Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus
chodím zlato 3× týdně, protože jak píšeš vím o revitalizaci svalů. Jenom spíš se k tomu přidala celková únava a to nebyla dobrá kombinace. Vstávám už měsíc v 5hod a teprve dneska si dopřála spánek a je líp. Zítra už věřím, že budu jako rybka, ale cvíčo zkrátím alespon o půl hodky.
Co říkáš tomu složení..je to ok???
@denisa 76
Na složení nevidím nic zlého. Pij, co hrdlo ráčí. ![]()
@Doctus no mě trenér říkal, že by mě nedal nic špatného tak jsi mě potěšil ![]()
@denisa 76
Tak někdy trenéři nedávají, alespoň dle jejich názoru, nic špatného, ale pravda může být někde jinde (viz kreatin, exogenní donory NO, anabolické steroidy). Ale v tomto případě měl pravdu. Zas abys toho nevypila 5 litrů. Všeho s mírou…
@Doctus no on mě ten creatin právě zakázal tak mě ujistil v tom, že je dobrej. Já za ním jdu spíš pro radu a zatím co poradil tak mě pomohlo. Když slyší, že někdo chce pomoct né přímou cestou tak mu stávají vlasy. Řekne názor, ale nikomu nic nezakazuje.On to dotáhl až do států co se týká kulturistiky, ale je mě jasné, že ten titul co získal si asi musel trošku něčím pomoct, ale u sebe vím, že to hodně bolí a asi bych se mu nedivila.Vem si jak ted vyšlo na povrch, že krom Bolta všichni byli dopovaní. Chtějí se dostat do trenek někomu kdo má dar od boha a je to zkrátka moc těžké ![]()
Jé nebuj..piju před cvíčem 60ml a to si ještě půlím. je to hodně silný akopnout do sebe celu lahvičku tak nespím asi týden ![]()
Pro Kraťomíra :
podle čeho si ženy vybírají muže? Já podle jiskry v oku, smyslu pro humor, sympatického vzhledu, rukou-prostě musí mít to Něco, co ostatní nemají…a vzhledem k tomu, že k prvnímu sexu došlo vždy v rozmezí po 2-6 měsících chození, tak to zaručeně nebylo podle penisu
,páč jsem je svlečené před aktem neviděla
A vlastně jsem tam v té vášni ani nekoukala
,takže jakej je jsem zjistila pohledově až při opakování ![]()
Nikdy jsem se nikým nerozešla kvůli velikosti a rozhodně neměli nadprůměr (leč neměřila jsem, protože až do přečtení této diskuze jsem netušila, že je to tak strašně důležité pro nás ženy
![]()
Jo a nedělej z nás úplné blbečky-víme, že penis se měří v erekci a z horní strany a umíme odečíst hodnotu na pravítku! (to je reakce na tvůj znevažující příspěvek ohledně měření a věrohodnosti jiné uživatelky)
Když už chceš tvrdit nesmysly a věřit jim-fajn-tvoje volba, ale nedělej pitomce z ostatních. Když ti někdo napíše, že to tak má, tak to má a basta. Že ty to nechápeš nebo tomu nevěříš je je a jen tvůj problém
(počítám, že to bude opět bez reakce
)
@krokodylek píše:
Pro Kraťomíra :
podle čeho si ženy vybírají muže? … tak to zaručeně nebylo podle penisu …
Asi zijes na jiné planete. Ja osobne jsem odpovidal na seznamkach na stovky inzeratu a vzdy, at byla schuzka v restauraci, nebo na namesti, na mne dotycna vytahla pasmo, rozkourila a merila. Az pak nasledoval pozdrav a takove ty normalni veci…
![]()
@Starej Pardal no jo, ale když já se seznamovala, tak ještě internetový seznamky nebyly
![]()
to jsou změny, to jsou změny-kam to lidstvo spěje!? Sodoma, Gomora…
![]()
Podle mě tímto se nemůže muž při seznamování zatěžovat. Protože zřejmě se vždycky najde někdo s větším, či větší výdrží atd. Jen si vzpomínám, že si mi jedna jednou stěžovala, že před sexem mu do kalhot nahlédnout nemůže. Položil jsem jí dotaz, co by tedy dělala, kdyby byl jinak OK, ale dodatečně by zjistila, že velikost už je moc „malá“, pro ni nedostačující? To bys mu jako řekla co? Odpověděla, rozešla by se s ním, ale pro něj by uchystala jinou záminku…
@krokodylek píše:
no jo, ale když já se seznamovala, tak ještě internetový seznamky nebyly![]()
Se ty inzeráty podávaly holubem, nebo jak? ![]()
@lihow píše:
Podle mě tímto se nemůže muž při seznamování zatěžovat. Protože zřejmě se vždycky najde někdo s větším, či větší výdrží atd. Jen si vzpomínám, že si mi jedna jednou stěžovala, že před sexem mu do kalhot nahlédnout nemůže. Položil jsem jí dotaz, co by tedy dělala, kdyby byl jinak OK, ale dodatečně by zjistila, že velikost už je moc „malá“, pro ni nedostačující? To bys mu jako řekla co? Odpověděla, rozešla by se s ním, ale pro něj by uchystala jinou záminku…
To je úplně stejný i obráceně. Když se chlap chce rozejít (či nezačnout si vztah) s ženskou, kvůli nějakému jejímu v jeho očích tělesnému hendicapu či nedokonalosti, také jí to neřekne naplno a vymyslí si nějakou „milosrdnou lež“ o tom, jak se nechce vázat, kamarádství a blablabla…známe to všichni…
@káťa píše:
To je úplně stejný i obráceně. Když se chlap chce rozejít (či nezačnout si vztah) s ženskou, kvůli nějakému jejímu v jeho očích tělesnému hendicapu či nedokonalosti, také jí to neřekne naplno a vymyslí si nějakou „milosrdnou lež“ o tom, jak se nechce vázat, kamarádství a blablabla…známe to všichni…
nojo, je to tak.
@káťa píše:
To právě stejné není, neb ona poukazovala na to, že tato „vada“ či hendikep právě je docela dost a klidně i dlouho skrytý.