Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
10.10.13 21:04
Doctus píše:
@Heineken
Ale pozor, abychom to neprokoukli. Všechno nad 30 cm je podezřelé. Proč bychom se ti smáli? Dej tam měřítko 1:1, ať vidíme, jaký jsi borec. :srdce:

Nastavím si teda měřítko tak, abych ho měl 29. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
11.10.13 11:57

No jo, tak to se vám to pak pánové žertuje a radí, když máte penis nad 20 cm :idea:, ale mít ho jako já - to by vás pak všechny tyhle srandičky asi hodně rychle přešly… ;) Nevíte jaké to je, když ho máte celý život jenom na močení… :!

http://wac.9ebf.edgecastcdn.net/…-gesture.jpg

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
11.10.13 12:15

Víte co tak já to teda s holkou skusím, můžete mi poradit kde najdu citlivou a hodnou holku, která mně bude milovat přes to že jsem panic a mám jen 13,5cm?

• Citovat
  • Upravit
9729
11.10.13 12:58

Kraťomíre, mohu vás ujistit, že veterinárními rozměry nedisponujeme. Jenže vy jste ztracený případ. Je to marné, je to marné, je to… marné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.10.13 12:58
@Kraťomír (offline) píše:
Víte co tak já to teda s holkou skusím, můžete mi poradit kde najdu citlivou a hodnou holku, která mně bude milovat přes to že jsem panic a mám jen 13,5cm?
:potlesk: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
11.10.13 13:07

Kraťomíre, spíš bych řešil, která by s takovou povahou, jako máte vy, vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
11.10.13 13:08

Tuhle myšlenku jsem od tebe už ani neočekával. Takovejch holek je kterým nevadí13,5cm. Horší je vybrat nějakou pořádnou.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
11.10.13 13:12
@Doctus píše:
Kraťomíre, spíš bych řešil, která by s takovou povahou, jako máte vy, vydržela.

Problém je v tom že holky jedou po darebácích a citlivek a hodnej kluk jako já má prostě smůlu.

@dinulka píše: :potlesk: :palec: :potlesk:

Dinulka mi sice tleská ale stejně si se mnou nic nezačne prorože nemám 18 cm jako normální chlap ale jen 13.5 :(

• Citovat
  • Upravit
1103
11.10.13 13:18

To je vůl, a když není tak z něj vola udělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.10.13 13:28
Dinulka mi sice tleská ale stejně si se mnou nic nezačne prorože nemám 18 cm jako normální chlap ale jen 13.5 :(
:
Dinulce 13,5 nevadí, má doma stejného :mrgreen:. Je to o citech, ne o velikosti :palec:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
11.10.13 13:52
@dinulka píše: :
Dinulce 13,5 nevadí, má doma stejného :mrgreen:. Je to o citech, ne o velikosti :palec:.

Stejně mě nepřestává fascinovat, jak maj ženský ty rozměry partnerů pozjišťovaný. Co, chlapi? Vy taky přeměřujete každý partnerce hloubku pravítkem? 8o

• Citovat
  • Upravit
lihow
11.10.13 14:01

Kratomír a chlapi

Podle mě většina chlapů velikost nějak zvlášť neřeší. Spíše jsem četl, že to řešit začali, až jim nějaká řekla, že na tom nejsou 2× nejlépe. Proto je podezřelé, že Kratomír ačkoliv žádnou neměl, hrozně to řeší.

• Citovat
  • Upravit
38179
11.10.13 14:07
Doctus píše:
Kraťomíre, mohu vás ujistit, že veterinárními rozměry nedisponujeme. Jenže vy jste ztracený případ. Je to marné, je to marné, je to… marné!

Chtěl jsem odpovědět Ktaťasovi, ale je to zbytečné, stačí se jen podepsat pod tohle co napsal doktor. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.10.13 14:09
Kraťomír (offline) píše:

Takovou holku najdeš kdekoliv, třeba i tady na miminu, s 13,5 cm s tebou bude spokojená skoro každá, jen jí proboha neříkej co se ti honí v hlavě a co jsi psal sem.
Přeju hodně štěstí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 14:20

Tááák, už jsem čekal, kdy se tu za mě opět začne vydávat nějaký slaboduchý jedinec a začne tu psát nesmysly pod mou přezdívkou, jako tomu bylo již dříve na jiných stránkách! :! Ovšem zde mám jednu velkou výhodu a to v tom, že tady už mám i registraci, takže se stačí prostě jen přihlásit a tyto přihlouplé falešné příspěvky, které jsou navíc plné neskutečných gramatických chyb, mohu jednoduše nahlásit… ;) Ale stejně to nechápu, co je to za hlupáka, který se tímto potřebuje bavit? :roll: Nepsal to takhle náhodou pan Doctus?

Jinak si samozřejmě nikoho hledat nebudu a opravdu nic zkoušet nehodlám, mrzáka s 13.5 cm malým mikropenisem by stejně žádná nechtěla, ať už by byla citlivá a hodná sebevíc! Svůj postoj v tomhle směru nehodlám nikdy měnit a až se tu sejdeme třeba za dalších 30 let, budu na tom pořád stejně!

A víte proč? No protože mám pravdu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria