Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martin 35 píše:
Kukni se na to z té lepší stránky nebudeš šířit dál svůj gen krátkého penisu a tvé děti nebudou potřebovat psychiatra.
Přesně tak, to máte úplnou pravdu, i když je to pro mne velice kruté… ![]()
@naruto
A máme tu dalšího anonymního přispěvatele a opět ví úplně přesně, jaké penisy mají jeho přátelé… Vy jim je snad měříte? Mně se tedy ještě nestalo, že by mi někdo z mého okolí (a to dokonce ani dobří přátelé) říkal, jak velký či malý má penis a ani já se s tímto svých zmrzačením nikomu nesvěřuji. Tedy pouze v anonymitě internetu, jinak ale rozhodně ne…
Já jenom vím, že všichni v mé rodině a mezi přáteli mají penis mnohem větší než já, ale kolik mají přesně, to tedy opravdu netuším… ![]()
A jak mám pak tedy věřit vašim čtyřiceti partnerkám? To jde už jen těžko, nebyly náhodou jen někde na obrázku? Nebo nedráždíte je náhodou tisícovkama? A ještě holkař s 10 cm penisem?
No to už je tedy silná káva, nechcete nám napsat ještě nějakou další pohádku - třeba tu o karkulce, proč se jí říká červená? Jak vás tak poslouchám, tak podle vás by byla červená asi proto, že jí natrhnul nějaký Casanova s 10 cm mikropenisem, ne? ![]()
Bludy a lži některých zdejších přispěvatelů už opravdu neznají hranic… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Přesně tak, to máte úplnou pravdu, i když je to pro mne velice kruté…
Ty to zvládneš, vždyt si to přeješ přesto že tady blekotáš blbosti o lásce a porozumnění tak tvé podvědomí touží po klidu a samotě kdy tě nebude nejaká pitomá ženská obtěžovat s blbostma jako je orgasmus nebo výroba a výchova dětí
@martin 35 To si to tedy vykládáte ale opravdu hodně mylně, je to fakt. Ale asi je to tím, že nevíte jaké to je, žít s takovým postižením a vědět, že kvůli tomu máte zničený celý život… Bych vás chtěl na mém místě vidět, kdybyste měl možnost seznámit se a začít vztah snad s téměř každou ženou, ale už předem byste věděl, že to nemá smysl, protože nejste schopen milování a vždy by každý takový pokus dopadl koncem vztahu, trápením a ostudou… Možná byste si to šel rovnou hodit, já to aspoň nějak zvládám díky okolí a zálibám, ale nebude to pěkný život - celý v samotě a bez lásky… ![]()
Kraťomír (offline) píše:
No já každopádně ani jednou - to už je holt jedna z mála jistot v mém životě…
Já vím, ale je to tvoje volba.
Kraťomír (offline) píše:
@martin 35 To si to tedy vykládáte ale opravdu hodně mylně, je to fakt. Ale asi je to tím, že nevíte jaké to je, žít s takovým postižením a vědět, že kvůli tomu máte zničený celý život… Bych vás chtěl na mém místě vidět, kdybyste měl možnost seznámit se a začít vztah snad s téměř každou ženou, ale už předem byste věděl, že to nemá smysl, protože nejste schopen milování a vždy by každý takový pokus dopadl koncem vztahu, trápením a ostudou… Možná byste si to šel rovnou hodit, já to aspoň nějak zvládám díky okolí a zálibám, ale nebude to pěkný život - celý v samotě a bez lásky…
Ty to právě nezvládáš vůbec.
Každej normální člověk na tvém míste 13-ti centimetrovej penis normálně používá, délku neřeší a hlavně se nepovažuje za mrzáka.
Mimofhodem proč chceš žít bez lásky, když už se bojíš souložit, tak si najdi ženu, kterou sex neláká a můžete spolu být v pohodě.
@Heineken píše:
Já vím, ale je to tvoje volba.
Není to moje volba, svá postižení si člověk nevybírá…
Kraťomír (offline) píše:
A máme tu dalšího anonymního přispěvatele a opět ví úplně přesně, jaké penisy mají jeho přátelé…
Já bych řekl, že anonym kterej to tady nejvíc zasírá je nějakej Kraťomír (offline).
![]()
Já ho ale taky normálně používám - na čůrání to ještě naštěstí stačí… ![]()
@Heineken píše:
Mimofhodem proč chceš žít bez lásky, když už se bojíš souložit, tak si najdi ženu, kterou sex neláká a můžete spolu být v pohodě.
A vy nějakou takovou snad znáte? Když tak bych si na ni vzal kontakt… ![]()
Kraťomír (offline) píše:
Bludy a lži některých zdejších přispěvatelů už opravdu neznají hranic…
Tak s tím souhlasím, píše sem jeden co tvrdí že má ptáka 13,50 centimetru a že je kvůli tomu mrzák a ten to tady vede.
![]()
@Heineken píše:
Já bych řekl, že anonym kterej to tady nejvíc zasírá je nějakej Kraťomír (offline).![]()
Jenže já nejsem takový kdejaký anonym, který se tu náhodou z čistajasna objeví a hned zase zmizí - já jsem Kraťomír!
a registraci tu mám, jen se mi prostě nechce pokaždé znova a znova přihlašovat… ![]()
@Heineken píše:
Tak s tím souhlasím, píše sem jeden co tvrdí že má ptáka 13,50 centimetru a že je kvůli tomu mrzák a ten to tady vede.![]()
![]()
No nechal bych to v rozmezí 13 - 14 cm podle erekce - 13.5 cm uvádím jako svůj průměr - ale jinak je to bohužel přesně tak jak píšete… Je na tom snad něco k nepochopení?
Kraťomír (offline) píše:
Jenže já nejsem takový kdejaký anonym, který se tu náhodou z čistajasna objeví a hned zase zmizí - já jsem Kraťomír!a registraci tu mám, jen se mi prostě nechce pokaždé znova a znova přihlašovat…
No ty opravdu nejsi takový kdejaký anonym.
![]()
A ty pohádky o přihlášení si nech, prostě nechceš dráždit adminy přihlašováním se z jedné IP na dva profily, přihlašovat se dá i automaticky, to není o tom jestli se ti chce nebo nechce.
![]()
Kraťomír (offline) píše:
No nechal bych to v rozmezí 13 - 14 cm podle erekce - 13.5 cm uvádím jako svůj průměr - ale jinak je to bohužel přesně tak jak píšete… Je na tom snad něco k nepochopení?
Ano, je to k nepochopení celé, dá se to vysvětlit jedině tvou duševní poruchou, jinak ne.
![]()
No tak to vidíte, konečně mi někdo dává za pravdu - a takhle je to s každou ženou…
Všechno by bylo fajn, skvěle bychom si rozuměli, byl by to přímo ideální vztah a pak by přišel první pokus o milování a konec - přesně jak píšete…
A jinak, došlo tedy mezi vámi nakonec vůbec k něčemu? A jak můžete vědět, že neměl ani 6 cm a 1.5 cm na šířku? To máte tak dobrý odhad? Co když měl třeba také jenom směšných 13.5 cm na 3.5 cm jako já? Nebo jste ho snad měřila? Ono se to hodně blbě odhaduje, na pravítku to třeba nevypadá tak malé, ale když vezmete v potaz, že je to válec, který by vás měl vyplnit, tak je to nakonec sakra málo…
Však ani šidítka se pod 15×5 cm snad ani dělají, nebo ano? Podle mě ho měl možná i většího než já…