Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kraťomír (offline)
30.9.13 12:15
@janet9 píše:
Ano. On si totiž neuvědomuje, že mít velký penis taky není výhra. Vagina nevede až do krku. Asi se moc dívá na péčko. Tam bývají ty rozměry takové, jak popisuje.
A i kdyby měl penis s mírama 17×4,5cm, tak když bude v posteli lempl, nepomůže ani 13 ani 20cm.

Na to sice asi něco je, jenže s ne/šikovností v posteli se dá něco dělat, sehrát se, zkoušet nové věci, sbírat zkušenosti a nechávat se partnerkou poučit, co dělat jinak a lépe, aby to nebylo jen „tupé bušení“ - ovšem s malým penisem se nedá dělat nic. Vždycky to bude pro tu partnerku o ničem a to i kdyby byl ten chlap sebešikovnější, snaživý a pozorný… :!

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
30.9.13 12:16
@4LJ píše:
Ty jsi to nikdy nezkusil. A navíc sjet se můžeš klidně i v tomhle případě.

To je sice pravda :D, ale zde to na funkci nebude mít vliv… :oops:

• Citovat
  • Upravit
H1
30.9.13 12:24
@Kraťomír (offline) píše:
A nejste vy spíše tak trochu pohádkář? :) Takovou ženu, které by 13 cm stačilo a dokonce by se jí to i s takto malým údem opravdu líbilo, bych tedy opravdu velice rád viděl… :roll: Jestli vy nás tu tak trošku netaháte za fusekle, co? ;) :mrgreen: Mimo to na jedné z předchozích stran nějaká slečna psala, že měla stejně postiženého muže (tedy který měl také jen nějakých 13 - 14 cm) a prý se v jejich společném vztahu raději uspokojovala sama a on se jí touto velikostí v posteli přímo zhnusil… :idea: Tak co myslíte, kdo má pravdu? Já té ženě tedy vážně docela věřím a je to i pochopitelné, vždyť je to proti přírodě! :!

Těch co se jim to líbilo a chtěli ještě bylo více. :mrgreen:. A na tvoji otázku. ona má pravdu! I já mám pravdu! Tady se to nevylučuje. Jsem ti hodněkrát psal, ale nevzal jsi to v potaz.Ty jseš odezdi ke zdi. Jsou ženské. Pro krerý je luxus 13cm. Jsou ženské, pro které je luxus 17cm. Všechny ženy to nemají stejně.
A jsou ženy které potřebují abys přirážel tvrdě víc jak deset minut. Jsou ženy co jim pět minut stačí, a delší doba je vyloženě otravuje. Jsou ženy, které ani přirážení nepotřebují ale potřebují jinou formu k dosažení vrcholu. Ani jedna to nemá uplně stejně. Stejně jako s doteky na ňadrech. Některá potřebuje pořádně promnout, druhá by se z toho bolesí. Po***. A dokonce můžeš mít víc žen v jednom. Jsou dny kdy svoji ženu musím pořádně stisknout, a jiné kdy ji to vyloženě bolí. A představ si, že jsou dny, kdy se chce pomilovat, ale ani netouží po orgasmu. Ženská, je jak stíhačka, spousta tlačítek, budíků kontrolek atd.. A říkám ti, že žádná z ženskejch nikdy neřešila velikost, ta je bezpředmětná. Tedá v mé kategorii. Když má někdo penis na hranici mikro. (třeba těch 8cm tak to už může být problém) ale i takový si najdou tu vyhovující partnerku. A když by mě ženská poslala do háje, že ho mám malého, nechť si pořídí pána s větším. Já se poohlédnu po jíné, pro kterou je moje velikost ta pravá.. Tož tak.

• Citovat
  • Upravit
38179
30.9.13 12:25
Kraťomír (offline) píše:
A nejste vy spíše tak trochu pohádkář? :) Takovou ženu, které by 13 cm stačilo a dokonce by se jí to i s takto malým údem opravdu líbilo, bych tedy opravdu velice rád viděl… :roll: Jestli vy nás tu tak trošku netaháte za fusekle, co? ;) :mrgreen: Mimo to na jedné z předchozích stran nějaká slečna psala, že měla stejně postiženého muže (tedy který měl také jen nějakých 13 - 14 cm) a prý se v jejich společném vztahu raději uspokojovala sama a on se jí touto velikostí v posteli přímo zhnusil… :idea: Tak co myslíte, kdo má pravdu? Já té ženě tedy vážně docela věřím a je to i pochopitelné, vždyť je to proti přírodě! :!

Ale pravdu můžou mít přece oba, každýmu se líbí něco jiného, proč tento fakt nepřijmeš?
Mnohem líp by se s tebou diskutovalo, kdybs už měl v posteli něco za sebou.
S každou ženou je to v posteli úplně jiné, s některou je to krásné, s některou je to o ničem, přitom se jedná vlastně o jednu a tu samou věc.
A takhle to vnímají i ženy, pro každou je to s každým chlapem jiné, každá v psteli chce něco jiného, stačí jen potkat tu správnou.
Nevím proč to nezkusíš si takovou ženu najít.
To je totiž ta tvoje volba, o které jsen tady už psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4LJ
67
30.9.13 12:26

To nemůžěš vědět. :P

O svých funkcích nevíš nic a až to všehno pochopíš přijde ta pravá depka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
30.9.13 12:30
Kraťomír (offline) píše:
Na to sice asi něco je, jenže s ne/šikovností v posteli se dá něco dělat, sehrát se, zkoušet nové věci, sbírat zkušenosti a nechávat se partnerkou poučit, co dělat jinak a lépe, aby to nebylo jen „tupé bušení“ - ovšem s malým penisem se nedá dělat nic. Vždycky to bude pro tu partnerku o ničem a to i kdyby byl ten chlap sebešikovnější, snaživý a pozorný… :!

Věř mi že s šikovností v posteli toho taky moc neuděláš.
Je to jako s hrou na klavír, někdo je virutoz, někdo se dokáže něco naučit, že se to pak dá trochu poslouchat, ale někdo se nenaučí nic, i když to bude zkoušet celý život. Z něho prostě virtuoza neuděláš.
Navíc konkrétně pokud se týká postele, tak je spousta lidí naprosto bez empatie, můžeš jim vysvětlovat cokoliv a ani nepochopí co po nich chceš, natož aby se snažili být lepšími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
30.9.13 13:04
@Kraťomír (offline) píše:
No tak to vidíte, konečně mi někdo dává za pravdu - a takhle je to s každou ženou… :? Všechno by bylo fajn, skvěle bychom si rozuměli, byl by to přímo ideální vztah a pak by přišel první pokus o milování a konec - přesně jak píšete… :idea: A jinak, došlo tedy mezi vámi nakonec vůbec k něčemu? A jak můžete vědět, že neměl ani 6 cm a 1.5 cm na šířku? To máte tak dobrý odhad? Co když měl třeba také jenom směšných 13.5 cm na 3.5 cm jako já? Nebo jste ho snad měřila? Ono se to hodně blbě odhaduje, na pravítku to třeba nevypadá tak malé, ale když vezmete v potaz, že je to válec, který by vás měl vyplnit, tak je to nakonec sakra málo… :! Však ani šidítka se pod 15×5 cm snad ani dělají, nebo ano? Podle mě ho měl možná i většího než já… ;)

Tak kdyz rikam ze ho mel jak ja palec tak asi vim kolik meri muj palec ne? :cert:

A nech si keci na koledu psala jsem taky ze ma pul roku pritelkyni a ze ke styku doslo!
Ale slo o to ze ja ho chtela jen na sex kdybych byla zamilovana uz predem rozhodne by to dopadlo treba jinak proste by sme to zkusili vyresit.. Ale ty na to budes mit jiste zase nejvymluvnejsi odpoved protoze ty chces aby ti vsichni psali jak mas pravdu a tak takze asi takhle jestli nejsi uplnej exot tak mi napis do zprav ja te odpanim a das uz nam pokoj s nesmyslama jo?? :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
30.9.13 13:15

Ctu predchozi stranky a nevim jestli nas za fusekli netaha kráťa, to je furt to same dokola, bla bla to stejný.. Mi pripada jak kdyby to psal automat nebo robot, tohle je moc..komu není rady.. :roll: me tato diskuze pobavila ale ted mam docela vztek, proste si dojdi k psychologovi mas silenej komplex - nebo si znas fakt jen střílíš! Protoze tu mas tolik kladných odpovedi a ty just to svoje, dup a dup jak malej Kráťa.. To dřív já skončim u psychiatra nez ty dostanes rozum!

• Citovat
  • Upravit
Pindík
30.9.13 13:33

@magicalee
A tohle mě celkem zajímá… už když jsi to psala prvně. Když se ti ten chlap teda tolik líbil a zároveň jsi nevěděla jak je na tom (a jakej sex s ním bude) tak proč jsi ho už předem chtěla jenom na sex? Nechtěla jsi se vázat vztahem, nebo se tvůj partner k tomu neměl a sex ti chyběl?
:| ptám se vážně, já tohle mám jinak (a možná my chlapi obecně)

• Citovat
  • Upravit
Medžika
30.9.13 13:39

Uz jsem to psala v drivejsim příspevku poprvé a zatím naposled sem mela chut se 'pokurvit" proste me fyzicky pritahoval slo jen o to se s nim aspoň jednou vyspat! Partnera jsem mela ale byl to vztah nevztah ale porad jsem k nemu neco citila.. Neslo tedy o vztah s tím prckem!:-D

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
30.9.13 16:19
@Heineken píše:
Věř mi že s šikovností v posteli toho taky moc neuděláš.
Je to jako s hrou na klavír, někdo je virutoz, někdo se dokáže něco naučit, že se to pak dá trochu poslouchat, ale někdo se nenaučí nic, i když to bude zkoušet celý život. Z něho prostě virtuoza neuděláš.
Navíc konkrétně pokud se týká postele, tak je spousta lidí naprosto bez empatie, můžeš jim vysvětlovat cokoliv a ani nepochopí co po nich chceš, natož aby se snažili být lepšími.

S tím nemohu tak úplně souhlasit, já jako hudebník (kytarista) znám hodně muzikantů a i když talent, nadání a určitý dar od přírody je samozřejmě také velice důležitý, i přesto se dle mého může dosti dobrým hudebníkem stát skoro každý… Největší překážkou podle mého může být snad jen nějaká porucha, jakou je např. dyslexie a podobné, kvůli které člověk není schopen uložení určitých postupů. Hlavní předpoklad je ale vždy jediný - musí to člověka bavit. Hudebník z donucení většinou nikdy nebývá tak dobrý a to i když ten talent skutečně má…

Ono to pak vypadá, že je někdo velice talentovaný hudebník, ba přímo virtuóz, který byl obdařen neskutečným talentem a hraje s lehkostí sobě vlastní, ale co za všechno tím stojí, to už většinou nikdo nevidí. Takoví lidé většinou hrají už od útlého mládí a mnohdy trénují i několik hodin denně, aby patřili mezi hudebnickou elitu. Jiné děti si mezi tím hrají venku na hřišti a oni se místo toho celý svůj volný čas drtí piáno, housle či jiný hudební nástroj a obětují tomu tak celé své dětství a mládí - a pak je z toho najednou „dar od boha“ a nový mladý talent! :!

Vše záleží jen na tom, zda se člověk chce učit a zda ho to baví natolik, aby tomu obětoval více než jiní lidé. Míra talentu pak určuje snad už jen rychlost, za jakou se něco dá naučit, ale časem se „vyhraje“ opravdu skoro každý… ;)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
30.9.13 16:23
@4LJ píše:
To nemůžěš vědět. :PO svých funkcích nevíš nic a až to všehno pochopíš přijde ta pravá depka.

Myslím si, že o svých „funkcích“, resp. „nefunkcích“ toho vím docela dost a ta pravá a pořádná depka už také dávno přišla… :D Mě baví, jak mě neustále někdo poučuje a mém vlastní těle a mých vlastních možnostech, které sám opravdu nemůže znát… 8)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
30.9.13 16:27
@magicalee píše: …takze asi takhle jestli nejsi uplnej exot tak mi napis do zprav ja te odpanim a das uz nam pokoj s nesmyslama jo?? :mrgreen: :oops:

A jejda, to by to teda asi vypadalo, souložit s úplně cizí ženou, ke které navíc vůbec nic necítím… :-O :mrgreen: Ale zase na druhou stranu, ta ostuda a trápení by se pak asi mnohem lépe překonávalo, kdyby to byl úplně někdo cizí, že? :?: No ale zkoušet to tak či onak nebudeme - ono mezi náma, stejně by to nešlo :oops:, takže tenhle trapas mi snad ani chybět nebude… ;)

• Citovat
  • Upravit
38179
30.9.13 16:35
Kraťomír (offline) píše:
S tím nemohu tak úplně souhlasit, já jako hudebník (kytarista) znám hodně muzikantů a i když talent, nadání a určitý dar od přírody je samozřejmě také velice důležitý, i přesto se dle mého může dosti dobrým hudebníkem stát skoro každý… Největší překážkou podle mého může být snad jen nějaká porucha, jakou je např. dyslexie a podobné, kvůli které člověk není schopen uložení určitých postupů. Hlavní předpoklad je ale vždy jediný - musí to člověka bavit. Hudebník z donucení většinou nikdy nebývá tak dobrý a to i když ten talent skutečně má…

Ono to pak vypadá, že je někdo velice talentovaný hudebník, ba přímo virtuóz, který byl obdařen neskutečným talentem a hraje s lehkostí sobě vlastní, ale co za všechno tím stojí, to už většinou nikdo nevidí. Takoví lidé většinou hrají už od útlého mládí a mnohdy trénují i několik hodin denně, aby patřili mezi hudebnickou elitu. Jiné děti si mezi tím hrají venku na hřišti a oni se místo toho celý svůj volný čas drtí piáno, housle či jiný hudební nástroj a obětují tomu tak celé své dětství a mládí - a pak je z toho najednou „dar od boha“ a nový mladý talent! :!

Vše záleží jen na tom, zda se člověk chce učit a zda ho to baví natolik, aby tomu obětoval více než jiní lidé. Míra talentu pak určuje snad už jen rychlost, za jakou se něco dá naučit, ale časem se „vyhraje“ opravdu skoro každý… ;)

No vidíš a přesto máš spousty lidí, kteří se hře na klavír nikdy nenaučí, přesto že s tím nesouhlasíš.
A tak je to i s milováním, někdo se to prostě nikdy nenaučí a nikdy v posteli dobrej nebude.
A aby to nebylo tak jedoduché, tak pro jednu ženu můžeš být v posteli Bůh a druhá tě za to stejné z postele vypakuje, protože to neumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
30.9.13 16:44

@Heineken Nenaučí, protože se to za A.) neučí, za B.) nebaví je to a nebo za C.) mají nějakou poruchu - a v milování já bohužel patřím také do toho „céčka“ - mám totiž nějakou poruchu, v mém případě tělesnou… :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky