Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eva valoi píše:
@Kakika A vždyť sedí u internetu na fóru a ukájí se tím, že se baví o svém čurinovi. Podle mě honí a honí a honí a my mu diskuzí ženeme vodu na mlejn.
No tak ať honí ne
Nikomu tím neubližuje ![]()
@eva valoi píše:
@Kakika Přesně tak, je to prachobyčejnej hnusnej úchyl.
Tak to je váš názor a já vám ho samozřejmě brát nebudu - každý máme právo na svůj názor a když si myslíte že to tak je, tak budiž - já to plně respektuji…
Nicméně opravdu tomu tak není, co bych z toho asi tak měl? ![]()
@NiKina Ano, máte pravdu, i varlata mám myslím menší než je běžné
, i když tam to asi nebude tak hrozné - podle mě žádný extrém, spíš jen horší průměr… ![]()
@Kakika píše:
ale ty taky nechceš
Já chci, ale nemůžu - takže na tomhle se ani neshodnem… ![]()
@H1 píše:
Ale ty nechceš holky se chtějí milovat s klukama s penisem tvé velikosti.(nevyvrátitelný fakt) ověřený miliony chlapů se stejnou velikostí.
Chtějí? To se podle mého trochu pletete, možná že prostě jen musí, protože jejich partner je na tom zrovna takhle špatně a nemají tedy už moc na výběr, ale že přímo chtějí?
Vsadím se, že většina žen, které mají takto mizerně obdařeného partnera by měly raději muže s lepší výbavou - klidně úplně stejného, ale prostě s o pár cm objemnějším penisem - to je také nevyvratitelný fakt… ![]()
A ještě k tomu poslednímu - když někdo někde ve společnosti řekne, že má penis jenom 13.5 cm, tak si každý pomyslí, jak moc je na tom ten chudák špatně…
Jednou se to u nás v partě u ohně probíralo a jeden známý pronesl větu, že v ČR je prý průměr „jenom“ 16 cm, takže je rád, že je na tom takhle dobře (myšleno nejspíše že má o dost víc) a většina přísedících mu v tom dala za pravdu…
Takže kdybych tam řekl, že mám jenom 13.5 cm malý penis, tak mě ještě seřvou, že tu takhle kazím průměr - takže tolik k tomu… ![]()
@Virginian píše:
Trista stranek o tom ze velikost neni tak dulezita.Tak a ted jak dulezita je tvrdost?Rek bych ze vic, nebo se pletu?
jasný že nepleteš ![]()
Mě by spíš zajímalo, co je pravdy na tom, že velikost penisu je dědičná…tzn. jaký otec, takový syn ![]()
@Virginian píše:
Bych řek, že Kraťomír je loudil. Chodí fňukat na různá fóra a občas se nad ním některá slituje a dá mu.I když to by se asi dotyčná pochlubila, že přefikla Kráťu, ne?
prosím tě, ) která by se asi tak chlubila zrovna s tím že fikla takovýho… ![]()
@Virginian píše:
Trista stranek o tom ze velikost neni tak dulezita.Tak a ted jak dulezita je tvrdost?Rek bych ze vic, nebo se pletu?
Sakra důležitá ![]()
Když ho má chlap měkký jak tavený sýr tak si sotva užijeme ![]()
@Virginian píše:Vždycky jsem si přál aby ze mě vyrost' tvrdej chlap. Prani se mi splnilo jaksi napul, jsem natvrdlej.
@Acinore píše:
Mě by spíš zajímalo, co je pravdy na tom, že velikost penisu je dědičná…tzn. jaký otec, takový syn
No a kdo to bude zjistovat, uz ta predstava je na oidipak.
@Acinore píše:
Mě by spíš zajímalo, co je pravdy na tom, že velikost penisu je dědičná…tzn. jaký otec, takový syn
Tak podle mé osobní zkušenosti na tom moc pravdy není, protože můj táta je na tom řekl bych až nadprůměrně dobře. Samozřejmě kolik měří nevím, ale už jen když se po sprchování utírá, tak ho hádám na nějakých 15 cm, takže v erekci může mít klidně přes 17 cm…
Podle mě má i v klidu víc než já při maximálním vzrušení…
Může se to ale třeba dědit ob generaci, protože jak byl na tom děda, to vážně netuším… ![]()
I to je ale důvod, proč by se mrzáci jako já už neměli množit - třeba by to nemuselo postihnou hned mého syna (kdybychom s partnerkou podstoupili umělé oplodnění), ale možná až jeho syna či dalšího z potomků a měl by pak kvůli tomu chudák kluk úplně zničený život…
Nás by měli házet ze skály rovnou po narození - normálně bych to uzákonil, protože teď bych to už nemusel řešit… ![]()
@Virginian píše:Ja to ukrad, to je ze hry Elektricka Puma a jen lehce poupraveny.
Ale dobře mě to pobavilo ![]()