chápu…já jako ženská mám vlastně taky handicap, měřím 181 centimetrů. Je fakt, že v pubertě mi to vadilo, ale vyrostla jsem z toho :mrgreen:.
M.
:kytka: A určitě jsi nezůstala kvůli tomu sama. Můj muž chodil přede mnou s holkou a ta měla přes 120 kilo a tak zdravě seběvědomou holku jsem snad nikdy neviděla. Není to o centimetrech a ani o kilech ale o tom jak to má kdo v hlavě srovnaný :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
12.9.13 16:09
@wladka73 píše:
Ano :lol: Manžel měří skoro 190… a je pravda že v posteli se to srovná :mrgreen:

Skoro 190 to ještě alespoň není takovej extrém. Ale nechápu co holky vidí na kolohnátech přes 2 metry. Že by nějaké pravěké touhy po ochránci? Ale když to jsou většinou vyzáblí přihrblíci :lol:

• Citovat
  • Upravit
Virginian
12.9.13 16:11
@Anonymní píše:
M.

Zena meri 181, ja 187, kdyz si vezme stekle tak je vyssi nez ja:) Pro vysokou holku je to nekdy narocny, cumet klukum na pesinku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.13 16:13
@Virginian píše:
Zena meri 181, ja 187, kdyz si vezme stekle tak je vyssi nez ja:) Pro vysokou holku je to nekdy narocny, cumet klukum na pesinku :mrgreen:

Nebo na plešku :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.13 16:15

Jo a manžel byl stejně vysoký jako já, nynější přítel asi o 5 cm nižší…neměřili jsme :jazyk:
 M.

• Citovat
  • Upravit
1446
12.9.13 16:16
@Pindík píše:
Skoro 190 to ještě alespoň není takovej extrém. Ale nechápu co holky vidí na kolohnátech přes 2 metry. Že by nějaké pravěké touhy po ochránci? Ale když to jsou většinou vyzáblí přihrblíci :lol: [/cita

Manžel ma 198 cm. Není vyzably :-) ja 170 cm prvni rande bez podpadku jsem se cítila děsně. Ted mi každy menší chlap vadi jestli budu jednou hledat nového tak jedine velkého ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martin667
12.9.13 17:03
@Petkaelik píše:
@Pindík píše:
Skoro 190 to ještě alespoň není takovej extrém. Ale nechápu co holky vidí na kolohnátech přes 2 metry. Že by nějaké pravěké touhy po ochránci? Ale když to jsou většinou vyzáblí přihrblíci :lol: [/citaManžel ma 198 cm. Není vyzably :-) ja 170 cm prvni rande bez podpadku jsem se cítila děsně. Ted mi každy menší chlap vadi jestli budu jednou hledat nového tak jedine velkého ;-)

Velkého s velkým?

• Citovat
  • Upravit
1446
12.9.13 17:21
@Martin667 píše:
Velkého s velkým? [/citac

Velkého s průměrným :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
12.9.13 17:57
@wladka73 píše:
Kraťomír mi připomíná jednu slečnu z pořadu Áčko který byl dříve v tv. Slečně bylo asi 25 let, byla panna, nikdy s nikým nechodila. Měla totiž velký hendikep!!! Měřila pouze 154 cm. Nevěděla jsem jestli se mám smát nebo brečet a zamyslet se nad sebou. Měřím jen o dva cm víc než ona. Nikdy jsem s tím problém neměla ( snad jen na koncertě kde se stojí). Stejně tedy jako u Kraťomíra spočíval její problém úplně v něčem jiném. Nemělo cenu jí přesvědčovat že žádný hendikep nemá.
Asi ani jeden neví co slovo být postižený znamená.

No jo, ale tohle není žádný skutečný problém, protože za prvé - na výšce vůbec nezáleží a za druhé - menší holky se mi náhodou moc líbí… :srdce: :kytka: :*

@Petkaelik píše:
Muzu vědet kolik ti je let?

Je mi 27 let, takže už jsem pomalu starej mládenec… :|

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
12.9.13 17:59
@Petkaelik píše:
@Martin667 píše:
Velkého s velkým? [/citacVelkého s průměrným :-)

Velkého s průměrným 17 cm penisem, že ano… :idea: :D ;)

• Citovat
  • Upravit
2170
12.9.13 18:02

No vidíš to Kráťo, to jsem chtěla slyšet! Tobě se líbí menší holky a některá má zase ráda v sobě max 12-13 cm. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
12.9.13 18:08
@wladka73 píše:
No vidíš to Kráťo, to jsem chtěla slyšet! Tobě se líbí menší holky a některá má zase ráda v sobě max 12-13 cm. ;)

Ano, líbí, však i ta má „dávno ztracená“ láska byla menšího vzrůstu… :) Ale že by v sobě měla některá ráda maximálně jen 12 - 13 cm malý penis, tomu vážně nevěřím… :! Která by chtěla dobrovolně vadné zboží, když může mít kvalitní materiál? :think: Možná je to jen 12 - 13 cm podle oka, což může být klidně i těch 17 - kór u většího chlapa, kde se zdá i větší penis ještě menším… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky