Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.10.13 17:58

Kraťomíre jeden dotaz. Máš pocit, že když budeš o svém přirození diskutovat na různých diskuzních fórech napříč celým internetem, že se ti zvětší, najdeš holku nebo ti někdo pomůže? Já jen že tahle diskuze má 345 stran a je to 345 stran o hovně, ty nám tady vyprávíš svoje cinty a výstup z toho není vůbec žádnej. Tak by mě zajímalo, co si touhle a dalšíma diskuzema na internetu slibuješ! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
33916
11.10.13 18:01

@Kraťomír to jsou dneska ale drzý lidi :roll: No tak neva..snaha byla ;)
Co by z toho bylo to nedokážu posoudit já jsem spíš na ty delší průměry a kategorii jako jsi ty moc nerozumím a ani nevyhledávám. Ale řid se heslem jako já..Nikdy neříkej nikdy.. a snad se i jednou na tebe štěstí usměje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 18:06

@Anonymní
Já vlastně ani nevím, asi chci lidem ukázat, že se kolikrát zabývají úplně malichernými problémy a přitom na tom mohli být mnohem ale mnohem hůř a to i bez vlastního přičinění… Mohli se narodit nějak postižení, jako třeba já, takže ať se radují za to co mají. Snad jim tím trochu pomůžu, alespoň na duši, protože vždycky se najde někdo, kdo je na tom ještě hůř… A pak si o tom taky asi potřebuji s někým promluvit a svěřit se, protože to už dlouhá léta jenom dusím v sobě. A taky je to téma diskuze, takže to tu snad až tak nevadí, ne? Berte to jako pomoc nemocnému člověku, který neměl tolik štěstí a nenarodil se zdráv… Ale snad si díky mému postižení budete víc vážit svého vlastního života a štěstí, protože byť občas nějaké ty chmury prožíváte, se srovnání se mnou to (většinou) není vůbec nic… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 18:11

@denisa 76 Díky, ale v tomhle případě platí opravdu jenom to „nikdy“, protože já skutečně nikdy nikoho mít nemůžu a shodlo se tu na tom již mnoho žen… To už vážně raději tu kastraci, než se marně pokoušet o soulož a prožívat ten posměch a ostudu! Takže to NIKDY je zde opravdu na místě. I přesto ale moc děkuji za snahu - jste moc hodná a přeji vám v životě jen samé štěstí a také mnoho úžasných rozkoší s těmi většími průměry… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.10.13 18:41

Kráťo, a přeřetl sis, co jsem ti psala o té vietnamce???
ty určitě nejsou zvyklé na větší penisy a mezi vietnamci bys byl se svou velikostí „in“. Tak co to nezkusit s nějakou takovou. Najdou se mezi nimi i hezké a určitě i hodné holky :)

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.10.13 18:45
@Kraťomír píše: @Anonymní
Já vlastně ani nevím, asi chci lidem ukázat, že se kolikrát zabývají úplně malichernými problémy a přitom na tom mohli být mnohem ale mnohem hůř a to i bez vlastního přičinění… Mohli se narodit nějak postižení, jako třeba já, takže ať se radují za to co mají. Snad jim tím trochu pomůžu, alespoň na duši, protože vždycky se najde někdo, kdo je na tom ještě hůř… A pak si o tom taky asi potřebuji s někým promluvit a svěřit se, protože to už dlouhá léta jenom dusím v sobě. A taky je to téma diskuze, takže to tu snad až tak nevadí, ne? Berte to jako pomoc nemocnému člověku, který neměl tolik štěstí a nenarodil se zdráv… Ale snad si díky mému postižení budete víc vážit svého vlastního života a štěstí, protože byť občas nějaké ty chmury prožíváte, se srovnání se mnou to (většinou) není vůbec nic… :mavam:

Tyhle řádky jsou čisté a nechutné rouhání, měl by ses stydět, hlavně před těmi doopravdy postiženými. :cert: to je od tebe fakt hnusný a nechutný, takhle si je brát do úst :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2170
11.10.13 19:07
@Hanka1 píše:
za nasich mladych let se rikalo: nezoufej - strč ho do úlu a zabouchej… :mrgreen:

Tak za našich mladých let se o tom nemluvilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 19:18
@káťa píše:
Kráťo, a přeřetl sis, co jsem ti psala o té vietnamce???
ty určitě nejsou zvyklé na větší penisy a mezi vietnamci bys byl se svou velikostí „in“. Tak co to nezkusit s nějakou takovou. Najdou se mezi nimi i hezké a určitě i hodné holky :)

Jo, proč ne - mně se asiatky docela líbí, ale stejně - když už ty holky chtějí nějakého evropana, tak nejspíše se vším všudy a tedy i s tím velkým penisem, jinak by mohly už rovnou zůstat u svých asijských kluků… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 19:20
@wladka73 píše:
Tak za našich mladých let se o tom nemluvilo :mrgreen:

Lepší doba - tenkrát bych možná měl i nějakou šanci, i když moc tomu nevěřím. I když se o tom tak nemluvilo, ta reakce holek by byla asi stejná - posměch… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.10.13 19:24
Kraťomír píše:
Já vlastně ani nevím, asi chci lidem ukázat, že se kolikrát zabývají úplně malichernými problémy a přitom na tom mohli být mnohem ale mnohem hůř a to i bez vlastního přičinění…

Tak to se ti povedlo dokonale, dokonale jsi nám ukázal kam to vede, když se někdo zabývá malichernými problémy. :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Akorát k mindrákům a zkaženému životu o samotě, bez lásky a bez sexu. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
11.10.13 19:26
@Kraťomír píše:
@denisa 76 Díky, ale v tomhle případě platí opravdu jenom to „nikdy“, protože já skutečně nikdy nikoho mít nemůžu a shodlo se tu na tom již mnoho žen… To už vážně raději tu kastraci, než se marně pokoušet o soulož a prožívat ten posměch a ostudu! Takže to NIKDY je zde opravdu na místě. I přesto ale moc děkuji za snahu - jste moc hodná a přeji vám v životě jen samé štěstí a také mnoho úžasných rozkoší s těmi většími průměry… :*

Víš co, ono by stačilo, aby ses choval trošku normálně, hlavně přestal pořád řešit velikost penisu (protože ať je velkej jak chce, tak to nezměníš) a našel si holku, která je vzrušivá přes klitoris(což je tak 2/3 holek). K tomu stačí mít šikovný ruce a pusu a to je celý - a věř mi, že docela vím, o čem píšu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
11.10.13 19:31
@Kraťomír píše:
Lepší doba - tenkrát bych možná měl i nějakou šanci, i když moc tomu nevěřím. I když se o tom tak nemluvilo, ta reakce holek by byla asi stejná - posměch… :|

Tak jsem se poptala v rodině a u kamarádů na velikost.(Koupila jsem si na to uzamčenou nádobu..prasátko) Všichni jsou ženatí nebo zadaní delší dobu a většinou mají děti. Můj průzkum dopadl takto : nejmenší 11,7 a největší 22 cm. Všimla jsem si že u těch menších se měřil každý milimetr. Naštěstí ví jak jsem střelená tak se ani nikdo moc nedivil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
11.10.13 20:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.10.13 20:56
wladka73 píše:
Tak jsem se poptala v rodině a u kamarádů na velikost.(Koupila jsem si na to uzamčenou nádobu..prasátko) Všichni jsou ženatí nebo zadaní delší dobu a většinou mají děti. Můj průzkum dopadl takto : nejmenší 11,7 a největší 22 cm. Všimla jsem si že u těch menších se měřil každý milimetr. Naštěstí ví jak jsem střelená tak se ani nikdo moc nedivil. :lol:

Byli ti tví kámoši opravdu z druhu Homo sapiens? :think: :nevim:
Mně totiž připadá, že ten jeden byl pes a ten druhej kůň. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
11.10.13 21:36

Kráťo už seš s tim tááák trapnej.. :cert: se 13cm se da mr_at kvalitne :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky