Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír (offline) píše:
Hehe, opět další podařený vtípek na můj mikropenis…Poraním? A jak asi, umlátím ji snad při přirážení pánevní kostí?
To jsou fakt srandičky tohle, co se tady člověk ještě všechno nedozví…
@magicalee Ale já tu pravdu mám, o tom to celou dobu je…
Jsi vůl, ten tvůj mikropenis, si nech uříznout a předělej se na mutanta, protože větší debila jsem v životě neviděla. Prý 13 cm mikropenis.
Zajdi si k psychologovi. Viděl jsi někdy mikropenis? Už dej prosím konečně všem pokoj, těmi svými debilními řeči. Proč mám pocit, že tu o penis nejde, ale o inteligenci a vzhled. ![]()
Kráťo, Ty jsi fakt magor, jdi se léčit, s pinďourem nebo s hlavou, myslím, že je to úplně jedno
![]()
@Pindík píše:
Tenhle trapnej fŕek někdo napíše do každý diskuze kolem velikosti penisu, a hned několikrát. Pokaždý se ještě najde telátko který se tomu zasměje
dalsi postizenej mini, pardon mikropenisem ![]()
trapnej ses tak maximalne ty
![]()
@Hanka1 píše:
dalsi postizenej mini, pardon mikropenisem
trapnej ses tak maximalne ty![]()
No co, uráží to prostě můj vytříbenej smysl pro humor. Nezáviď
Ještě řekni že to snad není pravda, že ta hláška je tisíckrát omletá ![]()
@Pindík píše:
No co, uráží to prostě můj vytříbenej smysl pro humor. NezáviďJeště řekni že to snad není pravda, že ta hláška je tisíckrát omletá
to je omleta, to je fakt
ale pro nas s velkou predstavivosti - nam pripadne vtipna i po letech ![]()
@Hanka1 píše:
to je omleta, to je faktale pro nas s velkou predstavivosti - nam pripadne vtipna i po letech
Ale jo, proč ne, však je to jen sranda…
Já náhodou mám smysl pro humor a nevadí mi, když se někdo baví - a třeba i když je to i na můj účet…
![]()
Třeba zrovna nedávno jsem četl tenhle přímo o mně:
Chlápek si ho prohlíží v koupelně a povídá: „Kdybych ho měl o 13.5 cm delšího, jsem král.“
Zaslechne to manželka: „Jo, a kdyby o 13.5 cm kratšího, tak seš královna.“ ![]()
Tedy až na to, že já nemám a nikdy nebudu mít manželku ani vztah, ale to už je jen takový malý detail…
Jinak ale proč ne, ono někoho to sice asi může urážet, ale to akorát znamená, že se s tím postižením ještě nesmířil…
Nemá to cenu hrotit, však je to jen sranda a penis nám to stejně nezvětší
, takže proč se tomu nezasmát? ![]()
Jen porad nechapu proc používáš slovo postizeni…to v tvem pripade je pouze v hlave a to neuznas a o jinem nemůže byt vůbec rec…
@Kraťomír (offline) Ženská se prohlíží v zrcadle a povídá: „Kdybych měla o číslo větší prsa, tak jsem královna.“
Zaslechne to manžel: „Jo, a kdybys je měla o číslo menší, tak seš král.“ ![]()
@Papia No já to beru tak, že fyzické „postižení“ je nějaká tělesná vada, která člověku znemožňuje nějakou - a pro většinu normálních lidí úplně běžnou - životní činnost. Postižení jsou různá - některá z nich jsou vidět a některá ne - ale jedno mají všechny společné, takový člověk má v životě vždy nějaká ta omezení… Člověk na vozíku nemůže chodit a má s tím spojeno mnoho životních problémů, hluchý člověk taktéž a tak dále…
No a podle této definice jsem i já postižený, protože kvůli mému mikropenisu nikdy nemůžu mít dívku, vztah a ani děti, nikdy nepoznám lásku a nezaložím rodinu a jsem tedy postižený a v podstatě tedy regulérní mrzák… Má jediná „výhoda“ a štěstí je v tom, že mě to nevyřazuje z pracovního procesu ani mě to nijak neomezuje v běžném každodenním životě, resp. přežívání, takže se alespoň mohu věnovat svým zálibám a aspoň něco málo z toho mého zbytečného a prázdného života mít…
@Pindík píše:
@Kraťomír (offline) Ženská se prohlíží v zrcadle a povídá: „Kdybych měla o číslo větší prsa, tak jsem královna.“
Zaslechne to manžel: „Jo, a kdybys je měla o číslo menší, tak seš král.“
U žen tohle neplatí, ty jsou krásné i ploché, zato chlap s malým penisem je odpad…
Pindík píše:
Tenhle trapnej fŕek někdo napíše do každý diskuze kolem velikosti penisu, a hned několikrát. Pokaždý se ještě najde telátko který se tomu zasměje
Vždycky se najde voleček, co reaguje na vtip, kterej se mu nelíbí.
![]()
Kraťomír (offline) píše:
U žen tohle neplatí, ty jsou krásné i ploché, zato chlap s malým penisem je odpad…
Odpad je chlap s prázdnou hlavou.
Páné bóže do čeho jsi to duši dal.. Nebo spíš kdes TU dusi vyhrabal ![]()
Tak to netvrdím, ale nějaký rozdíl tam asi bude, nebo ne? Určitě jsou otevřenější…
Nebojím se, jen toho prostě nejsem tělesně schopen, je to tak těžké pochopit?
Hehe, opět další podařený vtípek na můj mikropenis…
Poraním? A jak asi, umlátím ji snad při přirážení pánevní kostí?
To jsou fakt srandičky tohle, co se tady člověk ještě všechno nedozví… 
@magicalee Ale já tu pravdu mám, o tom to celou dobu je…