Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
15.10.13 23:13
@Kraťomír (offline) píše:
A kde jsem ji měl asi jinak vidět a nebo si na ni sáhnout, když nejsem schopen soulože? To jsem jí to snad měl udělat rukou nebo ústně? Ano, já jsem jí chtěl uspokojovat i jinak, ale bez nahoty a normálně velkého penisu mi to tenkrát bylo trapné a bál jsem se do toho jí, protože mi bylo jasné, že pokud bych jí sundal spodní prádlo a začal ji nějak uspokojovat, tak vím, kam by to pak asi vedlo - chtěla by mi oplatit to samé, takže bych se pak musel svléknout taky a pak by bylo co? Akorát výbuch smíchu, strašlivá ostuda a konec našeho vztahu - prostě konec! :! A já ji prostě tenkrát tak strašně moc nechtěl ztratit, protože byla to nejlepší, co jsem kdy v mém životě poznal! Tohle asi nemůžete pochopit, byla to a asi už navždy bude má největší životní láska a já udělal všechno proto, aby s ní mohl být co nejdéle…

Přesně tohle si mel udělat ty blbe, uspokojit ji prsty a ústy a pak by se vidělo a citilo..

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
15.10.13 23:23
@Hanka1 píše:
Přesně tohle si mel udělat ty blbe, uspokojit ji prsty a ústy a pak by se vidělo a citilo..

Ale já myslím, že by nechtěla uspokojit jen ona mnou… Nejspíš by to brala jen jako začátek milování a určitě by pak chtěla pokračovat dál… A potom by asi byla řada na mně. V delších vztazích se určitě občas nechává tím druhým uspokojit i jen jeden z partnerů - ale umíte si to představit při vašem poprvé? Chtěla by pomilovat a to by pak s absolutní jistotou vyústilo akorát v posměch a konec našeho vztahu - zatímco já ho svým postupem maximálně prodloužil… :!

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.10.13 23:28

Ty si teda matroš to je něco…přečti si ještě jednou co psala anonymní, vázne si myslíš, ze uspokojena žena řeší centimetry?

• Citovat
  • Upravit
1103
15.10.13 23:28

@Hanka1 pokud by jsi chtěla někdy spachat sebevraždu tak je Kratomir ten správnejnástroj pozvi si ho na kafíčko svliknise před ním a pak si od něj nech vysvětlit proč to toho svého šášulu nemůže ukázat. po 4 hodinách to dobrovolně ukončíš skokem z okna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.10.13 23:36
@martin 35 píše:
@Hanka1 pokud by jsi chtěla někdy spachat sebevraždu tak je Kratomir ten správnejnástroj pozvi si ho na kafíčko svliknise před ním a pak si od něj nech vysvětlit proč to toho svého šášulu nemůže ukázat. po 4 hodinách to dobrovolně ukončíš skokem z okna :)

Chachachaaaaaa jenže ja nejsem jeho dokonalá vyvolená, ja jsem uz stará tlustá čtyřicítka ;-)))

• Citovat
  • Upravit
1103
15.10.13 23:38

No to neva :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.10.13 23:40

Kráta kouká na Sex v městě - Samanta ma borce s 3 cm pindourem… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1103
15.10.13 23:52

@Hanka1 No až jednou dostanu chuť na kluka tak rozhodně budu preferovat něco menšiho nebude nic většího než 7cm * 5mm, prostě na mně má @kratas moc velkou kládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
16.10.13 07:32
@Kraťomír (offline) píše:
A kde jsem ji měl asi jinak vidět a nebo si na ni sáhnout, když nejsem schopen soulože? To jsem jí to snad měl udělat rukou nebo ústně? Ano, já jsem jí chtěl uspokojovat i jinak, ale bez nahoty a normálně velkého penisu mi to tenkrát bylo trapné a bál jsem se do toho jí, protože mi bylo jasné, že pokud bych jí sundal spodní prádlo a začal ji nějak uspokojovat, tak vím, kam by to pak asi vedlo - chtěla by mi oplatit to samé, takže bych se pak musel svléknout taky a pak by bylo co? Akorát výbuch smíchu, strašlivá ostuda a konec našeho vztahu - prostě konec! :! A já ji prostě tenkrát tak strašně moc nechtěl ztratit, protože byla to nejlepší, co jsem kdy v mém životě poznal! Tohle asi nemůžete pochopit, byla to a asi už navždy bude má největší životní láska a já udělal všechno proto, aby s ní mohl být co nejdéle…

Ježíši kryste. Tak jistě žes ji měl uspokojit rukou, nebo ústně. :zed:
Pokud bys tohle udělal, a podařilo se, tak v ní vzbudíš právě to proč chtějí holky chlapy. Proč s nima sexujou, a proč spolu zůstávají. Tak to je snad jasný, že by pak neřešila, že homáš takovýho, jaký ho máš.. Bože ty to nechápeš? No jo, pos**l jsis to sám. Tímž žes to neudělal, jsi ten vztah odsoudil ke konci. Neprodloužil jsi ho.. Vole :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
H1
16.10.13 07:42

Kraťomíre. Já tě nechápu. S tím, že fňukáš, že ho máš malýho, na to jsem si zvykl.. Ale ty ještě jdeš proti základním principům milostných vztahů. Tobě to uniká? Nebo to taky děláš schválně? Tak si najdi nějakou kamarádku, která ti poví jak a co ženy cítí. Ať ti vysvětlí, základy, milostných vztahů. Vždyť ty nemáš potuchu o co se tady jedná. Motáš se v tom, tvrdíš opaky toho, jak to funguje. Šlapeš v tom jak slon v porcelánu. Jen ti řeknu. Kdybys měl péro 20cm. Stejně bys byl u ženskejch po prvním aktu u zádele. A vyhnán s potupou a výsměchem z ložnice. Protože, ty nemáš páru o tom co je to milování. A vůbec nemáš ponětí o tom co ženy chtějí, co mohou cítit… 8o
Ale mám přeci jenom pro tebe pochopení. Když jsi to nikdy nezkusil, tak prostě nevíš. To tě sice omlouvá. Jenže z nevědomosti, jsi tu vypustil hodně pro ženy urážející výroky.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
16.10.13 09:46
@Kraťomír (offline) píše: …kdyby to mé malé nepoužitelné nic jen spatřila, jistě by mě ihned poslala k šípku a šla by si hledat někoho zdravého…

ale nesla, vzdyt byla nahata, vzpomen si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
16.10.13 10:42
@Starej Pardal píše:

:lol: Určitě by se začala bránit se slovy „nech mě jít, ty mrzáku! Já si jdu najít někoho zdravého!“

• Citovat
  • Upravit
káťa
16.10.13 11:21

Navrhuji adminům tuto diskusi pojmenovat „Kraťomír“ a ty, které si normálně chtějí pokecat o velikosti penisů, by si měly založit diskusi novou a tam by měl mít Kraťomír zablokovaný přístup.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
16.10.13 11:30
:palec: :mrgreen:
@káťa píše:
Navrhuji adminům tuto diskusi pojmenovat „Kraťomír“ a ty, které si normálně chtějí pokecat o velikosti penisů, by si měly založit diskusi novou a tam by měl mít Kraťomír zablokovaný přístup.
  • Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
16.10.13 13:55
@Starej Pardal píše:

No tak dobře tedy :D , vysmála by se mi, mezí tím by se zas oblékla a až pak by šla hledat někoho s velkým penisem… :idea: A ještě řekněte, že to tak není - však tady už dávno všichni víte stejně dobře jako já, jak to v životě chodí… ;)

@Pindík píše: :lol: Určitě by se začala bránit se slovy „nech mě jít, ty mrzáku! Já si jdu najít někoho zdravého!“

Přesně tak nějak by to dopadlo :!, mám na to úplně stejný názor…

Jinou reakci si v té chvíli vůbec nedovedu představit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky