Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
10.10.13 13:52
Kraťomír (offline) píše:
@Papia No já to beru tak, že fyzické „postižení“ je nějaká tělesná vada, která člověku znemožňuje nějakou - a pro většinu normálních lidí úplně běžnou - životní činnost. Postižení jsou různá - některá z nich jsou vidět a některá ne - ale jedno mají všechny společné, takový člověk má v životě vždy nějaká ta omezení… Člověk na vozíku nemůže chodit a má s tím spojeno mnoho životních problémů, hluchý člověk taktéž a tak dále…
… a člověk s 13-ti centimetrovým penisem může souložit, pokud mu stojí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
10.10.13 14:00
@Kraťomír (offline) píše:
@Papia No já to beru tak, že fyzické „postižení“ je nějaká tělesná vada, která člověku znemožňuje nějakou - a pro většinu normálních lidí úplně běžnou - životní činnost. Postižení jsou různá - některá z nich jsou vidět a některá ne - ale jedno mají všechny společné, takový člověk má v životě vždy nějaká ta omezení… Člověk na vozíku nemůže chodit a má s tím spojeno mnoho životních problémů, hluchý člověk taktéž a tak dále…No a podle této definice jsem i já postižený, protože kvůli mému mikropenisu nikdy nemůžu mít dívku, vztah a ani děti, nikdy nepoznám lásku a nezaložím rodinu a jsem tedy postižený a v podstatě tedy regulérní mrzák… Má jediná „výhoda“ a štěstí je v tom, že mě to nevyřazuje z pracovního procesu ani mě to nijak neomezuje v běžném každodenním životě, resp. přežívání, takže se alespoň mohu věnovat svým zálibám a aspoň něco málo z toho mého zbytečného a prázdného života mít…
no ty máš bohužel jen to duševní postižení řekla bych přimo fóbii ze sveho penisu nech si ho fiknout bude :palec: po starostech..nebo predelat se na ženu nebo toho kněze
 t
  • Citovat
  • Upravit
Medžika
10.10.13 14:03
@Heineken píše: … a člověk s 13-ti centimetrovým penisem může souložit, pokud mu stojí.

Tak tak ale
On to nechce slyšet - číst -.. :mrgreen: myslim že poslední naďeje by byla ho proplesknout :andel:

• Citovat
  • Upravit
19609
10.10.13 14:04

Pindíku nebuď na něj tak háklivej (vtip o úlu) :mrgreen: U Kráti je to jediná léčebná metoda zřejmě, neboť jinak velikosti nedocílí ;)

Kráťo, uvědomuješ si, že penis je taky sval a když se nepoužívá, tak časem zakrní? Měříš se pravidelně? Klidně už můžeš mít jiný rozměr, než nám tady třista stránek valíš do hlavy 8o

A mezi námi, možná je lepší, že nám ty svoje výmysly bli.je tady do diskuze…nedokážu si představit, že by teda konečně našel nějakou, která by ho přemluvila k sexu a posléze by každé milování musela poslouchat : „Miláčku, cítila jsi ho tam…líbilo se ti to…přirážel jsem dostatečně…vyplnil jsem tě celou“ :mrgreen: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
10.10.13 14:10
@Kraťomír (offline) píše:Tedy až na to, že já nemám a nikdy nebudu mít manželku ani vztah, ale to už je jen takový malý detail… :D Jinak ale proč ne, ono někoho to sice asi může urážet, ale to akorát znamená, že se s tím postižením ještě nesmířil… :! Nemá to cenu hrotit, však je to jen sranda a penis nám to stejně nezvětší :oops:, takže proč se tomu nezasmát? 8)

Ani se nedivím, že nebudeš mít manželku, ani vztah ani děti… S takovým magorem se srovná málokterá ženská a myslím, že lidstvo nepotřebuje Tvé podobně zdegenerované potomstvo.
Mimochodem můj bývalý muž měl zhruba stejnou výbavu možná i menší a sexuální život to nijak zvlášť neovlivňovalo a pokud vím, se svojí současnou ženou má asi tříletého hošíka, takže ani na jeho plodnost to žádný zásadní význam nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
10.10.13 14:14

:mrgreen: taky fakt nebo přd každym sexem..když to nemá cenu ani ho neucítíš je tak malej nemuzu te udelat stastnou pochopim když si to rozmyslíš :mrgreen: fuj tajxl.. A to s tim svalem :palec: : :potlesk: takže Kráťomile. Pravítko do ruky a dávej nové rozměry my ti řeknem že s těma už si fakt v řiti. A ty budeš mít to co chceš a nikdo už tě nebude osočovat, že si duševně postižen teď už to bude fakt o tom fyzickém

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
10.10.13 14:17

@Katchus
Penis není sval a trénováním se nezvětší - o tom hovořil u sám božský Arnold… ;)

• Citovat
  • Upravit
Medžika
10.10.13 14:21

Mluvilo se o zakrnění! :*

• Citovat
  • Upravit
19609
10.10.13 14:22
@Kraťomír (offline) píše:
@Katchus
Penis není sval a trénováním se nezvětší - o tom hovořil u sám božský Arnold… ;)

Si to povíme za pár let :* :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
10.10.13 14:25
@Heineken píše:
Vždycky se najde voleček, co reaguje na vtip, kterej se mu nelíbí. :think: :nevim:

Ale no tak, nedělejte tady dámám bílého rytíře :lol: navíc tohle ani tak není vtip, spíš humorná říkanka.

Mimochodem chtěl jsem se zeptat už dřív, vy jste zástupce firmy nebo vám pivovar platí za reklamu, když máte takovou přezdívku a ikonku :?:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
10.10.13 14:51
@Katchus píše:
Si to povíme za pár let :* :andel:

Já jsem panic a dobrých pár let už ho používám jenom na močení - a velikost přesto stále zůstává stejně tragická :? , takže s tím opravdu nemohu souhlasit… :D Ale jak píšete, to asi opravdu ne/ukáže až čas… :)

@magicalee píše:
Mluvilo se o zakrnění! :*

Nevím nevím, maximálně se mi ještě víc zhorší erekce, ale vzhledem k tomu, že souložit já stejně nikdy nebudu, mi to tedy ani nemusí moc vadit… 8) Holt mi ve stáří budou padat tepláky no… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38179
10.10.13 14:57
Pindík píše:
Ale no tak, nedělejte tady dámám bílého rytíře :lol: navíc tohle ani tak není vtip, spíš humorná říkanka.

Tak jestli chceš chytat za slovíčka, tak já jsem hlavně rád, že to není „fŕek“, jak o tom píšeš ty, páč to bych ani nevěděl co je. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
10.10.13 15:02
Pindík píše:
Mimochodem chtěl jsem se zeptat už dřív, vy jste zástupce firmy nebo vám pivovar platí za reklamu, když máte takovou přezdívku a ikonku :?:

Ne, prostě mi to chutná.
Nebo jsem komunista a chtěl jsem mít ikonku s rudou hvězdou.
Vyber si co chceš. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.10.13 15:05

Malý penis není důvod k rozchodu, v dnešní době si při mazlení muže člověk vyhrát i jinak. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
10.10.13 16:04
@Heineken píše:
Ne, prostě mi to chutná.
Nebo jsem komunista a chtěl jsem mít ikonku s rudou hvězdou.
Vyber si co chceš. :think: :nevim:

Vidím to spíš na toho komunistu, protože na pivaře jseš nějak moc chytlavej…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky