Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Já se zase přikláním k tomu, že Kraťomírovi pomůže jedině kastrace. Běž do toho, chlape…absolutně nemáš co ztratit, o tebe si stejně žádná ženská neopře ani kolo - takhle by tě to alespo%n netrápilo
Já se také obávám, že to asi opravdu bude to jediné možné řešení, jak přestat toužit po lásce a vztahu - jak už jednou provždy přestat snít o dívkách a naučit se s tímto neměnným osudem žít, ne jenom přežívat… Ale pořád se to snažím oddalovat, protože čas na to bude vždycky a vrátit se to pak už nedá… Protože kdo ví, třeba jednou potkám asexuálku, se kterou nám začne být fajn a budeme chtít mít i vlastní děti - takže pro umělé oplodnění budu asi varlata potřebovat… ![]()
Ale i tak moc děkuji za radu a za projevený soucit… ![]()
@Heineken píše:
A taky by to chtělo nějaké fotky, když už to nazýváš jako tvoje osobní stránky.
No to si ještě musím rozmyslet, nicméně fotky mého mikropenisu již několik lidí vidělo a to dokonce i zde na tomto fóru a myslím, že všechny dotázané dívky se shodly na tom, že takový by jim skutečně nestačil ani na to polechtání, což se nedá popřít - co holky? ![]()
Ale je to můj web, takže kdo ví, možná je tam opravdu přidám… ![]()
@Heineken píše:
Kraťasi, měl bys ty stránky dodělat, třeba ten tvůj první a poslední vztah není dokončenej, jak chceš aby někdo hlasoval jestli jsi udělal správné rozhodnutí, když tam nenapíšeš co jsi vlastně udělal.![]()
Dobrý den, tak ten „můj první a poslední vztah v životě“ už je dokončený a volně k přečtení je zde - Můj první a poslední vztah v životě!
Na ostatním budu dále ještě pracovat, myslím že mám za život ještě pár dalších zajímavých zážitků, hlavně z puberty a tak… ![]()
Kraťomír (offline) píše:
Já vím, samozřejmě to všechno chci dodělat, ale nepočítal jsem s tím, že ho zde někdo zveřejní ještě před dokončením…I tak ale díky za propagaci…
![]()
A jinak ten web skutečně je můj a opravdu si srandu nedělám, chci tam popsat celý svůj životní příběh, včetně všech nezdarů a trápení od puberty až po můj poslední vztah v životě a také tam chci co možná nejlépe nezasvěceným čtenářům přiblížit tu beznaděj a krutost života s tímto postižením. Ještě tomu chci dát trochu lepší formu a trochu to zkultivovat…
A také se tam budu snažit popsat, jak nejlépe se smířit s tím, že bude člověk navěky sám a nikdy v životě nepozná lásku, sex a ani nezplodí potomka - i když je mi jasné, že s tímhle se žádný „skoromuž“ asi nikdy tak úplně nesmíří… Ale i tak, snad tím alespoň někomu pomůžu v jeho trápení…
Jestli to myslíš vážně s tím, že chceš někomu pomoct, tak tě moc prosím, abys tam neuváděl svoje míry, protože tomu spíš uškodíš, polovina puberťáků se totiž bude hroutit, protože si budou mylně myslet, že mají mikropenis.
![]()
@Heineken
Musel jsem tam napsat pro případné čtenáře, jaká je pravda ohledně Kraťomíra a rozměrů penisu. Vždyť co by ti mladí kluci dělali, až by to přečetli?
@Kraťomír (offline) píše:
No to si ještě musím rozmyslet, nicméně fotky mého mikropenisu již několik lidí vidělo a to dokonce i zde na tomto fóru a myslím, že všechny dotázané dívky se shodly na tom, že takový by jim skutečně nestačil ani na to polechtání, což se nedá popřít - co holky?Ale je to můj web, takže kdo ví, možná je tam opravdu přidám…
Tak to kecáš, já jsem nic takového neřekla a nemám ráda, když mi někdo vnucuje své názory.
@Doctus
No aspoň něco, ale stejně si myslím, že by bylo lepší, kdyby Kraťas délku neuváděl.
![]()
Kratomir studuje nebo pracuje na ČVUT fakulta dopravní, a toto je jeho alternativní spůsob jak sbalit holku na jednu noc.
@anoli30 píše:
Tak to kecáš, já jsem nic takového neřekla a nemám ráda, když mi někdo vnucuje své názory.
No takhle přímo sice ne, ale nadšena bys z toho jistě moc nebyla, co? ![]()
A to nemluvím jen o tobě… ![]()
No takhle přímo sice ne, ale nadšena bys z toho jistě moc nebyla, co?A to nemluvím jen o tobě…
To nemá cenu. Abych se zabývala tím kdo má jakej penis mě nebaví ono je totiž pro život daleko důležitější jaký kdo má charakter, ale to ty nemůžeš vědět, protože se o život v partnerství sám dobrovolně připravuješ.
@anoli30 Naopak, já to vím moc dobře a pro život bych byl myslím jinak dobrým partnerem a skutečnou oporou. Jen nebýt mého směšně malého mikropenisu, který by každou normální zdravou holku zaručeně hned od pohledu odradil… ![]()
A jinak jsem dokončil další životní zážitek s názevem „Jak jsem jednou už málem přišel o panictví…“ - k přečtení ho lze najít zde: http://kratomir.webnode.cz/perlicky/ a samozřejmostí je opět i anketa… ![]()
Příště zas budu pokračovat dál… ![]()
@anoli30 Naopak, já to vím moc dobře a pro život bych byl myslím jinak dobrým partnerem a skutečnou oporou. Jen nebýt mého směšně malého mikropenisu, který by každou normální zdravou holku zaručeně hned od pohledu odradil…![]()
A jinak jsem dokončil další životní zážitek s názevem „Jak jsem jednou už málem přišel o panictví…“ - k přečtení ho lze najít zde: http://kratomir.webnode.cz/perlicky/ a samozřejmostí je opět i anketa…
Příště zas budu pokračovat dál…
fajn, mas svuj povedeny blog, kde se muzes vyblejvat do aleluja - tak doufam ze tuto diskusi uz konecne opustis nebo ze te admin necha zablokovat…
tvuj prispevek o tom jak jsi se narodil postizeny mne tak neskutecne nasral, ze jsem ho nahlasila adminum…
Vubec nevis co znameny byt postizeny, to ze si debil ac muzes mit iq 180 na tom nic nemeni…
Ted jaem byla na tvem blogu a fakt to nemas v hlave v poradku a mel bys urychlene vyhledat pomoc psychiatra ![]()
Kraťomír (offline) píše:
No takhle přímo sice ne, ale nadšena bys z toho jistě moc nebyla, co?
No super, takže ty vůbec nevíš jakej na to má názor, ale víš jistě že by z toho nadšená nebyla.
![]()
Kraťomír (offline) píše:
@anoli30 Naopak, já to vím moc dobře a pro život bych byl myslím jinak dobrým partnerem a skutečnou oporou …
To si ale teď děláš srandu ne?
![]()
Jaká ty bys mohl být opora, když se hroutíš z toho že máš penis 13,5 centimetru?
Ty i kdybys ho měl 20 cm, tak se budeš hroutit zase z něčeho jiného, pořád si budeš vymýšlet důvody proč je něco špatně a že něco nejde.
![]()
Co kdyby ti třeba onemocnělo dítě nebo by tě vyhodili z práce a ty bys neměl jak uživit rodinu, to bys vůbec nezvládl, když se hroutíš z penisu.
![]()
Ty dobrej partnere a oporo, život není jen mazlení v posteli.
![]()
Já vím, samozřejmě to všechno chci dodělat, ale nepočítal jsem s tím, že ho zde někdo zveřejní ještě před dokončením…
I tak ale díky za propagaci…
A jinak ten web skutečně je můj a opravdu si srandu nedělám, chci tam popsat celý svůj životní příběh, včetně všech nezdarů a trápení od puberty až po můj poslední vztah v životě a také tam chci co možná nejlépe nezasvěceným čtenářům přiblížit tu beznaděj a krutost života s tímto postižením. Ještě tomu chci dát trochu lepší formu a trochu to zkultivovat… 
A také se tam budu snažit popsat, jak nejlépe se smířit s tím, že bude člověk navěky sám a nikdy v životě nepozná lásku, sex a ani nezplodí potomka - i když je mi jasné, že s tímhle se žádný „skoromuž“ asi nikdy tak úplně nesmíří… Ale i tak, snad tím alespoň někomu pomůžu v jeho trápení…