Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kraťomír (offline) píše:
Problém je v tom že holky jedou po darebácích a citlivek a hodnej kluk jako já má prostě smůlu.
Tohle může být pravda, ale zdaleka ne všechny holky jedou po darebácích.
Chce to jen najít tu pravou.
Kraťomír píše:
Tááák, už jsem čekal, kdy se tu za mě opět začne vydávat nějaký slaboduchý jedinec a začne tu psát nesmysly pod mou přezdívkou, jako tomu bylo již dříve na jiných stránkách!Ovšem zde mám jednu velkou výhodu a to v tom, že tady už mám i registraci, takže se stačí prostě jen přihlásit a tyto přihlouplé falešné příspěvky, které jsou navíc plné neskutečných gramatických chyb, mohu jednoduše nahlásit…
Ale stejně to nechápu, co je to za hlupáka, který se tímto potřebuje bavit?
Nepsal to takhle náhodou pan Doctus?
Jinak si samozřejmě nikoho hledat nebudu a opravdu nic zkoušet nehodlám, mrzáka s 13.5 cm malým mikropenisem by stejně žádná nechtěla, ať už by byla citlivá a hodná sebevíc! Svůj postoj v tomhle směru nehodlám nikdy měnit a až se tu sejdeme třeba za dalších 30 let, budu na tom pořád stejně!
A víte proč? No protože mám pravdu…
Máš pravdu, jeden slaboduchej jedinec tady je a to jsi ty.
![]()
Nechci se zastávat doktora, ale už z pár jeho příspěvků se dá poznat, že není takovej magor aby si psal sám se sebou.
![]()
Měl by ses nechat vyšetřit a nemyslím péro, to máš v pořádku, myslím hlavu.
@Heineken píše:
Máš pravdu, jeden slaboduchej jedinec tady je a to jsi ty.![]()
![]()
Nechci se zastávat doktora, ale už z pár jeho příspěvků se dá poznat, že není takovej magor aby si psal sám se sebou.![]()
![]()
Měl by ses nechat vyšetřit a nemyslím péro, to máš v pořádku, myslím hlavu.
No na to bych zrovna dvakrát moc nesázel - on jediný mě totiž „pronásleduje“ snad na všech stránkách, kde jsem se účastnil diskuze a je tu i jeden z mála, který je dostatečně inteligentní na záměrné psaní chyb i na falešnou adresu… ![]()
A s tou slaboduchostí je to opět to samé - jiný názor = idiot, že ano? ![]()
@H1 píše:
Tuhle myšlenku jsem od tebe už ani neočekával. Takovejch holek je kterým nevadí13,5cm. Horší je vybrat nějakou pořádnou.
Nebojte se, tohle jsem totiž opravdu, ale opravdu nepsal já… ![]()
@Kraťomír
Já vás nikde nepronásleduji, jen vždy uvedu na pravou míru realitu. Nedovedu si představit, co by se stalo, kdyby na určité stránce byly jen vaše příspěvky o 135mm invaliditě a kdyby si toto přečetl nějaký mladík s podobnou velikostí penisu. Dokonce jeden mladý muž psal, že po přečtení vašich příspěvků si myslel, že bude nadosmrti panicem a že je taky mrzák (a to měl 11 cm - 12 cm). Jste snad Bůh, abyste odsuzoval ostatní k neštěstí (byť 13cm penis není důvod k neštěstí; co mají říkat opravdoví muži s mikropenisem, těch je populaci zhruba 0,5 % až 0,6 % = 1 chlapec z 200 narozených).
@Heineken píše:
Takovou holku najdeš kdekoliv, třeba i tady na miminu, s 13,5 cm s tebou bude spokojená skoro každá…
Hehe
, opět podařený vtípek
- dnes zdá se opět perlíte… ![]()
Prý že s 13.5 cm bude spokojená skoro každá
- zasmál jsem se! ![]()
@Kraťomír
ty jsi fakt magor
ale alespoň se při tak ošklivém počasí pobavím
![]()
Kraťomír píše:
A s tou slaboduchostí je to opět to samé - jiný názor = idiot, že ano?
Tady nejde o názor, ale o argumenty.
Kdybys ho měl o 10 cm menšího, tak s tebou budu skoro ve všem souhlasit a budu tě litovat.
Ale když píšeš bláboly a nesmysly, tak se nediv, že ti všichni nadávají.
A pokud se ptáš konkrétně tak ano, máš pravdu, kdo tvrdí, že penis 13,5 cm dlouhý a 4 cm v průměru je mikropenis, kdo tvrdí, že se s takovým penisem nedá souložit, není s ním možné počít dítě, není s ním možné uspokojit ženu, protože ho necítí, dokonce ani v análu a přitom nic z toho ani nezkusil, tak je idiot.
@lihow píše:
Podle mě většina chlapů velikost nějak zvlášť neřeší. Spíše jsem četl, že to řešit začali, až jim nějaká řekla, že na tom nejsou 2× nejlépe. Proto je podezřelé, že Kratomír ačkoliv žádnou neměl, hrozně to řeší.
Protože mám soudnost a vím na co ne/stačím!
Jak prosté… ![]()
@Doctus píše:
@Kraťomír
Já vás nikde nepronásleduji, jen vždy uvedu na pravou míru realitu. Nedovedu si představit, co by se stalo, kdyby na určité stránce byly jen vaše příspěvky o 135mm invaliditě a kdyby si toto přečetl nějaký mladík s podobnou velikostí penisu. Dokonce jeden mladý muž psal, že po přečtení vašich příspěvků si myslel, že bude nadosmrti panicem a že je taky mrzák (a to měl 11 cm - 12 cm). Jste snad Bůh, abyste odsuzoval ostatní k neštěstí (byť 13cm penis není důvod k neštěstí; co mají říkat opravdoví muži s mikropenisem, těch je populaci zhruba 0,5 % až 0,6 % = 1 chlapec z 200 narozených).
Však ale je - to nemůžete zpochybnit - i já jsem kvůli tomu mrzák…
A holku ten chudák nejspíše také nikdy mít nebude - stejně jako je tomu i v mém případě - jen u mě je to ovšem už naprosto jisté a víme to oba moc dobře…
A mimochodem - já to nikomu nevnucuji a ani nikoho k neštěstí neodsuzuji - to příroda takto soudí a každý z nás jednou pozná sám, že mám pravdu a že v tomto směru se opravdu nepletu!
Já už to v životě poznal… ![]()
Kraťomír píše:
Hehe, opět podařený vtípek
- dnes zdá se opět perlíte…
Prý že s 13.5 cm bude spokojená skoro každá
- zasmál jsem se!
Mysli si co chceš, směj se čemu chceš, ale dopracoval jsi to akorát k tomu, že se tady všichni smějí tobě.
![]()
Mimo Pindíka možná.
![]()
@cicmud píše:
@Kraťomír
ty jsi fakt magor![]()
![]()
ale alespoň se při tak ošklivém počasí pobavím
![]()
Tak to je dobře, jsem rád, že alespoň nějakou ženu dokážu pobavit a udělat jí dobře - i když jen takto virtuálně a pouze psanou formou… ![]()
@Heineken píše:
Mysli si co chceš, směj se čemu chceš, ale dopracoval jsi to akorát k tomu, že se tady všichni smějí tobě.![]()
Mimo Pindíka možná.![]()
Smějí se mi pouze ti, kteří mají normálně velký penis (viz např. Doctus, že ano?) a nemohou tak chápat, jaké to je, takto žít… Vy to nevíte a nechápete to, tak se mi posmíváte - stejně tak, jako by se mi posmívala kterákoli normální dívka, která by se mnou skončila v posteli, chtěla se se mnou pomilovat a pak by spatřila to mé trapně malé a směšně ubohé nic - následoval by výbuch smíchu, vím to sichr… ![]()
@Kraťomír
právě že víš houbeles
je plno normálních holek a mezi ně se s dovolením počítám i já, kterým by tvých 13,5cm k smíchu nepřišlo
netvrdím že je to nějaký obr, ale pořád lepší menší než větší
alespoň z mé zkušenosti a mých kamarádek v okolí
ale o tom tě stejně nepřesvědčím, protože ty si to prostě nenecháš vymluvit, takže vlastně nechápu co tu řešíš ![]()
@Kraťomír
a nechceš hodit foto, celkem by mě zajímalo jak vypadá takto zamindrákovanej člověk
strašně mi připomínáš mého spolužáka ze základky ![]()
je to marny…je to marny…je to marny…