Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus
V tom případě nedělejte a hoďte sem fotku…a voba…třeba pak Kráťa zaklapne a budou se tady fakt řešit už jen malý ptákoviny ![]()
@Katchus
Jakože my máme s Heinekenem malé? My nadsamci?
To nééé. Ale tak se slonem se nemůžeme měřit, to zase prrr. ![]()
To bych si v životě tvrdit nedovolila ![]()
Třeba by pod tíhou důkazů musel uznat, že mu na objemu chybí v jiné části těla, že ![]()
Doctus píše:
@Katchus
Nebo si třeba hodně ubral. Třeba má 20 cm a největší samci diskuse (samozřejmě Heineken a já) by byli zahanbeni. Tak nás má rád.
No já bych to fakt nedal, kdybych ho měl menšího než Kráťa, pokud se s tím nedá souložit.
![]()
Doctus píše:
@Katchus
Jakože my máme s Heinekenem malé? My nadsamci?To nééé. Ale tak se slonem se nemůžeme měřit, to zase prrr.
No já mám podle Kráti určitě pořádnou kládu, páč mám dvě děti a to přece bez pořádné klády nejde.
![]()
@Heineken
Teď je jen otázka, Heinekene, kdo z nás dvou má delší a tlustší anakondu. Dejme cock-fight (správný překlad = kohoutí zápas) a uvidíme. Bude to na nože. ![]()
Hele to si ty ptaky budete vzájemně třít o sebe,?? nebylo by lepší soutěžit třeba v zatloukání hřebíků do balzoveho dřeva ![]()
Příspěvek upraven 22.09.13 v 09:48
@martin 35
No co já vím. Spíš by to chtělo nějakou fešnou lepou rozhodčí. ![]()
Tak já vám to budu rozhodovat.
Měříme anakondy…Kraťas se může zůčastnit se svým sumečkem (akvarijním) klidně taky…
Doctus, Heineken, Kraťas, doufám že budete u ty kontroly po stát v pozoru a zpívat zatímco vám je bude @NiKina honit a odborně měřit. Jen doufám že se kraťas neudělá do kalhot až uvidí holku.
@martin 35
Zahrajeme si na českého slavíka, teda v našem případě spíše kondora.