Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pindík
13.9.13 14:07
@Anonymní píše:
Raději anonymně, komu to vadí, tak se omlouvám :mrgreen: Už párkrát jsem vás zde četla, ale pořád nějak nevím, kolik, že to ta „kráťova“ chlouba měří? Už tu někde padla i fotografie? :mrgreen:

Stále si říkám, proč vy muži tolik řešíte délku svého přirození? Např. mě, jako ženu zajímá více právě zmiňovaná šíře, tvar a především ČISTOTA! Chlap může mít penis dokonalých rozměrů, ale jakmile neudržuje dostatečnou hygienu a prostě a jednoduše mu zapáchá, tak „beru nohy na ramena a utíkám“! Co se týče délky, tak za mě, do těch cca 15cm jsem nejspokojenější, protože se nemusím limitovat v různých polohách např. „na koníčka“, kdy při větší délce přirození to neuvěřitelně bolí a já z toho tak nic jiného než bolest nemám. Tvar - rovný je nejkrásnější, „trojúhelníky“ jak klasické, tak obrácené mě nevzrušují.

Za mě tedy - standardní délka, šířka a perfektní čistota!

A to víte, že čím větší penis, tím víc páchne? 8)

• Citovat
  • Upravit
káťa
13.9.13 14:30

Od dětství prý.

• Citovat
  • Upravit
Radeji xxx
13.9.13 14:35

Rano byva vetsi? Ona se ta velikost lisi behem dne? Tak treba Kratas jen blbe meril az vecer… Nebo rekli jste mu uz nekdo aby to meril pri erekci? 8o

• Citovat
  • Upravit
2827
13.9.13 14:39
@Anonymní píše:
Tvar - rovný je nejkrásnější, „trojúhelníky“ jak klasické, tak obrácené mě nevzrušují.Za mě tedy - standardní délka, šířka a perfektní čistota!

hm. mě teda na penisu nic hezkýho nepřijde a je mi jedno, jestli je v pozoru, nebo ukazuje 6 :nevim:,jen jsem si prostě zvykla na fakt, že to k chlapům patří, je to součástí i mého milovaného a dělá mi dobře, ale prostě je za pěknou část těla nepovažuju a že by mě pohled na něj nebo jeho obšťastňování vzrušovalo, tak to ani omylem. :nevim: na tom je vzrušující jen to, že je to vzrušující pro manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
13.9.13 14:40
@Radeji xxx píše:
Rano byva vetsi? Ona se ta velikost lisi behem dne? Tak treba Kratas jen blbe meril az vecer… Nebo rekli jste mu uz nekdo aby to meril pri erekci? 8o

třeba je to tím, že je večer unavenější a pivem :mrgreen:,ale mě to tak přijde-od oka i po hmatu :mrgreen: :oops:
někdy to schválně přeměřím, ale dnes ne, dnes se chlastá a ne souloží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radeji xxx
13.9.13 14:42
@krokodylek píše:
třeba je to tím, že je večer unavenější a pivem :mrgreen:,ale mě to tak přijde-od oka i po hmatu :mrgreen: :oops:
někdy to schválně přeměřím, ale dnes ne, dnes se chlastá a ne souloží :mrgreen:

Ten muj dokaze oboje, 44 let, opily jak Dan a vzdy s tvrdym :lol:

• Citovat
  • Upravit
2827
13.9.13 14:48
@Radeji xxx píše:
Ten muj dokaze oboje, 44 let, opily jak Dan a vzdy s tvrdym :lol:

s tvrdým jo, ale mě prostě přijde, že je menší než odpočatej, jako by se štřil nebo co :mrgreen:.
Fakt to někdy přeměřím, ať vidím na pravítku, jestli je to tak, nebo mě jen šálí zrak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radeji xxx
13.9.13 15:02
@krokodylek píše:
s tvrdým jo, ale mě prostě přijde, že je menší než odpočatej, jako by se štřil nebo co :mrgreen:.
Fakt to někdy přeměřím, ať vidím na pravítku, jestli je to tak, nebo mě jen šálí zrak :mrgreen:

to me fakt nikdy nenapadlo, zitra rano na to mrknu :lol:

• Citovat
  • Upravit
33916
13.9.13 15:22

@Doctus no tady ti malinko budu oponovat. Nevím jak kdo, ale z mé zkušenosti plyne, že čím starší tím lepší. Myslím tím celkově jak akt tak erekci..fakt :mrgreen: :mrgreen:
Třeba i můj tatík zasloužilý to 60 a může jako furt.Si mě stěžovala jeho milenka, že jí nenechá kanec vyspat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 15:34
@lihow píše:
No já se také utěšuju, že snad v 50ti ještě ciltivost moc nepoklesne (mě neobřezaného)

ja mela padesatnika, on byl teda vysportovany, ze jsem mu tipovala o deset let mene a ten mel vydrz jako kun a navic ty zkusenosti vekem ziskane… :*
co jsem na nem obdivovala, ze chvili po akci jsme dali spolecnou sprchu a lezli jsme ze sprchy a on byl opet v polopozoru a sotva se o nej clovek otrel, tak byl opet pripraven. Strasne rada na nej a cele jedno letni pros*kane odpoledne vzpominam :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.13 15:37

@krokodylek vidíš to, a mě třeba partnerův penis vzrušuje už při pohledu ;) a je mi jedno jestli je ve ztopořeném stavu nebo ne..
Děvčata a už se vám někdy podařilo zastihnout manžela v noci, když spí se ztopořeným? To mě vždycky dokáže překvapit jak prokrveného ho má 8).Z.

• Citovat
  • Upravit
9734
13.9.13 15:38

@denisa 76
A má obřízku? Všeobecně obřízka koreluje se sníženou citlivostí žaludu, u sexuologů a urologů si pak někteří muži stěžují, že mají problém dosáhnout vrcholu.

@Anonymní
Vystihnout noční erekci je poměrně vzácné, neboť ta se dostavuje jen v krátkých periodách – REM-fázích spánku (Rapid Eye Movement).

Příspěvek upraven 13.09.13 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
13.9.13 15:39
@Anonymní píše:
ja mela padesatnika, on byl teda vysportovany, ze jsem mu tipovala o deset let mene a ten mel vydrz jako kun a navic ty zkusenosti vekem ziskane… :*
co jsem na nem obdivovala, ze chvili po akci jsme dali spolecnou sprchu a lezli jsme ze sprchy a on byl opet v polopozoru a sotva se o nej clovek otrel, tak byl opet pripraven. Strasne rada na nej a cele jedno letni pros*kane odpoledne vzpominam :hug:

taky jsem si zavzpomínala na ty zkušenosti věkem získané :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
13.9.13 15:41
@Anonymní píše:
@krokodylek vidíš to, a mě třeba partnerův penis vzrušuje už při pohledu ;) a je mi jedno jestli je ve ztopořeném stavu nebo ne..
Děvčata a už se vám někdy podařilo zastihnout manžela v noci, když spí se ztopořeným? To mě vždycky dokáže překvapit jak prokrveného ho má 8).Z.

můj to má furt a jenom nechápu jak je to možný, protože když je vzhůru tak mu tak nestojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
13.9.13 15:42
@Anonymní píše:
Děvčata a už se vám někdy podařilo zastihnout manžela v noci, když spí se ztopořeným? To mě vždycky dokáže překvapit jak prokrveného ho má 8).Z.

já ho v noci neosahávám, páč spím :think:,ale k ránu ano-připraven v plné polní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí