Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@magicalee píše:
Kráťo už seš s tim tááák trapnej..se 13cm se da mr_at kvalitne
13cm je totiž průměr v české populaci
viz výzkumy např. Weisse. @Kraťomír Je to ne o malém penisu, ale o mindráku. V tom to je. Vyhledej psychoterapii, debata na e-miminu Ti nepomůže, stejně jako Ti nepomůže sexuolog, strkání penisu do úlu, plané fantazírování, nadávání na necitlivé ženy a podobné metody.. Chápu, že jsi mohl narazit na pár holek, které zrovna potřebovaly k uspokojení slona, ale kazit si kvůli tomu požitek ze sexu i ze života??? Trochu mi připadá, že jejich odmítnutí je pro tebe dobrý důvod, jak nemuset řešit vlastní život a jak odpovědnost za to elegantně přehodit na ně.. Vždyť tě k pokračování v sexu a seznamování nikdo nenutí- je to tvé rozhodnutí o tvém životě- ale proč to řešíš tak obsáhle na e-miminu??
@Agáta13
jen takový malý detail, Kráťu ještě žádná neodmítla a nevysmála se mu, protože to ještě nikdy radši ani nezkusil
![]()
@Kraťomír píše:
@denisa 76 Díky, ale v tomhle případě platí opravdu jenom to „nikdy“, protože já skutečně nikdy nikoho mít nemůžu a shodlo se tu na tom již mnoho žen… To už vážně raději tu kastraci, než se marně pokoušet o soulož a prožívat ten posměch a ostudu! Takže to NIKDY je zde opravdu na místě. I přesto ale moc děkuji za snahu - jste moc hodná a přeji vám v životě jen samé štěstí a také mnoho úžasných rozkoší s těmi většími průměry…
každý jsme zodpovědný za svůj život a jak si to uděláme takový to budeme mít. Pokud teda cítíš, že to nikdy nepůjde tak je to v pořádku, prootže člověk by měl poslouchat svojí intucici ![]()
Děkuji za přání..já se řídím tím, že člověk je na světě jenom jednou a ten život by si měl užít a proto si do života pustím jenom to co mě vyhovuje a co mě dělá dobře.
Pane Bože! A je to tady. Kraťomír vytvořil web o svém normálním penisu. http://kratomir.webnode.cz/ No nic, musím povolat své anděly s plamennými meči, aby to vyřídili jednou pro vždy a tu jeho kládu mu usekly i s příslušenstvím. Je toto vůbec možné?
Kraťasi, měl bys ty stránky dodělat, třeba ten tvůj první a poslední vztah není dokončenej, jak chceš aby někdo hlasoval jestli jsi udělal správné rozhodnutí, když tam nenapíšeš co jsi vlastně udělal.
![]()
A taky by to chtělo nějaké fotky, když už to nazýváš jako tvoje osobní stránky.
@Doctus píše:
Pane Bože! A je to tady. Kraťomír vytvořil web o svém normálním penisu. http://kratomir.webnode.cz/ No nic, musím povolat své anděly s plamennými meči, aby to vyřídili jednou pro vždy a tu jeho kládu mu usekly i s příslušenstvím. Je toto vůbec možné?
Teď začínám věřit, že si z nás dělá šoufky a dotahuje to k dokonalosti ![]()
Katchus píše:
Teď začínám věřit, že si z nás dělá šoufky a dotahuje to k dokonalosti
Nebo ten web udělal zase někdo za něho, není tam napsané nic nového, všechno už bylo napsané i tady.
![]()
@Heineken
To udělal sám Kraťomír, psal o tom i na druhém webu.
@Doctus
Aha, tak to jo, ale měl by to teda dodělat, rád bych mu tam zahlasoval.
![]()
Ten veb by měl vidět nějakej cvokař. Já se zase přikláním k tomu, že Kraťomírovi pomůže jedině kastrace. Běž do toho, chlape…absolutně nemáš co ztratit, o tebe si stejně žádná ženská neopře ani kolo - takhle by tě to alespo%n netrápilo ![]()
Já nevím, něco mi říká, že takhle nepíše chlap
a pokud ano, tak je mrzák úplně někde jinde ![]()
A já zas vím, že ať už to píše kdokoliv, je buď magor, nebo si z nás dělá dobrej den, takže už tady nehodlám ztratit ani minutu
![]()