Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
23.9.13 15:07
@eva valoi píše:
De gustibus non est disputandum…Ale ta ženská na té fotce je fakt hnusná. Koukněte se na ty pařáty. Ale zase třeba by mohla znásilnit Kráťu. Co Kráťo?

ruce bych řekla ani né, ale ty ramena jsou už brutální a je to na ženskou moc ;) Mě se líbí to břicho a stehna..ono tady musíš brát, že tahle vypadat normální člověk ani nemůže. Před tímhle focením několik dní určitě nepila a žrala fakt hrozně, aby takhle vypadala a je to extrém..mě stačí trošku mít vytvarovanou postavu. jenom ve 40 už to nejde tak jednoduše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.9.13 15:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
23.9.13 15:48

@denisa 76
Tak žádné aminokyseliny se při cvičení neztrácejí. Je mylná představa, že sval „začne trávit sám sebe“ během usilovného cvičení. K využití bílkovin jako zdroje energie dochází až v poslední fázi hladovění, tedy po zpracování veškeré glukózy a glykogenu a dokonce i lipidů. Pro regeneraci a novotvorbu svalových vláken však bílkoviny (které jsou štěpeny na aminokyseliny) potřebujeme, v našich končinách neexistuje tolik lidí, kteří by trpěli jejich nedostatkem. Byly prováděny studie, které došly k závěrům, že většina sportovců by ani suplementaci bílkovinami nepotřebovala, byť se tomu tak děje. Vstávají mi vlasy hrůzou, když čtu „návody k užívání“, třeba 3× denně 40 g bílkovin, to už překročí doporučenou mez pro silně fyzicky pracujícího člověka / kulturistu. Kdybys slyšela, jaké snůšky nesmyslů jsem slyšel od trenérů a „výživových poradců“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.9.13 15:48
@Pindík píše:
No když mu nestál, tak ho Gabcca evidentně moc nepřitahovala, tak prosté to je :)

No tak, snad ženská pozná hned, jestli stojí nebo ne… :roll: O měkoušovi by tu snad nikdo nepsal…

• Citovat
  • Upravit
káťa
23.9.13 15:49

Na té fotce má dobré ty nohy a to břicho, to máš pravdu, jinak už je to ale spíš mužatka..

• Citovat
  • Upravit
2827
23.9.13 15:49

Kraťomíre, Kraťomíre…achjo
proč si stále myslíš, že nechceme prožít milování s mužem, ale chceme jem sex s něčím, co se podobá koňovi? Kdybych chtěla koně, tak si ho koupím!
Já chci prožít příjemné milování-beze strachu a bolesti-ne něco jako porod, kdy se mi tělem snaží prolézt něco, co velikostí neodpovídá mé fyzické stavbě.
mysli si co chceš, ale svým myšlením ženy urážíš a dgraduješ na sexuchtivá zvířátka…nedej bože to o tom výsměchu-jsme snad děti základní školy? přece bych se nikdy nesmála někomu, koho miluju a na jehož pocitech mi záleží. Max bych po čase v případě nespokojenosti navrhla nějaké spestření našich erotických hrátek.
Klidně si sni dál o penisu, kterým bys své partnerce natrhl frndu (a víckrát by ti nedala) nebo který bys do ní ani nebyl schopen dostat, kvůli jeho nadstandartním rozměrům, já si nechám radši normálního chlapa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.9.13 15:54
@káťa píše:
Na té fotce má dobré ty nohy a to břicho, to máš pravdu, jinak už je to ale spíš mužatka..

jj to máš pravdu, když je to moc už to není hezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.9.13 16:02

@Doctus a vím už prd.Mohl by jsi mě tedy česky napsat co mě po cvíču postaví na nohy a neumřu. Fakt jsem unavená a dneska se mě už lekli i chlapi jak jsem vypadala blbě :cert: Nevím možná jsem to blbě pochopila, ale říkal, že amino je součást toho nápoje. Ve středu jdu znova tak ti to okopčím. Jenom musím říct, že po vypití jsem za pár chvil fakt cítila úlevu..nejsem ani ted unavená a vůbec nic mě nebolí..vrátila se mě barva a je mě fajn ;)
Jídlo nebo bílkoviny nemám představu..Jím všechno krom večeří, kdy si dávám pouze salát na x způsobů. Jídla se snažím jíst lehká, ale jednou za čas sežeru i svíčkovou. Sám moc dobře víš, že u ženských se kolem 40 ten metabolismus zpomalí a je to na pikaču. Já byla i dost dlouho na ivf a byla na kortikoidech tak ti asi moc popisovat nemusím jak byla u mě důležitá velká fyzická zátěž a pití kopřivy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
23.9.13 16:08

@denisa 76
Nejrychlejším zdrojem energie jsou sacharidy, předpokládám, že ten nápoj je sladký. Hypoglykémie je mrška a při posilování se klidně může dostavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.9.13 16:13

@Doctus jako si dát sladký?? Jestli jo tak po cvíču musím hned něco sladkého do sebe dostat. Nosím v kabelce kofilu ;) jj ten nápoj je sladký ;)
Jak jsem i psala pomohlo mě to i od bolwsti svalů a to netuším čím to bylo způsobené tedy co je v tom ještě obsažené. Ale fakt mě to překvapilo jak se mě po pár minutách udělalo dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
23.9.13 16:16

@denisa 76
Asi to bylo něco na způsob „gaineru“, který obsahuje velký podíl sacharidové složky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.9.13 16:52

@Doctus chytrej kluk :palec: už jsem si početla. A to můžu?? Co jsem početla tak je to co moje tělo potřebuje, ale je tam obsažený i ten creatin.Asi má každý něco, ale po dnešku kdy jsem šla fakt do kolen mě došlo, že bez ničeho cvičit nemůžu..odpadla bych :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
23.9.13 17:39

Pamatuju si jak se kdysi kluci cpali bílkovinama když cvičili.
Dokonce kvůli tomu žebrali v lékárnách i sunar, kterej byl snad tenkrát na předpis nebo jako to bylo.
Teď tady čtu že to bylo naprosto zbytečné, dokonce naopak jako ledviny a játra zatěžující zbytečné. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale ten vitamin C mě překvapuje, navíc toho do sebe cpu poměrně dost a je teda fakt, že po roce cvičení vypadám poněkud líp. :think: :nevim:
Tak možná mi pomáhá i ten vitamin C. :think: :nevim:

Ale na velikost penisu to nemám vliv. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.9.13 17:51

@Heineken Na velikost penisu to nemá vliv? Ono je to možná dobře, protože takovej Kraťomír, kdyby něco mohlo ovlivnit velikost penisu, by si z něj byl schopen udělat sloní chobot a tahat ho za sebou po zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.9.13 17:52

Mně Kraťomír připomíná 30 kilovou anorektičku, která si nemůže dát více než čtvrtku z půlky salátové okurky, protože potřebuje ještě deset kilo zhubnout (minimálně deset).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí