Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eva valoi píše:
@Heineken Já zase mám spíš pocit, že chce být utěšován, a nebo se jedná o jakýsi druh virtuální exhibice. Každopádně jsme blbí, že mu jdeme na ruku a svými příspěvky mu ženeme vodu na mlejn. Ačkoli on stejně furt mele jedno a to samé.
Nevím, myslím ale že o utěšování mu nejde, to by tady nemlel pořád dokola ty svoje bláboly, ale začal by o tom aspoň přemýšlet.
![]()
On vůbec nepřemýšlí totiž, na cokoliv je schopnej okamžitě vypotit že má mikropenis a že s tím nejde souložit.
![]()
@eva valoi píše:
Kráťo, zase jsi nic nepochopil, ty jsi postiženej, ale tak, že ti kape na karbid, jsi blbej, jak malovaný sáně, proto se nerozmnožuj. Penis je asi na tobě to jediný, co máš v normě.
Přesně tak. Péro v pořádku. Ale pokračuje nevratné měknutí mozku.
@eva valoi píše:
@Heineken Já zase mám spíš pocit, že chce být utěšován, a nebo se jedná o jakýsi druh virtuální exhibice. Každopádně jsme blbí, že mu jdeme na ruku a svými příspěvky mu ženeme vodu na mlejn. Ačkoli on stejně furt mele jedno a to samé.
Ne ne, zatím jsem si to ještě pořád hodit nešel
- i když člověk nikdy neví, že ano…
Ale vážně - jen jsem prostě měl pracovní víkend… ![]()
No ono je to těžké, že si pořád melu tu svou, ale když ono to tak prostě je, tak co jiného na to mám asi říct?
Mohl bych třebas začít tvrdit, že mám velký penis a že s takovým můžu být klidně i lev salónů a klátit jednu dívku za druhou, a nebo si prostě najít hodnou milou holku a založit s ní rodinu - a třeba bych pak jednou těmto lžím uvěřil i já sám - nicméně i kdyby se tak stalo a já bych to / napumpován falešnou a nepodloženou sebedůvěrou / jednou opravdu zkusit, k čemu by to vedlo? K ničemu, byl by z toho trapas a ostuda kolosálních rozměrů, totální znemožnění, smutek, trápení a další tvrdý pád na dno…
A má pak tedy vůbec něco smysl? Odpovím si sám - nemá… ![]()
Utěšovat mne ale vážně nikdo nemusí - ono by to stejně nemělo žádný velký účinek, protože žádné utěšování ani nalhávání na mém tělesném postižení a s tím spojeným až tragicky neměnným životním osudem beztak nic nezmění… ![]()
Ale mohu vás zde všechny ubezpečit, že z tohoto všeho rozhodně nemám ani tu nejmenší radost či potěšení, určitě mi to nedělá dobře a rozhodně už od nikoho nic nečekám… ![]()
Lol, některé ženy suka. ji se psy, teď to bylo na extra:-D ne že bych o tom neslyšela dřív. Jak tak koukám na sousedovic dogu, jako, že to je Kur.. velký pes, tak perko ma teda fakt malinké a někomu to stačí ke štěstí ![]()
jonák me tak napadlo, zaplať si štětku, at ti dá instruktáž o průměrně velikosti penisu. Pokud se něčím posilnis a vyzenes z hlavy ty blbarny, co tam máš, tak možná i dpsahnes erekce, otázka, jestli si to budeš pamatovat pak ![]()
![]()
@Doctus píše:
@eva valoi
Neboj, pročesávám diskuse, kde by mohl Kráťa páchat škodu. Všude se ho snažím zneškodňovat. You shall not pass!
no a pak to zdravotnictví má vypadat
![]()
@denisa 76
Jenže to dělám ve volném čase, zdravotnictví se snažím zvelebovat každým okamžikem. Jenže co zvládne jeden člověk?
@Doctus hned tě i zaúkoluju
Dala jsem se malinko na kulturistiku a tvaruju si svaly.Tedy já cvičím už pár let, ale ted jsem přidala trošku zátěž a hned problémy
Bolí mě dost nohy - koleno co by jsi mě doporučil?? Užívám proteiny, carnitin, spalovače, magnézko a na energii iontáky. Kámoška mě na regeneraci a růst svalů doporučila creatin. Mám přidat ještě vápník..co myslíš??
Příspěvek upraven 23.09.13 v 07:02
@Doctus chci dosáhnout jenom hezkých tvarů těla a nejsem blázen na steroidech
Moje představa je taková to, ale břicho si odmysli to ted posilovat nemůžu ![]()
Budu ráda za každou radu, aby tělo tolik nebolelo

Kraťomíre..ani třeba takový tělo tě nedonutí se nad sebou zamyslet a říct si, že to za to stojí zasunout, i když je to o pár cm menší??
@denisa 76
Ta dáma kontroluje, jestli jí už po steroidech roste penis? ![]()
@Pindík píše:
@denisa 76
Ta dáma kontroluje, jestli jí už po steroidech roste penis?
myslím, že spíš kouká jak má krásně vytvarovanou jůlinu a nebo jí říká, že si dnešní večer náležitě užije
![]()