Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
20.9.13 13:44

@eva valoi ježiš :lol: :lol: Tak ten by mi tím mohl doma leda tak zabíjet mravence na lince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.9.13 13:46

@Kakika Lol Lol Lol Lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.9.13 13:55

@Kakika Kráťa by s ním něžně zavraždil v horoucím objetí svou životní lásku. A byl by na sebe pyšnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
20.9.13 13:57
@Kakika píše:
@eva valoi ježiš :lol: :lol: Tak ten by mi tím mohl doma leda tak zabíjet mravence na lince :lol:

Tak jsem si poprskal klavesnici kafem, achjo.
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20.9.13 13:58
@Kakika píše:
@eva valoi ježiš :lol: :lol: Tak ten by mi tím mohl doma leda tak zabíjet mravence na lince :lol:

jako vystrikat? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.9.13 14:01

@Starej Pardal já si to představovala spíš jako placacko- kladivo. Já ti dám ty jeden hmyze.. bouch… Bouch… :-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.9.13 14:04

Tohle by si měl pan " psychický problém" přečíst. :-D

http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.13 14:05
@MarieOVMUC píše:
@Starej Pardal já si to představovala spíš jako placacko- kladivo. Já ti dám ty jeden hmyze.. bouch… Bouch… :-D:-D

jo, primo mezi oci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
20.9.13 14:29
@eva valoi píše:
Pro Kráťu. Tak takhle vypadá běžný penis, kdo ho nemá, ať se jde bodnout. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak tohle už je zase opačný extrém (pokud to není fotomontáž) a po tak velkém přirození já tedy opravdu netoužím… :) Jak už jsem psal - ideální velikost by pro mne byla nějakých 17 - 20 cm do délky a +/- 5 cm na šířku - a v klidu přibližně stejná velikost, jakou mám teď při plné erekci… ;) Na druhou stranu ale pravdou stále zůstává, že je lepší i takto extrémně velký penis, než extrémně malý - s takto velkým penisem by se mi totiž asi jen tak nestalo, že by mě v sobě nějaká dívka či žena necítila a už vůbec ne, že bych nějakou neuspokojil… Maximálně bychom se museli trochu mírnit, což je ale pořád lepší, než se jen marně až trapně snažil s malým nic a stejně by z toho partnerka nic neměla - to je pak spíše k smíchu… :!

• Citovat
  • Upravit
16694
20.9.13 14:31
@Kraťomír (offline) píše:
Tak tohle už je zase opačný extrém (pokud to není fotomontáž) a po tak velkém přirození já tedy opravdu netoužím… :) Jak už jsem psal - ideální velikost by pro mne byla nějakých 17 - 20 cm do délky a +/- 5 cm na šířku - a v klidu přibližně stejná velikost, jakou mám teď při plné erekci… ;) Na druhou stranu ale pravdou stále zůstává, že je lepší i takto extrémně velký penis, než extrémně malý - s takto velkým penisem by se mi totiž asi jen tak nestalo, že by mě v sobě nějaká dívka či žena necítila a už vůbec ne, že bych nějakou neuspokojil… Maximálně bychom se museli trochu mírnit, což je ale pořád lepší, než se jen marně až trapně snažil s malým nic a stejně by z toho partnerka nic neměla - to je pak spíše k smíchu… :!

Ty jsi kus vola :zed: Mám pocit, že tenhle si sotva vrzne. Nebo myslíš, že ženský to dole mají jako vjezd do věznice, aby se tam takový penis vešel a dotyčný by se maximálně trochu mírnil? Tak si vezmi pravítko a změr si, kam až by jí tohle hovádko strčil. Vždyť by jí vyšťouchal i večeři z žaludku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.9.13 14:32

Jako kráto, tobě už pomůže jenom děda mráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
20.9.13 14:32
@MarieOVMUC píše:
Tohle by si měl pan " psychický problém" přečíst. :-Dhttp://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

Já jsem si to četl a přijde mně to trochu mimo mísu - prý že od 7 cm v erekci je penis „normální“ - to asi měřili v porodnici, ne? :roll: Mnohem zajímavější ale byla tamní diskuze, kde si lidé na nic nehráli a píše se tam, jak to v životě opravdu chodí… ;)

Např. otázka: Mám penis pouze 13 cm, je to normální?
Odpověď: Ano, je to normální - normální postižení! :?

Už jen toto myslím mluví za vše… :idea:

• Citovat
  • Upravit
14809
20.9.13 14:33

@Kakika Je to ale kus vola ten Kraťomír. Podle mě se dobře baví. A my s ním. :)
Kráťo máš pravdu, to je přesně ten rozměr, jakej kobyla potřebuje. Vyznáš se znamenitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.9.13 14:35

Kráťo, samozřejmě že jsi postiženej a je jen dobře, že nebudeš své geny dále šířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.9.13 14:37

Měla jsem z toho prdel, ale tedka je mi jasne, ze ty ses fakt retard. Někdy nějakou ženu bez sebelitosti zkus pomilovat a pak muzes vyprávět. A musím teda říct, nejsem žádná putna a vždy pro me bylo dulezitejsi, aby to partner uměl než aby měl kilometr dlouhý penis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí