Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kraťomír (offline)
24.9.13 15:20
@Starej Pardal píše:
Ochuzen? Naopak, nic jineho ti nezbyva, cim mensi peero, tim bliz k sobe :mrgreen:

No kdyby to šlo řešit jenom tímto, ale když já bych do žádné ani nedosáhl a to je potom problém… :! Samozřejmě že by mě v sobě tak či tak žádná ani necítila, natož abych ji vůbec uspokojil - ale to už je věc další… :roll: Já bych tak rád uspokojoval ženy alespoň ústně - mně by to k mému uspokojení a dobrému „chlapáckému“ pocitu určitě stačilo, ale bez pořádného penisu nemám ani na tohle, bohužel… :|

• Citovat
  • Upravit
9733
24.9.13 15:21

@Starej Pardal
Jakou kost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 15:33
@Doctus píše:
@Starej Pardal
Jakou kost?

Videl's nekdy jak v kastrolu praskne parek?
tak ta kost, co v tom parku není… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
24.9.13 15:36
@Starej Pardal píše:
Videl's nekdy jak v kastrolu praskne parek?
tak ta kost, co v tom parku není… :lol:

Jj, uz jsem to tu psal, pyjova kost ;)

Ma ji vetsina savcu az na par vyjimek - jako zebry, vacnatci,,hyeny a clovek.
Opice ji maji vcetne velkych primatu, ale u tech jiz je znacne zakrnela.

Nekteri odbornici vysvetluji chybejici pyjovou kost u lidi prirozenym vyberem. Je jasne, ze udrzet erekci pouze pomoci hydrauliky vyzaduje vetsiho samce, nez toho, kterej spoleha na kost a tak si samicky homo sapiens vybiraly a vybiraly, az chlapi s kosti vsichni vymreli.

Takze az se vam v posteli nekdy prihodi trapna prihoda, tak se neomlouvejte, nestydte. Neni to vase chyba ani to neni zpusobeno tim co jste vychlastali nez jste do ty postele se slecnou hupsli. Jako za spoustu veci v zivote i za tohle muzou zensky.

• Citovat
  • Upravit
24.9.13 15:38
@Kraťomír (offline) píše:
No kdyby to šlo řešit jenom tímto, ale když já bych do žádné ani nedosáhl a to je potom problém… :! Samozřejmě že by mě v sobě tak či tak žádná ani necítila, natož abych ji vůbec uspokojil - ale to už je věc další… :roll: Já bych tak rád uspokojoval ženy alespoň ústně - mně by to k mému uspokojení a dobrému „chlapáckému“ pocitu určitě stačilo, ale bez pořádného penisu nemám ani na tohle, bohužel… :|

ale ja neresim tvou potrebu nekoho uspokojit… tobe se zastesklo po obycejne lidske blizkosti…
nebo jsem to pochopil spatne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 15:42
@Virginian píše: … Jako za spoustu veci v zivote i za tohle muzou zensky…

ano, za vsechny problemy muzou obe strany, jak partnerka, tak tchyne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.9.13 15:57
@krokodylek Abych tedy zareagoval na váš příspěvek, za který mimochodem moc děkuji. Ono asi jak píšete - byla to jiná doba, lidé k sobě měli blíže a byly pro ně důležité i jiné věci než jen souložení a velikost penisu. Byla to asi lepší doba, ale dnes už to prostě chodí jinak. Já již bohužel patřím do generace, u které je velikost penisu rozhodující a všechny ostatní lidské kvality jsou až daleko za tím. S malým penisem člověk nemůže být nic, souvisí to se vším, s chozením na zábavu, se seznamováním, prostě se vším co lidé v životě mohou a nebo v mém případě nemohou dělat… O tohle všechno jsem já bohužel ochuzen… Možná kdyby se teď psal rok 1913, všechno by bylo jinak a já už bych tu rodinu měl, ale teď je prostě taková doba, ve které se lidé nemilují, ale mrd*jí a na to já želbohu nemám a ani nikdy mít nebudu… :!

Tak je vidět, s kým se scházíš. Pak se nediv. Urážíš všechny kolem sebe, mně je to fuk, protože mě urazit nemůžeš. Já se bavím, ale ne tvým penisem, ten je mi fakt šum a fuk, ale tvou postupující demencí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.13 20:26

Kráťo, Kráťo, když si budeš stále opakovat, že to nepůjde, tak to nepůjde.. Tak se holt na téma sexu vybodni, přestaň se litovat a najdi si nějaké další koníčky.. Když to nejde, tak to nejde… Stále jsi nenapsal, jestli jsi zkusil terapii.. Není se za co stydět.. jenže ty už dopředu asi víš lépe než doktor, v čem je problém a že je neřešitelný, že… Doporučovala jsem ti tu sexuologa, mohl jsi se k němu zkusit objednat a probrat to s fundovaným člověkem, byť má nestandardní postupy.. Klientkám klidně nabídne svůj penis, aby jim na něm ukázal, co je třeba.. Ten by ti ukázal, že i s malým kašpárkem jde mít seběvědomí a zažívat cokoliv, pro co se rozhodneš, že zažiješ.. Ty jsi se ale rozhodl, že to nejde.. tak pak my s tím tady fakt nic nezmůžeme.. Tvoje škoda… :nevim:
A anonymní proto, že mi vadí, když známí, kteří znají můj nick, brozdají tam, kde já, nakukují do příspěvků atd.. Takže si hájím soukromí… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1103
24.9.13 22:08
@krokodylek píše:
ani nevím :think:,já se vždycky seznámila naživo :mrgreen:,ale tuším, že se dal poslat koresponďák poštou…přece jen každý nemohl chovat holuby :mrgreen:

Jo před internetem to na ekonomce vypadalo tak že stačilo zaklapat a pár dveří a zeptat se dáš, dáš… a většinou si člověk zašukal dřív než obešel půl patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
24.9.13 22:14
@Doctus píše:
@Starej Pardal
Jakou kost?

Hele já si myslím že tam ta kost bude, můj spolubídlící na kolejí se unavil a přišla ho zneužít jeho bejvalá no a ráno se probudil v kaluži krve protože u ta kost protrhla kůžičku na penisu. (na detaily jsem se neptal ani jsem si ho po tom úrazu neprohlížel ale v posteli mněl velkej rudej flek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
24.9.13 23:01

To mu asi utrhla uzdičku, to se stává. Ale doctus to vysvětlí,

Jinak jak ta bloncka říká: no tutově je to kost, včera jsem mu z ni vysála morek.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
25.9.13 23:37
@Virginian píše:
To mu asi utrhla uzdičku, to se stává. Ale doctus to vysvětlí,

Jo jo, mně také někdy v pubertě / tuším že kolem 17 let / praskla uzdička a kluka to docela vyděsí. 8o Krve z toho bylo jako z vola - i když v mém případně asi nejenom jako… :D Ale kdyby to bylo v mém případě jenom tohle, tak si pískám… :) Tohle se totiž zahojí, ale velikostně už jen tak nedoroste… :?

Ale stejně to zní krásně, „že prý ho přišla zneužít“ :D - to já nikdy nepoznám… :|

• Citovat
  • Upravit
4LJ
67
26.9.13 01:21

Co ty víš třeba tě nějaká vojede bez keců, bez meření…pak budeš po náměstí dovádět, skotačit a vykřikovat „ona mě znásilnila!!! jupíííí“…no a bude to…tohle by bylo úžasný snad pro každýho chlapa prostě by si nás jen vzaly…bez debat :pankac:…myslim, že by potom byl konečně svět bez válek :mrgreen:

tim samozřejmě nechci zlechčovat znásilnění to vůbec to snad každý chápe jak je to myšleno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
26.9.13 08:21

@4LJ
Na tohle je jaksi potřeba erekce… a když je vystresovaný panic? Musela by ho zneužít ve spánku. Ale to by se zas asi probudil. Tak leda zdrogovat.
Ukaž mi ženskou, která by si s tímhle dávala práci 8o

• Citovat
  • Upravit
H1
26.9.13 08:41
Jo jo, mně také někdy v pubertě / tuším že kolem 17 let / praskla uzdička a kluka to docela vyděsí. 8o Krve z toho bylo jako z vola - i když v mém případně asi nejenom jako… :D Ale kdyby to bylo v mém případě jenom tohle, tak si pískám… :) Tohle se totiž zahojí, ale velikostně už jen tak nedoroste… :?Ale stejně to zní krásně, „že prý ho přišla zneužít“ :D - to já nikdy nepoznám… :|

Už jsem ti napsal, že tvé hodnocení velikosti je irelevantní. Bezpředmětné? To laskavě nech na té které ženské jo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky