Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kraťomír (offline) píše:
Vím že bych jí k uspokojení nestačil a to myslím pro můj jednoznačný názor stačí…
Myslíš že ji má tak velkou.
![]()
@Heineken píše:
Myslíš že ji má tak velkou.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne ne - chyba bude jednoznačně jen na mé straně…
![]()
Tak já nevím, ale mně stačí k uspokojení i partnerův prst
, asi budu taky mrzák
a s Kráťou bych si náramně rozumněla ![]()
@Katchus
Už vidím, jak Kráťa napíše, že manžel musí mít obrovské prsty. Na 100 % bude trpět akromegalií a prsty budou mít rozměr 20/6. Nebo ne? ![]()
@Doctus
Pravdu díš, chlapče
![]()
A dole je stejný mrzák jako Kráťa ![]()
@Doctus píše:
@Katchus
Už vidím, jak Kráťa napíše, že manžel musí mít obrovské prsty. Na 100 % bude trpět akromegalií a prsty budou mít rozměr 20/6. Nebo ne?
Nemyslím si, že by @Katchus měla za manžela zlobra ![]()
Katchus píše:
Tak já nevím, ale mně stačí k uspokojení i partnerův prst, asi budu taky mrzák
a s Kráťou bych si náramně rozumněla
Vemte se za ruce a běžte to zkusit.
![]()
Doctus píše:
@Katchus
Už vidím, jak Kráťa napíše, že manžel musí mít obrovské prsty. Na 100 % bude trpět akromegalií a prsty budou mít rozměr 20/6. Nebo ne?
Tak přesně tohle mě napadlo.
![]()
@Heineken
Neprovokuj ![]()
On by mě stejně nechtěl, neboť by se nejednalo o pravou lásku ![]()
@Heineken píše:
To si ale teď děláš srandu ne?![]()
![]()
Jaká ty bys mohl být opora, když se hroutíš z toho že máš penis 13,5 centimetru?
Ty i kdybys ho měl 20 cm, tak se budeš hroutit zase z něčeho jiného, pořád si budeš vymýšlet důvody proč je něco špatně a že něco nejde.![]()
![]()
Co kdyby ti třeba onemocnělo dítě nebo by tě vyhodili z práce a ty bys neměl jak uživit rodinu, to bys vůbec nezvládl, když se hroutíš z penisu.![]()
![]()
Ty dobrej partnere a oporo, život není jen mazlení v posteli.![]()
![]()
@Heineken to si napsal moc pěkně.
![]()
@Katchus píše:
On by mě stejně nechtěl, neboť by se nejednalo o pravou lásku
Tak ono to určitě má něco do sebe, občas si prostě jenom tak nezávazně zasouložit, ale aspoň to „poprvé“ by mělo myslím být z lásky a s milovanou osobou…
Teď si vemte, kdybych nějakou z těchto nabídek přijal, zkusil to a pak zjistil, že by to nakonec opravdu nějak šlo (což je tedy utopie, protože s tak malým penisem by to určitě nešlo) - nebylo by to pak ale všechno ještě horší?
Pak bych si asi strašně moc vyčítal, že jsem to poprvé nezkusil se svou skutečnou láskou, kterou miluji a je pro mne vším.
Ale úplně nejhorší by bylo zjistit, že jsem všechny dívky v mém životě odmítal úplně zbytečně a že jsem kvůli tomu také bezdůvodně opustil svou největší životní lásku, což už by pak bylo opravdu na nějaký zoufalý čin… ![]()
Ničeho z toho je ale vážně bát nemusím, protože se mnou by to fakt nešlo… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Tak ono to určitě má něco do sebe, občas si prostě jenom tak nezávazně zasouložit, ale aspoň to „poprvé“ by mělo myslím být z lásky a s milovanou osobou…Teď si vemte, kdybych nějakou z těchto nabídek přijal, zkusil to a pak zjistil, že by to nakonec opravdu nějak šlo (což je tedy utopie, protože s tak malým penisem by to určitě nešlo) - nebylo by to pak ale všechno ještě horší?
Pak bych si asi strašně moc vyčítal, že jsem to poprvé nezkusil se svou skutečnou láskou, kterou miluji a je pro mne vším.
Ale úplně nejhorší by bylo zjistit, že jsem všechny dívky v mém životě odmítal úplně zbytečně a že jsem kvůli tomu také bezdůvodně opustil svou největší životní lásku, což už by pak bylo opravdu na nějaký zoufalý čin…
Ničeho z toho je ale vážně bát nemusím, protože se mnou by to fakt nešlo…
A představ si, že by si tohle všechno vážně zjistil to by byla, ale katastrofa, najednou by si se neměl na co vymlouvat.
![]()
@anoli30
To jo, byla by to docela zajímavá situace
, ale neboj - to se nikdy nestane… ![]()
Vím že bych jí k uspokojení nestačil a to myslím pro můj jednoznačný názor stačí…
A oporou své milovaní bych myslím opravdu dokázal být a to víc než dobře, protože většinu životních strastí zvládám velice dobře. Nicméně to se nejspíš nikdy nedovíme, protože nikdo nikoho mít nemůžu… A mimochodem, opravdu nehledám problémy tam kde žádné nejsou, ale toto mé postižení prostě problém je a to tak závažný, že mi to znemožňuje a hatí všechny naděje na normální rodinný život v partnerském svazku… Ale to nemůžete chápat, protože vy máte velký penis…
@Hanka1 Ano, omezím to, stejně už bylo vše řečeno a žádná pomoc pro mě neexistuje… Myslím, že žádná z vás mi ho tu asi nezvětší a s tímhle svým trapným malým nic stejně vztah opravu nikdy mít nemůžu, takže co už…
A to ostatní viz má definice tělesných postižení…