Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kraťomír (offline)
10.10.13 09:51
@NiKina píše:
Kraťomíre, to víš, že holky to maj jinak. Holky maj zadky jak vrata do stodoly, to nevíš??? :mrgreen:

Tak to netvrdím, ale nějaký rozdíl tam asi bude, nebo ne? Určitě jsou otevřenější… :idea:

@Heineken píše:
Ale je to tvůj problém, pokud se bojíš souložit, tak to nedělej. :think: :nevim:

Nebojím se, jen toho prostě nejsem tělesně schopen, je to tak těžké pochopit? :roll:

@Evelyyna píše:
Doporučila bych kráťovi buď nesouložit vůbec, nebo si pořídit nějaké děvče na sado maso, páč se svou výbavou a se svými názory jakékoli průměrné děvče (které nemá otvor jako vrata od stodoly), nejspíš dost poraní :zed: :zed:

Hehe, opět další podařený vtípek na můj mikropenis… :D Poraním? A jak asi, umlátím ji snad při přirážení pánevní kostí? :mrgreen: To jsou fakt srandičky tohle, co se tady člověk ještě všechno nedozví… :potlesk:

@magicalee Ale já tu pravdu mám, o tom to celou dobu je… ;)

• Citovat
  • Upravit
10937
10.10.13 10:08
@Kraťomír (offline) píše:
Hehe, opět další podařený vtípek na můj mikropenis… :D Poraním? A jak asi, umlátím ji snad při přirážení pánevní kostí? :mrgreen: To jsou fakt srandičky tohle, co se tady člověk ještě všechno nedozví… :potlesk:@magicalee Ale já tu pravdu mám, o tom to celou dobu je… ;)

Jsi vůl, ten tvůj mikropenis, si nech uříznout a předělej se na mutanta, protože větší debila jsem v životě neviděla. Prý 13 cm mikropenis. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Zajdi si k psychologovi. Viděl jsi někdy mikropenis? Už dej prosím konečně všem pokoj, těmi svými debilními řeči. Proč mám pocit, že tu o penis nejde, ale o inteligenci a vzhled. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
10.10.13 10:09

Kráťo, Ty jsi fakt magor, jdi se léčit, s pinďourem nebo s hlavou, myslím, že je to úplně jedno :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.10.13 10:37

Myslím že tohle vlákno už nemá cenu dál sledovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.10.13 10:43
@Pindík píše:
Tenhle trapnej fŕek někdo napíše do každý diskuze kolem velikosti penisu, a hned několikrát. Pokaždý se ještě najde telátko který se tomu zasměje :roll:

dalsi postizenej mini, pardon mikropenisem :mrgreen:
trapnej ses tak maximalne ty :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Pindík
10.10.13 10:52
@Hanka1 píše:
dalsi postizenej mini, pardon mikropenisem :mrgreen:
trapnej ses tak maximalne ty :zed: :pocitac:

No co, uráží to prostě můj vytříbenej smysl pro humor. Nezáviď :mavam: Ještě řekni že to snad není pravda, že ta hláška je tisíckrát omletá :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.10.13 11:41
@Pindík píše:
No co, uráží to prostě můj vytříbenej smysl pro humor. Nezáviď :mavam: Ještě řekni že to snad není pravda, že ta hláška je tisíckrát omletá :P

to je omleta, to je fakt :mrgreen: ale pro nas s velkou predstavivosti - nam pripadne vtipna i po letech :P

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
10.10.13 12:25
@Hanka1 píše:
to je omleta, to je fakt :mrgreen: ale pro nas s velkou predstavivosti - nam pripadne vtipna i po letech :P

Ale jo, proč ne, však je to jen sranda… :D Já náhodou mám smysl pro humor a nevadí mi, když se někdo baví - a třeba i když je to i na můj účet… :mavam: ;)

Třeba zrovna nedávno jsem četl tenhle přímo o mně:

Chlápek si ho prohlíží v koupelně a povídá: „Kdybych ho měl o 13.5 cm delšího, jsem král.“
Zaslechne to manželka: „Jo, a kdyby o 13.5 cm kratšího, tak seš královna.“ :mrgreen:

Tedy až na to, že já nemám a nikdy nebudu mít manželku ani vztah, ale to už je jen takový malý detail… :D Jinak ale proč ne, ono někoho to sice asi může urážet, ale to akorát znamená, že se s tím postižením ještě nesmířil… :! Nemá to cenu hrotit, však je to jen sranda a penis nám to stejně nezvětší :oops:, takže proč se tomu nezasmát? 8)

• Citovat
  • Upravit
Papia
10.10.13 12:38

Jen porad nechapu proc používáš slovo postizeni…to v tvem pripade je pouze v hlave a to neuznas a o jinem nemůže byt vůbec rec…

• Citovat
  • Upravit
Pindík
10.10.13 12:46

@Kraťomír (offline) Ženská se prohlíží v zrcadle a povídá: „Kdybych měla o číslo větší prsa, tak jsem královna.“
Zaslechne to manžel: „Jo, a kdybys je měla o číslo menší, tak seš král.“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
10.10.13 12:46

@Papia No já to beru tak, že fyzické „postižení“ je nějaká tělesná vada, která člověku znemožňuje nějakou - a pro většinu normálních lidí úplně běžnou - životní činnost. Postižení jsou různá - některá z nich jsou vidět a některá ne - ale jedno mají všechny společné, takový člověk má v životě vždy nějaká ta omezení… Člověk na vozíku nemůže chodit a má s tím spojeno mnoho životních problémů, hluchý člověk taktéž a tak dále…

No a podle této definice jsem i já postižený, protože kvůli mému mikropenisu nikdy nemůžu mít dívku, vztah a ani děti, nikdy nepoznám lásku a nezaložím rodinu a jsem tedy postižený a v podstatě tedy regulérní mrzák… Má jediná „výhoda“ a štěstí je v tom, že mě to nevyřazuje z pracovního procesu ani mě to nijak neomezuje v běžném každodenním životě, resp. přežívání, takže se alespoň mohu věnovat svým zálibám a aspoň něco málo z toho mého zbytečného a prázdného života mít…

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
10.10.13 12:49
@Pindík píše:
@Kraťomír (offline) Ženská se prohlíží v zrcadle a povídá: „Kdybych měla o číslo větší prsa, tak jsem královna.“
Zaslechne to manžel: „Jo, a kdybys je měla o číslo menší, tak seš král.“ :mrgreen:

U žen tohle neplatí, ty jsou krásné i ploché, zato chlap s malým penisem je odpad…

• Citovat
  • Upravit
38179
10.10.13 13:46
Pindík píše:
Tenhle trapnej fŕek někdo napíše do každý diskuze kolem velikosti penisu, a hned několikrát. Pokaždý se ještě najde telátko který se tomu zasměje :roll:

Vždycky se najde voleček, co reaguje na vtip, kterej se mu nelíbí. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
10.10.13 13:49
Kraťomír (offline) píše:
U žen tohle neplatí, ty jsou krásné i ploché, zato chlap s malým penisem je odpad…

Odpad je chlap s prázdnou hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
10.10.13 13:51

Páné bóže do čeho jsi to duši dal.. Nebo spíš kdes TU dusi vyhrabal :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie