Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5532
12.9.13 18:19

:zed: :zed: :zed:
Marná snaha lidi. Kráťa nemá krátký penis, ale u rozumu matka příroda hodně šetřila
:zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
12.9.13 18:24
@Kraťomír (offline) píše:
Ano, líbí, však i ta má „dávno ztracená“ láska byla menšího vzrůstu… :) Ale že by v sobě měla některá ráda maximálně jen 12 - 13 cm malý penis, tomu vážně nevěřím… :! Která by chtěla dobrovolně vadné zboží, když může mít kvalitní materiál? :think: Možná je to jen 12 - 13 cm podle oka, což může být klidně i těch 17 - kór u většího chlapa, kde se zdá i větší penis ještě menším… ;)

No hele, já třeba miluju zmrzlinu ale jen malou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
12.9.13 18:43
@tterka píše: :zed: :zed: :zed:
Marná snaha lidi. Kráťa nemá krátký penis, ale u rozumu matka příroda hodně šetřila :zed: :zed: :zed:

No nevím, ale co se hodnoty IQ týče, tak tam jsem naopak v docela slušném nadprůměru - kdybych to přirovnal k velikosti penisu, tak by to vycházelo na nějakých 20+ cm… :D Ovšem pravdou je, že bych raději měl IQ pod 80 a penis přes 20, než naopak - všechno by pak bylo snazší a možná už bych měl dávno i svou vysněnou rodinu… :oops: Navíc inteligence a povaha člověka spolu dle mého zas až tolik nesouvisí a méně inteligentní lidé to mají v životě většinou o dost jednodušší, takže by to tak vše asi bylo jenom lepší… :idea:

• Citovat
  • Upravit
9734
12.9.13 18:52

Vy jste, Kraťomíre, členem Mensy, nebo z čeho usuzujete, že jste v rámci inteligence v „docela slušném“ nadprůměru? Pokud bych vzal v potaz, že 20cm údů je v populaci pouhé 1 %, tak byste měl IQ dosahující 135. Zase si tak nefanděte, vaše úsudky tomu neodpovídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.9.13 18:55
No nevím, ale co se hodnoty IQ týče, tak tam jsem naopak v docela slušném nadprůměru - kdybych to přirovnal k velikosti penisu, tak by to vycházelo na nějakých 20+ cm… :D Ovšem pravdou je, že bych raději měl IQ pod 80 a penis přes 20, než naopak - všechno by pak bylo snazší a možná už bych měl dávno i svou vysněnou rodinu… :oops: Navíc inteligence a povaha člověka spolu dle mého zas až tolik nesouvisí a méně inteligentní lidé to mají v životě většinou o dost jednodušší, takže by to tak vše asi bylo jenom lepší… :idea:

Kráťo, ty jsi pako :think:
Jdi ven, najdi si nějakou lásku, pořádně si s ní užij a přestaň tady vypisovat ty nesmysly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
12.9.13 19:05
@Doctus píše:
Vy jste, Kraťomíre, členem Mensy, nebo z čeho usuzujete, že jste v rámci inteligence v „docela slušném“ nadprůměru? Pokud bych vzal v potaz, že 20cm údů je v populaci pouhé 1 %, tak byste měl IQ dosahující 135. Zase si tak nefanděte, vaše úsudky tomu neodpovídají.

IQ 135 bohužel nemám, mám o několik bodů méně…

• Citovat
  • Upravit
19609
12.9.13 19:07
Ano, líbí, však i ta má „dávno ztracená“ láska byla menšího vzrůstu… :) Ale že by v sobě měla některá ráda maximálně jen 12 - 13 cm malý penis, tomu vážně nevěřím… :! Která by chtěla dobrovolně vadné zboží, když může mít kvalitní materiál? :think: Možná je to jen 12 - 13 cm podle oka, což může být klidně i těch 17 - kór u většího chlapa, kde se zdá i větší penis ještě menším… ;)

Bože to je dílo toto :roll: :zed:
Chlape vypni mozek a začni myslet spodkem a hlavně HO už použij! :pocitac:
To je jak dokolečka vysvětlovat děcku, že nesmí bonbon před jídlem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
12.9.13 19:07

Kraťomíre, ty nejsi ani nijak zvlášť inteligentní, protože evidentně máš problém s pochopením psaného textu. Žádná sláva to nebude ani s tím rozumem, je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
12.9.13 19:14

Jinak já bych tipovala nějakou kombinaci psychiatrické poruchy osobnosti, možná něco mezi hystriónskou a narcistickou poruchou. Doporučila bych návštěvu psychiatra, nicméně to už si asi udělal a zřejmě jsi kokosovej ořech i pro odborníky.
PS Velikost tvého kašpara mě nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.9.13 19:24
Velkého s průměrným 17 cm penisem, že ano… :idea: :D ;)

16 mi stačí :-) jako než 20 tak raději 13!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
12.9.13 19:26

@Petkaelik Tento příspěvek zůstane pro Kraťomíra neviditelným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.9.13 19:41

@eva valoi
To mi je jasne oni mindrak by měli mít chlapi s 20ti ne s 13ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.9.13 19:43
Je mi 27 let, takže už jsem pomalu starej mládenec… :|

No uz bys mohl mít rozum ve svém veku :-) znala jsem jednoho 38 letého panice takže stary mládenec ještě nejsi. Jen nevis o co prichazis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.13 19:45

Koukám, že všechno, co jsem tu odpoledne psala o touze a vzájemné přitažlivosti Kraťas úplně přehlédnul…asi opravdu nikdy nepochopí, že to není o centimetrech :zed:. Jeho škoda, s nemocnou duší tu pravou opravdu nenajde.
 M.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
12.9.13 19:45
@tterka píše: :zed: :zed: :zed:
Marná snaha lidi. Kráťa nemá krátký penis, ale u rozumu matka příroda hodně šetřila :zed: :zed: :zed:

Přesně tak, jestli mu je 26 a je panic jen proto, ze ho ma 13 cm tak je vázne pripad pro psychiatra nebo si z nás děla jen pr*el a neskutečně se tu baví…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky