Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
![]()
Marná snaha lidi. Kráťa nemá krátký penis, ale u rozumu matka příroda hodně šetřila
![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Ano, líbí, však i ta má „dávno ztracená“ láska byla menšího vzrůstu…Ale že by v sobě měla některá ráda maximálně jen 12 - 13 cm malý penis, tomu vážně nevěřím…
Která by chtěla dobrovolně vadné zboží, když může mít kvalitní materiál?
Možná je to jen 12 - 13 cm podle oka, což může být klidně i těch 17 - kór u většího chlapa, kde se zdá i větší penis ještě menším…
No hele, já třeba miluju zmrzlinu ale jen malou ![]()
@tterka píše:![]()
![]()
Marná snaha lidi. Kráťa nemá krátký penis, ale u rozumu matka příroda hodně šetřila![]()
![]()
No nevím, ale co se hodnoty IQ týče, tak tam jsem naopak v docela slušném nadprůměru - kdybych to přirovnal k velikosti penisu, tak by to vycházelo na nějakých 20+ cm…
Ovšem pravdou je, že bych raději měl IQ pod 80 a penis přes 20, než naopak - všechno by pak bylo snazší a možná už bych měl dávno i svou vysněnou rodinu…
Navíc inteligence a povaha člověka spolu dle mého zas až tolik nesouvisí a méně inteligentní lidé to mají v životě většinou o dost jednodušší, takže by to tak vše asi bylo jenom lepší… ![]()
Vy jste, Kraťomíre, členem Mensy, nebo z čeho usuzujete, že jste v rámci inteligence v „docela slušném“ nadprůměru? Pokud bych vzal v potaz, že 20cm údů je v populaci pouhé 1 %, tak byste měl IQ dosahující 135. Zase si tak nefanděte, vaše úsudky tomu neodpovídají.
No nevím, ale co se hodnoty IQ týče, tak tam jsem naopak v docela slušném nadprůměru - kdybych to přirovnal k velikosti penisu, tak by to vycházelo na nějakých 20+ cm…Ovšem pravdou je, že bych raději měl IQ pod 80 a penis přes 20, než naopak - všechno by pak bylo snazší a možná už bych měl dávno i svou vysněnou rodinu…
Navíc inteligence a povaha člověka spolu dle mého zas až tolik nesouvisí a méně inteligentní lidé to mají v životě většinou o dost jednodušší, takže by to tak vše asi bylo jenom lepší…
Kráťo, ty jsi pako ![]()
Jdi ven, najdi si nějakou lásku, pořádně si s ní užij a přestaň tady vypisovat ty nesmysly ![]()
@Doctus píše:
Vy jste, Kraťomíre, členem Mensy, nebo z čeho usuzujete, že jste v rámci inteligence v „docela slušném“ nadprůměru? Pokud bych vzal v potaz, že 20cm údů je v populaci pouhé 1 %, tak byste měl IQ dosahující 135. Zase si tak nefanděte, vaše úsudky tomu neodpovídají.
IQ 135 bohužel nemám, mám o několik bodů méně…
Ano, líbí, však i ta má „dávno ztracená“ láska byla menšího vzrůstu…Ale že by v sobě měla některá ráda maximálně jen 12 - 13 cm malý penis, tomu vážně nevěřím…
Která by chtěla dobrovolně vadné zboží, když může mít kvalitní materiál?
Možná je to jen 12 - 13 cm podle oka, což může být klidně i těch 17 - kór u většího chlapa, kde se zdá i větší penis ještě menším…
Bože to je dílo toto
![]()
Chlape vypni mozek a začni myslet spodkem a hlavně HO už použij! ![]()
To je jak dokolečka vysvětlovat děcku, že nesmí bonbon před jídlem ![]()
Kraťomíre, ty nejsi ani nijak zvlášť inteligentní, protože evidentně máš problém s pochopením psaného textu. Žádná sláva to nebude ani s tím rozumem, je mi líto.
Jinak já bych tipovala nějakou kombinaci psychiatrické poruchy osobnosti, možná něco mezi hystriónskou a narcistickou poruchou. Doporučila bych návštěvu psychiatra, nicméně to už si asi udělal a zřejmě jsi kokosovej ořech i pro odborníky.
PS Velikost tvého kašpara mě nezajímá.
Velkého s průměrným 17 cm penisem, že ano…![]()
![]()
16 mi stačí
jako než 20 tak raději 13!
@Petkaelik Tento příspěvek zůstane pro Kraťomíra neviditelným.
@eva valoi
To mi je jasne oni mindrak by měli mít chlapi s 20ti ne s 13ti.
Je mi 27 let, takže už jsem pomalu starej mládenec…
No uz bys mohl mít rozum ve svém veku
znala jsem jednoho 38 letého panice takže stary mládenec ještě nejsi. Jen nevis o co prichazis
Koukám, že všechno, co jsem tu odpoledne psala o touze a vzájemné přitažlivosti Kraťas úplně přehlédnul…asi opravdu nikdy nepochopí, že to není o centimetrech
. Jeho škoda, s nemocnou duší tu pravou opravdu nenajde.
M.
@tterka píše:![]()
![]()
Marná snaha lidi. Kráťa nemá krátký penis, ale u rozumu matka příroda hodně šetřila![]()
![]()
Přesně tak, jestli mu je 26 a je panic jen proto, ze ho ma 13 cm tak je vázne pripad pro psychiatra nebo si z nás děla jen pr*el a neskutečně se tu baví…