Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kraťomíre, ať už je důvod tvé sebeprezentace tady jakýkoliv, myslím, že bys to měl už jednou pro vždy ukončit a jít se věnovat něčemu užitečnějšímu. Protože tvůj „problém“ není problém a existuje řada chlapů, kteří by ti s chutí za takové rouhání dali do huby. Je to totiž opravdu rouhání, tvrdit, že 13 cm penis je hendikep.
Mám kamaráda, který je po těžké autonehodě, a ten penis nemá ŽÁDNÝ. A představ si, že i přesto se oženil a má dokonce i dceru. Sice z umělého oplodnění a po dlouhých peripetiích, ale má. A proč? Protože je to dobrý člověk, je s ním sranda, a protože se pořád nenípe ve svém problému. To on totiž skutečně má problém a hendikep, ty ne. A kdybych tomuto kamarádovi řekla, že existujou chlapi, kteří si myslí, že 13 cm penis je známka mrzáctví, tak by ho to ale vážně nas*alo.
Malá Mia píše:
Na ja, to by taky mohlo být. Ještě mě napadlo c) zoufalec, který čeká, až mu nějaká nabídne: „Chudáčku, tak pojď, já ti dám.“
Tak za C správně asi nebude, taková nabídka už tady myslím padla.
![]()
@Malá Mia píše:
Na ja, to by taky mohlo být. Ještě mě napadlo c) zoufalec, který čeká, až mu nějaká nabídne: „Chudáčku, tak pojď, já ti dám.“
Jj, mam stejnej dojem. Bali na to fnukani holky.
Jako kamarad v Californii co se ptava americanek - uz jsi nekdy mela neobrezanyho chlapa? Obrizka v USA je totiz daleko beznejsi, oni jsou bibloidni pomatenci, ale to sem nepatri.
Virginian píše:
Jj, mam stejnej dojem. Bali na to fnukani holky.
No jestli je Kraťas opravdu ten co si myslím že je, tak ten tady sice holky balil, ale dotáhl to jen na psaní zpráv nebo maximálně na Skype.
![]()
A to jsem slyšel že jsou tady úspěšnější borci.
![]()
Tak třeba je to výhodnější no. Místo utrácení za rande a snahy druhýho poznat zaplatí 6 měsíců za internet a zahrabe diskuzi 500 stránkami. Já vim, teprve 321 stránka, ale něco mi říká, že timhle to nekončí… ![]()
@Malá Mia píše:
@Heineken píše:
Tak za C správně asi nebude, taková nabídka už tady myslím padla.![]()
![]()
Správně není A, B a dokonce ani C - tohle já totiž opravdu nemám zapotřebí…
A mimo to - podobných nabídek už jsem měl mnohem více a to jak na internetu, tak i v reálném životě (i když tam o mém mikropenisu zatím ještě žádná nevěděla) a všechny podobné nabídky musím vždy chtě nechtě odmítat, i když v některých případech mě to bude mrzet až do konce mého zbytečného promarněného života…
A proč je musím odmítat? Je to snadné - nemělo by to budoucnost… I kdybych nějakou hodnou holku dostal ze soucitu do postele, tak co pak s ní? Povídat si o počasí? Nebo něco jiného? Maximálně bychom si mohli povídat a nebo / kdyby se už opravdu hodně zadařilo / bych se mohl pokusit jí uspokojit alespoň ručně či ústně, protože soulože opravdu nejsem a ani nikdy nebudu schopen… ![]()
To nejsi a nikdy nebudeš schopen, to máš pravdu, Kraťomíre. Už jsi začal s tou mongolštinou? Ať se máš po večerech čím bavit?
15 versus 13,5 cm. Co znamená centimetr a půl v životě narcistního psychopata. Normální člověk by si toho snad ani nevšiml, ale co chybí Kráťovi v kalhotách, to má v oku. ![]()
@eva valoi píše:
15 versus 13,5 cm. Co znamená centimetr a půl v životě narcistního psychopata. Normální člověk by si toho snad ani nevšiml, ale co chybí Kráťovi v kalhotách, to má v oku.
Tak to se docela pletete, protože na pohled je znát každý centimetr a právě i jen těch směšných pár centimetrů rozdílu dokáže pro ženu pocitově udělat na pohled malý či velký penis…
Každý milimetr se počítá a vemte si to, srovnáte-li spolu penisy o rozeměrech 13.5×3.5 cm a 17×4.5 cm, kde je rozdíl „jenom“ nějakých 3.5 cm v délce a 1 cm v šířce - což by se dalo považovat za skoro nic - rozdíl v objemu i na pohled je tam až neuvěřitelný!
Jeden směšně malý mikropenis a druhý - to už je panečku pořádná klobása… ![]()
Jasně, Kráťo, 13,5 X 3,5 cm je směšně malý mikropenis, o který by si žádná ženská neopřela ani kolo a ty nikdy nebudeš schopen soulože…
A to tě to baví to tady pořád dokola psát a rozebírat??? Už jsi s tím trapnej a tím, že to budeš pořád dokola psát, si nijak nepomůžeš, tím ti přece nevyroste… ![]()
Mikopenis je to, co předvedlo pár pánů v hozeném videu pár stránek zpět.. Kraťomír má bohužel nějaký blok, možná něco zažil jako dítě, kdy na něj coby dítě ve společných sprchách zapůsobil chlap s velkým povoleným ptákem (který ho má pořád napůl postaveného a v erekci se už defacto nezvětší), tím si udělal blok..zvláště jako malé dítě stojící pod dospělým, to byl zřejmě zážitek, který se mu vypálil někam do podvědomí a od té doby sám sebe vidí v zrcadle jako nedostatečného.. Ještě se v tom utvrzuje cvičením, žije v bludu, že velký naposilovaných chlap ho má mít úměrně k tomu velký… Strach z odmítnutí a zesměšnění ho nutí ženy odmítat a šlapat si po štěstí..
Je mi ho líto.. líto, že není ochoten vidět sám sebe realisticky, že není schopen uznat důkazy od ostatních… a ani důkaz reálný - nezkusí sex, protože dopředu je tak vystresovaný, že se obává, že se mu nepostaví..
Takhle to bohužel může fakt dopadnout akorát tak, že se na luxusním sex-shopu bude muset koupit nějakou luxusní silikonovou pannu s pravými vlasy, s tou si v klidu bez nervů užívat, starat se o ni. Lepší, než jen fantazírovat. Je to též cesta. Pořád si myslím, že práce psychologa by dokázala zařídit, aby se Kráťa odblokoval, uvolnil se, prošel si ten „hrůzný“ první sex, zjistil, že to jde, pak by přestal mít obavy o erekci a vše se v dobré obrátilo. Ale to by musel Kráťa pro to něco dělat..
inspirace na silicone sex dolls
http://www.aliexpress.com/…oll-sex.html
Na ja, to by taky mohlo být
. Ještě mě napadlo c) zoufalec, který čeká, až mu nějaká nabídne: „Chudáčku, tak pojď, já ti dám.“