Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_BBQ_s
Bohužel to bylo jen „napuštěné v lihu“. Moc případů na světě není, to u žen (např. zdvojená děloha) jsou podobné anomálie častější. Jeden úd byl hlavní, ten druhý byl takový „nedomrlý“. Pokud se diagnostikuje PD v současnosti, tak se jeden odstraní (a teď otázka: menší, nebo ten větší?).
No ale nekdo kdysi daval na web odkaz na video, kde jich chlap mel asi 10 a vypadalo to jako nejaka meduza a ja tenkrat u toho malem zvracela. Nemuzu to doted najit a jestli to byl fake nebo ne.. no konec ![]()
@Doctus píše:
@janet9
Dle urologických studií se průměrná délka penisů v Evropě pohybuje okolo 13 cm. Jen tak na okraj, neobhajuji velikost svou, nýbrž pravdu.
no na urologické věci taková velikost opravdu stačí ![]()
@Doctus Tak to si neumím ani představit
O dvou vaginách jsem slyšela, ale dva penisy? Do každé díry jeden (zlehčené)
@magicalee
Není čeho se bát. Samozřejmě post mortem zakonzervované orgány jsou bez erekce, takže byste si dámy nepřišly na své. Jsou mnohem děsivější exponáty naložené v lihu (např. těhotná děloha v 8. měsíci, kdy matka zemřela při autonehodě a nebylo možné plod zachránit). Když jsme u těch lechtivých témat, tak existují i „srostlá varlata“. To je taková jedna „koule“ složená ze 2 ovoidních, bočně mírně zploštělých gonád.
Doctus píše:
@janet9
Dvojitý penis. Jedna z vývojových odchylek.
Tak o tomhle se mi zdálo před 14-ti dny, že to mám.
![]()
Probudil jsem se úplně zpocenej.
![]()
@_BBQ_s