Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
11.10.13 14:23
@Kraťomír píše:
Tááák, už jsem čekal, kdy se tu za mě opět začne vydávat nějaký slaboduchý jedinec a začne tu psát nesmysly pod mou přezdívkou, jako tomu bylo již dříve na jiných stránkách! :! Ovšem zde mám jednu velkou výhodu a to v tom, že tady už mám i registraci, takže se stačí prostě jen přihlásit a tyto přihlouplé falešné příspěvky, které jsou navíc plné neskutečných gramatických chyb, mohu jednoduše nahlásit… ;) Ale stejně to nechápu, co je to za hlupáka, který se tímto potřebuje bavit? :roll: Nepsal to takhle náhodou pan Doctus?

Jinak si samozřejmě nikoho hledat nebudu a opravdu nic zkoušet nehodlám, mrzáka s 13.5 cm malým mikropenisem by stejně žádná nechtěla, ať už by byla citlivá a hodná sebevíc! Svůj postoj v tomhle směru nehodlám nikdy měnit a až se tu sejdeme třeba za dalších 30 let, budu na tom pořád stejně!

A víte proč? No protože mám pravdu… ;)

je to marny…je to marny…je to marny… :pocitac: :zed: 8o

• Citovat
  • Upravit
38179
11.10.13 14:32
Kraťomír (offline) píše:
Problém je v tom že holky jedou po darebácích a citlivek a hodnej kluk jako já má prostě smůlu.

Tohle může být pravda, ale zdaleka ne všechny holky jedou po darebácích.
Chce to jen najít tu pravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.10.13 14:38
Kraťomír píše:
Tááák, už jsem čekal, kdy se tu za mě opět začne vydávat nějaký slaboduchý jedinec a začne tu psát nesmysly pod mou přezdívkou, jako tomu bylo již dříve na jiných stránkách! :! Ovšem zde mám jednu velkou výhodu a to v tom, že tady už mám i registraci, takže se stačí prostě jen přihlásit a tyto přihlouplé falešné příspěvky, které jsou navíc plné neskutečných gramatických chyb, mohu jednoduše nahlásit… ;) Ale stejně to nechápu, co je to za hlupáka, který se tímto potřebuje bavit? :roll: Nepsal to takhle náhodou pan Doctus?

Jinak si samozřejmě nikoho hledat nebudu a opravdu nic zkoušet nehodlám, mrzáka s 13.5 cm malým mikropenisem by stejně žádná nechtěla, ať už by byla citlivá a hodná sebevíc! Svůj postoj v tomhle směru nehodlám nikdy měnit a až se tu sejdeme třeba za dalších 30 let, budu na tom pořád stejně!

A víte proč? No protože mám pravdu… ;)

Máš pravdu, jeden slaboduchej jedinec tady je a to jsi ty. :zed: :zed: :zed:
Nechci se zastávat doktora, ale už z pár jeho příspěvků se dá poznat, že není takovej magor aby si psal sám se sebou. :zed: :zed: :zed:
Měl by ses nechat vyšetřit a nemyslím péro, to máš v pořádku, myslím hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 14:52
@Heineken píše:
Máš pravdu, jeden slaboduchej jedinec tady je a to jsi ty. :zed: :zed: :zed:
Nechci se zastávat doktora, ale už z pár jeho příspěvků se dá poznat, že není takovej magor aby si psal sám se sebou. :zed: :zed: :zed:
Měl by ses nechat vyšetřit a nemyslím péro, to máš v pořádku, myslím hlavu.

No na to bych zrovna dvakrát moc nesázel - on jediný mě totiž „pronásleduje“ snad na všech stránkách, kde jsem se účastnil diskuze a je tu i jeden z mála, který je dostatečně inteligentní na záměrné psaní chyb i na falešnou adresu… :!

A s tou slaboduchostí je to opět to samé - jiný názor = idiot, že ano? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 14:53
@H1 píše:
Tuhle myšlenku jsem od tebe už ani neočekával. Takovejch holek je kterým nevadí13,5cm. Horší je vybrat nějakou pořádnou.

Nebojte se, tohle jsem totiž opravdu, ale opravdu nepsal já… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9731
11.10.13 14:56

@Kraťomír
Já vás nikde nepronásleduji, jen vždy uvedu na pravou míru realitu. Nedovedu si představit, co by se stalo, kdyby na určité stránce byly jen vaše příspěvky o 135mm invaliditě a kdyby si toto přečetl nějaký mladík s podobnou velikostí penisu. Dokonce jeden mladý muž psal, že po přečtení vašich příspěvků si myslel, že bude nadosmrti panicem a že je taky mrzák (a to měl 11 cm - 12 cm). Jste snad Bůh, abyste odsuzoval ostatní k neštěstí (byť 13cm penis není důvod k neštěstí; co mají říkat opravdoví muži s mikropenisem, těch je populaci zhruba 0,5 % až 0,6 % = 1 chlapec z 200 narozených).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 14:57
@Heineken píše:
Takovou holku najdeš kdekoliv, třeba i tady na miminu, s 13,5 cm s tebou bude spokojená skoro každá… :palec:

Hehe :D, opět podařený vtípek :mrgreen: - dnes zdá se opět perlíte… :potlesk:

Prý že s 13.5 cm bude spokojená skoro každá :palec: - zasmál jsem se! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
11.10.13 15:00

@Kraťomír
ty jsi fakt magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale alespoň se při tak ošklivém počasí pobavím :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.10.13 15:01
Kraťomír píše:
A s tou slaboduchostí je to opět to samé - jiný názor = idiot, že ano? :roll:

Tady nejde o názor, ale o argumenty.
Kdybys ho měl o 10 cm menšího, tak s tebou budu skoro ve všem souhlasit a budu tě litovat.
Ale když píšeš bláboly a nesmysly, tak se nediv, že ti všichni nadávají.
A pokud se ptáš konkrétně tak ano, máš pravdu, kdo tvrdí, že penis 13,5 cm dlouhý a 4 cm v průměru je mikropenis, kdo tvrdí, že se s takovým penisem nedá souložit, není s ním možné počít dítě, není s ním možné uspokojit ženu, protože ho necítí, dokonce ani v análu a přitom nic z toho ani nezkusil, tak je idiot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 15:03
@lihow píše:
Podle mě většina chlapů velikost nějak zvlášť neřeší. Spíše jsem četl, že to řešit začali, až jim nějaká řekla, že na tom nejsou 2× nejlépe. Proto je podezřelé, že Kratomír ačkoliv žádnou neměl, hrozně to řeší.

Protože mám soudnost a vím na co ne/stačím! 8) Jak prosté… ;)

@Doctus píše:
@Kraťomír
Já vás nikde nepronásleduji, jen vždy uvedu na pravou míru realitu. Nedovedu si představit, co by se stalo, kdyby na určité stránce byly jen vaše příspěvky o 135mm invaliditě a kdyby si toto přečetl nějaký mladík s podobnou velikostí penisu. Dokonce jeden mladý muž psal, že po přečtení vašich příspěvků si myslel, že bude nadosmrti panicem a že je taky mrzák (a to měl 11 cm - 12 cm). Jste snad Bůh, abyste odsuzoval ostatní k neštěstí (byť 13cm penis není důvod k neštěstí; co mají říkat opravdoví muži s mikropenisem, těch je populaci zhruba 0,5 % až 0,6 % = 1 chlapec z 200 narozených).

Však ale je - to nemůžete zpochybnit - i já jsem kvůli tomu mrzák… :! A holku ten chudák nejspíše také nikdy mít nebude - stejně jako je tomu i v mém případě - jen u mě je to ovšem už naprosto jisté a víme to oba moc dobře… :idea: A mimochodem - já to nikomu nevnucuji a ani nikoho k neštěstí neodsuzuji - to příroda takto soudí a každý z nás jednou pozná sám, že mám pravdu a že v tomto směru se opravdu nepletu! :! Já už to v životě poznal… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
11.10.13 15:05
Kraťomír píše:
Hehe :D, opět podařený vtípek :mrgreen: - dnes zdá se opět perlíte… :potlesk:Prý že s 13.5 cm bude spokojená skoro každá :palec: - zasmál jsem se! :mavam:

Mysli si co chceš, směj se čemu chceš, ale dopracoval jsi to akorát k tomu, že se tady všichni smějí tobě. :think: :nevim:
Mimo Pindíka možná. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 15:07
@cicmud píše:
@Kraťomír
ty jsi fakt magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale alespoň se při tak ošklivém počasí pobavím :jazyk: :dance:

Tak to je dobře, jsem rád, že alespoň nějakou ženu dokážu pobavit a udělat jí dobře - i když jen takto virtuálně a pouze psanou formou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.10.13 15:13
@Heineken píše:
Mysli si co chceš, směj se čemu chceš, ale dopracoval jsi to akorát k tomu, že se tady všichni smějí tobě. :think: :nevim:
Mimo Pindíka možná. :think: :nevim:

Smějí se mi pouze ti, kteří mají normálně velký penis (viz např. Doctus, že ano?) a nemohou tak chápat, jaké to je, takto žít… Vy to nevíte a nechápete to, tak se mi posmíváte - stejně tak, jako by se mi posmívala kterákoli normální dívka, která by se mnou skončila v posteli, chtěla se se mnou pomilovat a pak by spatřila to mé trapně malé a směšně ubohé nic - následoval by výbuch smíchu, vím to sichr… ;)

http://i.qkme.me/3t2spd.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
11.10.13 15:19

@Kraťomír
právě že víš houbeles :jazyk: je plno normálních holek a mezi ně se s dovolením počítám i já, kterým by tvých 13,5cm k smíchu nepřišlo :* netvrdím že je to nějaký obr, ale pořád lepší menší než větší :jazyk: alespoň z mé zkušenosti a mých kamarádek v okolí ;) ale o tom tě stejně nepřesvědčím, protože ty si to prostě nenecháš vymluvit, takže vlastně nechápu co tu řešíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
11.10.13 15:21

@Kraťomír
a nechceš hodit foto, celkem by mě zajímalo jak vypadá takto zamindrákovanej člověk :think: strašně mi připomínáš mého spolužáka ze základky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí