Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kraťomír (offline)
13.10.13 12:19
@Heineken píše:
No super, takže ty vůbec nevíš jakej na to má názor, ale víš jistě že by z toho nadšená nebyla. :zed: :zed: :zed:

Vím že bych jí k uspokojení nestačil a to myslím pro můj jednoznačný názor stačí…

A oporou své milovaní bych myslím opravdu dokázal být a to víc než dobře, protože většinu životních strastí zvládám velice dobře. Nicméně to se nejspíš nikdy nedovíme, protože nikdo nikoho mít nemůžu… A mimochodem, opravdu nehledám problémy tam kde žádné nejsou, ale toto mé postižení prostě problém je a to tak závažný, že mi to znemožňuje a hatí všechny naděje na normální rodinný život v partnerském svazku… Ale to nemůžete chápat, protože vy máte velký penis… :!

@Hanka1 Ano, omezím to, stejně už bylo vše řečeno a žádná pomoc pro mě neexistuje… Myslím, že žádná z vás mi ho tu asi nezvětší a s tímhle svým trapným malým nic stejně vztah opravu nikdy mít nemůžu, takže co už… :?

A to ostatní viz má definice tělesných postižení…  :idea:

• Citovat
  • Upravit
38179
13.10.13 17:28
Kraťomír (offline) píše:
Vím že bych jí k uspokojení nestačil a to myslím pro můj jednoznačný názor stačí…

Myslíš že ji má tak velkou. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
13.10.13 21:02
@Heineken píše:
Myslíš že ji má tak velkou. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne ne - chyba bude jednoznačně jen na mé straně… ;) :D

• Citovat
  • Upravit
9732
13.10.13 21:12

@Kraťomír
Ale ho…, ehm, houby. Co vy o tom víte. Nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.10.13 21:23

Tak já nevím, ale mně stačí k uspokojení i partnerův prst 8o, asi budu taky mrzák ;) a s Kráťou bych si náramně rozumněla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
13.10.13 21:28

@Katchus
Už vidím, jak Kráťa napíše, že manžel musí mít obrovské prsty. Na 100 % bude trpět akromegalií a prsty budou mít rozměr 20/6. Nebo ne? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.10.13 21:30

@Doctus
Pravdu díš, chlapče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A dole je stejný mrzák jako Kráťa :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.10.13 21:32
@Doctus píše:
@Katchus
Už vidím, jak Kráťa napíše, že manžel musí mít obrovské prsty. Na 100 % bude trpět akromegalií a prsty budou mít rozměr 20/6. Nebo ne? :jazyk:

Nemyslím si, že by @Katchus měla za manžela zlobra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
13.10.13 21:45
Katchus píše:
Tak já nevím, ale mně stačí k uspokojení i partnerův prst 8o, asi budu taky mrzák ;) a s Kráťou bych si náramně rozumněla :andel:

Vemte se za ruce a běžte to zkusit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
13.10.13 21:46
Doctus píše:
@Katchus
Už vidím, jak Kráťa napíše, že manžel musí mít obrovské prsty. Na 100 % bude trpět akromegalií a prsty budou mít rozměr 20/6. Nebo ne? :jazyk:

Tak přesně tohle mě napadlo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.10.13 21:53

@Heineken
Neprovokuj :mrgreen:
On by mě stejně nechtěl, neboť by se nejednalo o pravou lásku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
13.10.13 22:48
@Heineken píše:
To si ale teď děláš srandu ne? 8o 8o 8o
Jaká ty bys mohl být opora, když se hroutíš z toho že máš penis 13,5 centimetru?
Ty i kdybys ho měl 20 cm, tak se budeš hroutit zase z něčeho jiného, pořád si budeš vymýšlet důvody proč je něco špatně a že něco nejde. :zed: :zed: :zed:
Co kdyby ti třeba onemocnělo dítě nebo by tě vyhodili z práce a ty bys neměl jak uživit rodinu, to bys vůbec nezvládl, když se hroutíš z penisu. :zed: :zed: :zed:
Ty dobrej partnere a oporo, život není jen mazlení v posteli. :zed: :zed: :zed:

@Heineken to si napsal moc pěkně. :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
13.10.13 22:50
@Katchus píše:
On by mě stejně nechtěl, neboť by se nejednalo o pravou lásku :*

Tak ono to určitě má něco do sebe, občas si prostě jenom tak nezávazně zasouložit, ale aspoň to „poprvé“ by mělo myslím být z lásky a s milovanou osobou… :* Teď si vemte, kdybych nějakou z těchto nabídek přijal, zkusil to a pak zjistil, že by to nakonec opravdu nějak šlo (což je tedy utopie, protože s tak malým penisem by to určitě nešlo) - nebylo by to pak ale všechno ještě horší? :?: Pak bych si asi strašně moc vyčítal, že jsem to poprvé nezkusil se svou skutečnou láskou, kterou miluji a je pro mne vším.

Ale úplně nejhorší by bylo zjistit, že jsem všechny dívky v mém životě odmítal úplně zbytečně a že jsem kvůli tomu také bezdůvodně opustil svou největší životní lásku, což už by pak bylo opravdu na nějaký zoufalý čin… :think:

Ničeho z toho je ale vážně bát nemusím, protože se mnou by to fakt nešlo… ;)

• Citovat
  • Upravit
23864
13.10.13 22:55
@Kraťomír (offline) píše:
Tak ono to určitě má něco do sebe, občas si prostě jenom tak nezávazně zasouložit, ale aspoň to „poprvé“ by mělo myslím být z lásky a s milovanou osobou… :* Teď si vemte, kdybych nějakou z těchto nabídek přijal, zkusil to a pak zjistil, že by to nakonec opravdu nějak šlo (což je tedy utopie, protože s tak malým penisem by to určitě nešlo) - nebylo by to pak ale všechno ještě horší? :?: Pak bych si asi strašně moc vyčítal, že jsem to poprvé nezkusil se svou skutečnou láskou, kterou miluji a je pro mne vším.

Ale úplně nejhorší by bylo zjistit, že jsem všechny dívky v mém životě odmítal úplně zbytečně a že jsem kvůli tomu také bezdůvodně opustil svou největší životní lásku, což už by pak bylo opravdu na nějaký zoufalý čin… :think:

Ničeho z toho je ale vážně bát nemusím, protože se mnou by to fakt nešlo… ;)

A představ si, že by si tohle všechno vážně zjistil to by byla, ale katastrofa, najednou by si se neměl na co vymlouvat. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
13.10.13 23:09

@anoli30
To jo, byla by to docela zajímavá situace :D, ale neboj - to se nikdy nestane… 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky