Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kraťomír (offline) píše:… a člověk s 13-ti centimetrovým penisem může souložit, pokud mu stojí.
@Papia No já to beru tak, že fyzické „postižení“ je nějaká tělesná vada, která člověku znemožňuje nějakou - a pro většinu normálních lidí úplně běžnou - životní činnost. Postižení jsou různá - některá z nich jsou vidět a některá ne - ale jedno mají všechny společné, takový člověk má v životě vždy nějaká ta omezení… Člověk na vozíku nemůže chodit a má s tím spojeno mnoho životních problémů, hluchý člověk taktéž a tak dále…
@Kraťomír (offline) píše:no ty máš bohužel jen to duševní postižení řekla bych přimo fóbii ze sveho penisu nech si ho fiknout bude
@Papia No já to beru tak, že fyzické „postižení“ je nějaká tělesná vada, která člověku znemožňuje nějakou - a pro většinu normálních lidí úplně běžnou - životní činnost. Postižení jsou různá - některá z nich jsou vidět a některá ne - ale jedno mají všechny společné, takový člověk má v životě vždy nějaká ta omezení… Člověk na vozíku nemůže chodit a má s tím spojeno mnoho životních problémů, hluchý člověk taktéž a tak dále…No a podle této definice jsem i já postižený, protože kvůli mému mikropenisu nikdy nemůžu mít dívku, vztah a ani děti, nikdy nepoznám lásku a nezaložím rodinu a jsem tedy postižený a v podstatě tedy regulérní mrzák… Má jediná „výhoda“ a štěstí je v tom, že mě to nevyřazuje z pracovního procesu ani mě to nijak neomezuje v běžném každodenním životě, resp. přežívání, takže se alespoň mohu věnovat svým zálibám a aspoň něco málo z toho mého zbytečného a prázdného života mít…
@Heineken píše: … a člověk s 13-ti centimetrovým penisem může souložit, pokud mu stojí.
Tak tak ale
On to nechce slyšet - číst -..
myslim že poslední naďeje by byla ho proplesknout ![]()
Pindíku nebuď na něj tak háklivej (vtip o úlu)
U Kráti je to jediná léčebná metoda zřejmě, neboť jinak velikosti nedocílí ![]()
Kráťo, uvědomuješ si, že penis je taky sval a když se nepoužívá, tak časem zakrní? Měříš se pravidelně? Klidně už můžeš mít jiný rozměr, než nám tady třista stránek valíš do hlavy ![]()
A mezi námi, možná je lepší, že nám ty svoje výmysly bli.je tady do diskuze…nedokážu si představit, že by teda konečně našel nějakou, která by ho přemluvila k sexu a posléze by každé milování musela poslouchat : „Miláčku, cítila jsi ho tam…líbilo se ti to…přirážel jsem dostatečně…vyplnil jsem tě celou“
![]()
@Kraťomír (offline) píše:Tedy až na to, že já nemám a nikdy nebudu mít manželku ani vztah, ale to už je jen takový malý detail…Jinak ale proč ne, ono někoho to sice asi může urážet, ale to akorát znamená, že se s tím postižením ještě nesmířil…
Nemá to cenu hrotit, však je to jen sranda a penis nám to stejně nezvětší
, takže proč se tomu nezasmát?
Ani se nedivím, že nebudeš mít manželku, ani vztah ani děti… S takovým magorem se srovná málokterá ženská a myslím, že lidstvo nepotřebuje Tvé podobně zdegenerované potomstvo.
Mimochodem můj bývalý muž měl zhruba stejnou výbavu možná i menší a sexuální život to nijak zvlášť neovlivňovalo a pokud vím, se svojí současnou ženou má asi tříletého hošíka, takže ani na jeho plodnost to žádný zásadní význam nemělo.
taky fakt nebo přd každym sexem..když to nemá cenu ani ho neucítíš je tak malej nemuzu te udelat stastnou pochopim když si to rozmyslíš
fuj tajxl.. A to s tim svalem
:
takže Kráťomile. Pravítko do ruky a dávej nové rozměry my ti řeknem že s těma už si fakt v řiti. A ty budeš mít to co chceš a nikdo už tě nebude osočovat, že si duševně postižen teď už to bude fakt o tom fyzickém
@Katchus
Penis není sval a trénováním se nezvětší - o tom hovořil u sám božský Arnold… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
@Katchus
Penis není sval a trénováním se nezvětší - o tom hovořil u sám božský Arnold…
Si to povíme za pár let
![]()
@Heineken píše:
Vždycky se najde voleček, co reaguje na vtip, kterej se mu nelíbí.![]()
Ale no tak, nedělejte tady dámám bílého rytíře
navíc tohle ani tak není vtip, spíš humorná říkanka.
Mimochodem chtěl jsem se zeptat už dřív, vy jste zástupce firmy nebo vám pivovar platí za reklamu, když máte takovou přezdívku a ikonku ![]()
@Katchus píše:
Si to povíme za pár let![]()
Já jsem panic a dobrých pár let už ho používám jenom na močení - a velikost přesto stále zůstává stejně tragická
, takže s tím opravdu nemohu souhlasit…
Ale jak píšete, to asi opravdu ne/ukáže až čas… ![]()
@magicalee píše:
Mluvilo se o zakrnění!
Nevím nevím, maximálně se mi ještě víc zhorší erekce, ale vzhledem k tomu, že souložit já stejně nikdy nebudu, mi to tedy ani nemusí moc vadit…
Holt mi ve stáří budou padat tepláky no… ![]()
Pindík píše:
Ale no tak, nedělejte tady dámám bílého rytířenavíc tohle ani tak není vtip, spíš humorná říkanka.
Tak jestli chceš chytat za slovíčka, tak já jsem hlavně rád, že to není „fŕek“, jak o tom píšeš ty, páč to bych ani nevěděl co je.
![]()
Pindík píše:
Mimochodem chtěl jsem se zeptat už dřív, vy jste zástupce firmy nebo vám pivovar platí za reklamu, když máte takovou přezdívku a ikonku
Ne, prostě mi to chutná.
Nebo jsem komunista a chtěl jsem mít ikonku s rudou hvězdou.
Vyber si co chceš.
![]()
Malý penis není důvod k rozchodu, v dnešní době si při mazlení muže člověk vyhrát i jinak. ![]()
@Heineken píše:
Ne, prostě mi to chutná.
Nebo jsem komunista a chtěl jsem mít ikonku s rudou hvězdou.
Vyber si co chceš.![]()
Vidím to spíš na toho komunistu, protože na pivaře jseš nějak moc chytlavej…