Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
28.9.13 12:05
@pannacotta píše:
Nestačím se divit :D

poslat je do uranových dolů a myslím si, že by už je nikdy nenapadlo řešit jestli je ideál 13 nebo 30cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
28.9.13 12:18

@denisa 76
Tak jasně že spíš 13, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.9.13 12:22

@Doctus tady je to fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
28.9.13 12:46
@káťa píše:
Jasně, Kráťo, 13,5 X 3,5 cm je směšně malý mikropenis, o který by si žádná ženská neopřela ani kolo a ty nikdy nebudeš schopen soulože…

Přesně tak, tohle už je prostě fakt a nikdo s tím nic nenaděláme… :|
A psát to pořád dokola mě nebaví, ale je to k tématu, takže co? :roll:

@Anonymní píše: …a ani důkaz reálný - nezkusí sex, protože dopředu je tak vystresovaný, že se obává, že se mu nepostaví..

Děkuji za váš dlouhý a v mnohém snad i pravdivý příspěvek, nicméně z toho, že by se mi nepostavil, já tedy opravdu obavy nemám - to je u mě vážně snad až to poslední… ;) Erekci nepotřebuji vůbec - kdybych měl velký penis, tak ať je klidně i bez erekce, hlavně jen aby byl na pohled normální… :! Navíc to, že bych mohl mít při souloži potíže s erekcí, to mne zatím vlastně ani nenapadlo - i když jinak s erekcí potíže mám, to je pravda.

Ale na erekci se vůbec nesoustředím, můj hlavní a snad i jediný problém a nepřekonatelná tělesná překážka je velikost mého extrémně malého přirození a tím se bohužel nedá dělat nic! :( A pokud jde o ten strach z prvního sexu či z milování obecně - on to v mém případě vlastně ani není strach, protože já se nebojím ostudy ani odmítnutí, ba naopak - já totiž vím jistě, že by to bez ohledu na plnou anebo žádnou erekci tak či onak skončilo odmítnutím a zesměšněním a není to tedy strach, co mi v tom brání - je to předem známý a jediný možný výsledek, kterého se chci prostě jenom uchránit… :idea:

Všichni víme jak to v životě chodí - i kdybych si našel hodnou milou dívku, stejně by se mi vysmála a poslala mě s tím mým malým nic k šípku, a natož ještě nějaká sexuchtivá mrcha - toho by pak byl i plný Facebook a další, zprávy u všech přátel atd… No a ještě řekněte, že to tak není, milé dámy? :think: To víte že je… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
28.9.13 12:57
@Doctus píše:
@denisa 76
Tak jasně že spíš 13, ne? :kytka:
Á, tak teď se pan kolega „mikropenisák“ prokecl - takže už pomalu začínám chápat, proč tak neochvějně obhajujete všechny ty takzvané „odborné věděcké“ studie a statistiky - páč vám jdou na ruku a necítíte se jako mrzák, jakým nejspíš oba jsme… :idea: Raději to přijměte a smiřte se s tím, na nás žádná láska, rodina a ani milování nečeká, navěky budem panici, protože holku v posteli žádnou statistikou neokecáte! :! Bych chtěl vidět, jak by se nějaká tvářila, kdybych jí řekl, že podle odborných studií je můj mikropenis vlastně ještě nadprůměrným! :D Ta by si asi poklepala na čelo a poslala mě do někam… ;)
  • Citovat
  • Upravit
Medžika
28.9.13 13:00

Co to je tohlencto a tajcten Kráťa? :-D :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
28.9.13 13:09
@magicalee píše:
Co to je tohlencto a tajcten Kráťa? :-D :cert:

Kdo jsem?

V podstatě mrzák s totálně zničeným životem, se kterým se nedá nic dělat… :?

• Citovat
  • Upravit
1943
28.9.13 13:13
@Kraťomír (offline) píše:
Správně není A, B a dokonce ani C - tohle já totiž opravdu nemám zapotřebí… :! A mimo to - podobných nabídek už jsem měl mnohem více a to jak na internetu, tak i v reálném životě (i když tam o mém mikropenisu zatím ještě žádná nevěděla) a všechny podobné nabídky musím vždy chtě nechtě odmítat, i když v některých případech mě to bude mrzet až do konce mého zbytečného promarněného života… :? A proč je musím odmítat? Je to snadné - nemělo by to budoucnost… I kdybych nějakou hodnou holku dostal ze soucitu do postele, tak co pak s ní? Povídat si o počasí? Nebo něco jiného? Maximálně bychom si mohli povídat a nebo / kdyby se už opravdu hodně zadařilo / bych se mohl pokusit jí uspokojit alespoň ručně či ústně, protože soulože opravdu nejsem a ani nikdy nebudu schopen… :|

Ty bys potřeboval poznat ženskou, která by tě vyvedla z omylu. Jediný, kdo si myslí, že je to takový problém, jsi ty. Nebo jsi měl nějakou zkušenost, že tě kvůli velikosti nějaká odmítla nebo nějak zesměšnila?
Ty z toho máš vyloženě deprese, stavíš to ve vztahu na první místo a sám si znemožňuješ normálně žít. Nevím, kolik ti je let, ale kdybys měl v hlavě srovnané priority, už jsi mohl mít ženskou, děti, spokojený život. Přestaň myslet penisem a začni používat hlavu a srdce. :idea: Spousta lidí má z něčeho mindráky a kolikrát se trápí úplně zbytečně. Co nemáš v penisu, musíš mít někde jinde. Kdyby se ti přihodilo nějaké neštěstí, pochopíš, že řešíš věc, kterou nezmenšíš a je to pro ostatní malicherné.
Co si vybere ženská? A) chlap, vysoký příjem, penis 20cm, arogantní despota
B) chlap, podprůměrný plat, podprůměrný penis, šikovný, vtipný, se smyslem pro rodinu. Ženská, která pozná chlapa A, by dala cokoli za chlapa B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
28.9.13 13:22
@Kraťomír (offline) píše:
Kdo jsem?V podstatě mrzák s totálně zničeným životem, se kterým se nedá nic dělat… :?

Myslíš ty na něco jinýho? Život si ničíš sám - svým strachem :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
28.9.13 13:29

@janet9 Kterého z těch dvou příkladů si vybere většina žen? Samozřejmě, že muže A, bez debat! A když ho pak pozná, tak by sice asi byla raději, aby byl povahou, humorem a chováním spíše trochu víc jako muž B, nicméně za ten plat a penis, se kterým zákonitě denně zažívá neskutečné slasti, to stojí i přes všechny ty zápory s ním být, protože i takový hulvát je pořád stokrát větší a lepší chlap, než nějaký směšný mikropenisák… :! Můžete sice tvrdit že to tak není, ale skutečnost je prostě jiná a přesto takto to chodí… ;)

A že bych potřeboval poznat ženskou, která by mě vyvedla z omylu? A existuje vůbec taková? Já si myslím, že docela určitě ne, a nebo je to jedna z tisíců a ty už jsou zadané, protože už dávno potkaly jiného podobného mrzáka a ubožáka jako jsem já… :roll: A ano, zkušenost takovou mám, měl jsem překrásnou inteligentní a milou dívku, se kterou jsme si perfektně rozuměli, měli jsme spolu hodně podobné záliby a bylo nám spolu strašně moc fajn. Bylo to víc než přátelství a trvalo to tak několik let, skoro bych se to nebál nazvat ani téměř plnohodnotným vztahem, jenom bez milování - dál než k mazlení jsme se nedostali. Jenže pak to musela pokazit, protože po jednom krásně stráveném večeru s přáteli se prostě už chtěla pomilovat a tak mi nezbylo nic jiného, než to s ní ukončit… :,( Mně to tak vyhovovalo a rád bych s ní byl pořád, ale neměl jsem jinou možnost a teď už je to všechno dávno pryč - má už nový život a já pochopil, že nemám ani nejmenší kapku naděje na lásku, rodinu a ani spokojený partnerský vztah, o jakém jsem vždy tak moc snil… Ona teď už patří mezi těch pár úžasných dívek v mém životě, na které budu jednou v důchodu na lavičce vzpomínat se slzami v očích…

A jinak je mi 27 let, pokud na tom snad záleží…

• Citovat
  • Upravit
33916
28.9.13 13:30

@Doctus no a k tomu Tě Kráťa prokoukl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
28.9.13 13:37

@denisa 76
Tak se mi odvděčíš? Už jsem několikrát psal, že 130 mm nemám. Takže nevím, na co psychopat s normopenisem (Kraťas) naráží. Když se chce porovnat, klidně a osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
28.9.13 13:40
Kraťomír (offline) píše:
@janet9 Kterého z těch dvou příkladů si vybere většina žen? Samozřejmě, že muže A, bez debat! A když ho pak pozná, tak by sice asi byla raději, aby byl povahou, humorem a chováním spíše trochu víc jako muž B, nicméně za ten plat a penis, se kterým zákonitě denně zažívá neskutečné slasti, to stojí i přes všechny ty zápory s ním být, protože i takový hulvát je pořád stokrát větší a lepší chlap, než nějaký směšný mikropenisák… :! Můžete sice tvrdit že to tak není, ale skutečnost je prostě jiná a přesto takto to chodí… ;)

A že bych potřeboval poznat ženskou, která by mě vyvedla z omylu? A existuje vůbec taková? Já si myslím, že docela určitě ne, a nebo je to jedna z tisíců a ty už jsou zadané, protože už dávno potkaly jiného podobného mrzáka a ubožáka jako jsem já… :roll: A ano, zkušenost takovou mám, měl jsem překrásnou inteligentní a milou dívku, se kterou jsme si perfektně rozuměli, měli jsme spolu hodně podobné záliby a bylo nám spolu strašně moc fajn. Bylo to víc než přátelství a trvalo to tak několik let, skoro bych se to nebál nazvat ani téměř plnohodnotným vztahem, jenom bez milování - dál než k mazlení jsme se nedostali. Jenže pak to musela pokazit, protože po jednom krásně stráveném večeru s přáteli se prostě už chtěla pomilovat a tak mi nezbylo nic jiného, než to s ní ukončit… :,( Mně to tak vyhovovalo a rád bych s ní byl pořád, ale neměl jsem jinou možnost a teď už je to všechno dávno pryč - má už nový život a já pochopil, že nemám ani nejmenší kapku naděje na lásku, rodinu a ani spokojený partnerský vztah, o jakém jsem vždy tak moc snil… Ona teď už patří mezi těch pár úžasných dívek v mém životě, na které budu jednou v důchodu na lavičce vzpomínat se slzami v očích…

A jinak je mi 27 let, pokud na tom snad záleží…

Ty potřebuješ psychiatra jako sůl, o velikosti penisu život vůbec není.
Vím že statistikám nevěříš, ale průměrně trvá soulož asi 3 minuty a průměrně páry souloží 2× týdně, takže ty si zakazíš celý řivot, kvůli něčemu, co budeš používat 6 minut týdně a přesto to považuješ ve vztahu za tak důležité, že bez toho nemůžeš mít vztah.
Na to že je ti 27, jseš hrozně ujetej, zasekl ses někde v pubertě mi přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
28.9.13 13:47

Hele ženy jsou různé některé

• přitahuje svalnaté tělo,
  • některé velký penis
  • spoustu žen přitahuje sexi mozek například u Paroubek by si bez sexi mozku nikdy nevrznul.
  • No a pokud je chlap senilní starej dědek jehož mozek ani v mládí nebyl sexi tak ženskou 100% vzruší tučné konto, ideální příklad je Karel Schwanzerberg :)
  • no a najdou se i ženy které mají potřebu pečovat o malé ufňukánky bez sexi mozku s malým pérem, zvlášt když jim bonzneš Kraťas že te trochu přitahují muži.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
28.9.13 13:47

@Heineken má řeč a nebo jen hraje komedii uz roky co to tu pise? Ja nevim budu ho ignorovat nesnasim sebelitostivé muže :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky