Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
18.10.13 05:51
  1. Máš to úpně stejně jako já, ale fakt… ;)
  • Citovat
  • Upravit
Pindík
18.10.13 08:31
@Heineken píše:
Myslel jsem že se ozveš Káťo, ale kolik takových je. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem zase v tomhle spíš poloviční ženská, mě taky vzrušují úplně jiné věci, než že mi ji nějaká ukáže. :think: :nevim:

Myslete si co chcete, takových je HODNĚ. (I když třeba sexuologové pořád melou tu svoji).
Ale pořád naštěstí platí, že sto lidí sto chutí, takže takové nejsou všechny ;)

• Citovat
  • Upravit
H1
18.10.13 12:38
@Kraťomír (offline) píše:
A vy nějakou takovou znáte? Já tomu nevěřím, žádná přece nechce mrzáka… :!

@Heineken
No to je pravda, erekci já opravdu nepotřebuju a horší to už asi stejně nebude…

@Starej Pardal
Moc zábavné, ale nechcete to nejdřív zkusit sám na sobě?
Jako jestli to opravdu zaručeně funguje… :)

Jo znám. Jednu mám doma. Je to moje žena. A pak několikero, se kterýma jsem se miloval. Ale o tom jsme už diskutovali. A tys to smetl ze stolu, že tomu nevěříš.. Tak proč se ptáš. 8o

• Citovat
  • Upravit
H1
18.10.13 12:41
Náhodou ono na tomhle asi vážně něco je :mrgreen:, protože už od školy si pamatuju, že tam byly i holky, které si přímo vybíraly ty slabé a drobné kluky a rády je pak obletovaly jako nějaké své malé roztomilé mazlíčky :D - a co vím, tak někteří z nich měli dokonce i ještě menší penis než já… :-O Ale ono je taky rozdíl, když má kluk pod 60 kg kost a kůže a měří kolem 160 cm - to je pak už od pohledu „roštomilouškej“ chošánek a je pak asi i docela jedno, jestli má penis 10 anebo 20 cm, protože holky s tím do toho jdou a nevadí jim to, ale chlap, kterej měří skoro 190 cm a má přes 90 kg se svalnatou postavou, ten prostě už od pohledu soucit ani žádné ochraňovatelské pocity nevzbuzuje! :think: Holky takové muže chtějí proto, že mají pocit, že je takovej chlapák ochrání, zajistí je, že je silnej a že je i dokonale uspokojí, protože je to přece kus chlapa a takovej určitě má i odpovídající velikost přirození… :! Jaké by to pak asi pro ně bylo, kdyby náhle zjistily, jaká je skutečně realita? S tak malým penisem ten opravdovej silnej chlapák prostě nejsem a ani nikdy nebudu, protože bych žádnou holku nikdy nedovedl dokonale uspokojit… :|

Poměr velikost postavy a velikosti penisu je nepodstatnej. Když bude borec mít metr a tvoje míry, nebo dva metry a tvoje míry.. Tak pořád je to tatáž velikost, a stejná možnost ženu uspokojit, nebo neuspokojit. Velikost postavy nemá se schopností ženu uspokojit nic společného. To jsi nevěděl? 8o

• Citovat
  • Upravit
H1
18.10.13 12:44
@Heineken Přesně tak, protože u menšího kluka vypadá stejná velikost, jakou mám třeba já, jako normální či dokonce i velký penis, zatímco u většího chlapa je to malé nic - a o tom to je taky hodně… Už i o tom se k té ženě vůbec dostat, ale hlavně je to o pocitové stránce, protože když žena už jen uvidí velký penis, tak je tím pádem hned o to více vzrušena a hnedne je to o něčem jiném - a to se pak ten penis nemusí ani použít a stejně ji ten kluk uspokojí! U velkého chlapa však takový stejně velký penis vypadá směšně, jako takové malé nepoužitelné nic, což vlastně i je, protože žena se pak bude akorát tak smát a na vyvrcholení už nebude mít ani pomyšlení... Věřím tom, že s penisem nad 17 cm či ideálně nad 20 cm bych uspokojil úplně každou! A po tmě by toto mé postižení sice nebylo vidět, ale stejně by to poznala, protože by mě v sobě vůbec necítila - vlastně se mnou by krom dotyků těl necítila vůbec nic… :|

Vytučněné. To je ten největší omyl. Jak jsi na takovej nesmysl proboha přišel? Tos někde slyšel??? 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
H1
18.10.13 12:45
@Heineken Přesně tak, protože u menšího kluka vypadá stejná velikost, jakou mám třeba já, jako normální či dokonce i velký penis, zatímco u většího chlapa je to malé nic - a o tom to je taky hodně… Už i o tom se k té ženě vůbec dostat, ale hlavně je to o pocitové stránce, protože když žena už jen uvidí velký penis, tak je tím pádem hned o to více vzrušena a hnedne je to o něčem jiném - a to se pak ten penis nemusí ani použít a stejně ji ten kluk uspokojí! U velkého chlapa však takový stejně velký penis vypadá směšně, jako takové malé nepoužitelné nic, což vlastně i je, protože žena se pak bude akorát tak smát a na vyvrcholení už nebude mít ani pomyšlení… Věřím tom, že s penisem nad 17 cm či ideálně nad 20 cm bych uspokojil úplně každou! A po tmě by toto mé postižení sice nebylo vidět, ale stejně by to poznala, protože by mě v sobě vůbec necítila - vlastně se mnou by krom dotyků těl necítila vůbec nic… :|

Další omyl. Nad 20cm bys už měl omezený výběr žen.. Tohle už každá nesnese.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.13 13:02

Kráťo, Kráťo, proč prostě nejdeš k nějakému psychiatrovi, sexuologovi??? Ty nemáš problém v rozkroku, ale v hlavě :zed:
Pohled na penis mého velmi vyvinutého muže mě fakt nevzrušuje - naopak mi to připadá směšné a vždycky když na mě manžel něco zkouší, tak dostanu záchvat smíchu :oops: :lol:.
Velikost přes 18 cm - to je fakt hrůza, když se do toho pustíme vášnivěji, tak je ta bolest fakt nepříjemná a bohužel občas i několik dní přetrvávající bolesti v podbříšku. Takže vážně zlatých tvých 13,5 cm ;)
Nehledě na to, že většina žen se nedá uspokojit pouhým zásunem (a je jedno, jestli s malým nebo velkým), tam je potřeba předehra, něžnosti, ruce, ústa - penis je obvykle až to poslední, co žena k uspokojení potřebuje ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
18.10.13 13:11

Myslím si, že pro většinu žen je ideál tak těch 16-17 cm s dostatečným průměrem (cca 4-5).

S tím, že pokud je penis o něco menší a chlap je jinak super (to ale není v žádném případě případ Kraťomíra!!!), tak to pro rozumnou ženskou není důvod k rozchodu či zahýbání.

Pokud je penis větší, tak je to krásné na pohled, ale musí se s tím někdy opatrněji, hlavně u žen, které jsou užší.

A k té vlně, co se tu následně zvedne (zajímavé je, že to píšou pouze muži-Doctus atd. - a žádné ženy)o tom, jak je 13,5 cm krásná luxusní míra a ženy po ní prahnou atd… - tímhle konejšením Kraťomírovi nepomůžete!!! Je lepší i účelnější mu napsat pravdu - 13,5/3,5 není žádný obr, ale zase to není žádný mikropenis, se kterým by vůbec nic nešlo. Některým ženám by to stačit nemuselo, ale najde se spousta takových, které, když uvidí, že je jejich nositel fajn správný chlap, tak to pro ně není žádným fatálním handicapem znemožňujícím vztah ;)

• Citovat
  • Upravit
38179
18.10.13 13:25

@káťa
Těžko se může zvednout nějaká vlna, když se bavíme ve stylu jedna paní povídala.
Pokud napíšeš, že si něco myslíš, tak je to tvůj názor a nemá cenu ti ho vyvracet.
Navíc ani nevím o žádném seriózním průzkumu, který by to potvrzoval nebo vyvracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.10.13 13:29

No samozřejmě, že to není seriózní průzkum, ale názory mne a ženských, se kterýma jsem se o tom kdy bavila ;)

Přes seriózní výzkumy, stažené odněkud z netu, jsou tu jiní :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
18.10.13 13:49
@káťa píše:
Třeba já se vzruším mimo jiné pohledem na partnerův penis. Fakt se mi líbí a jsem hodně vizuálně vzrušivá.
@Anonymní píše:
Nápodobně mne třeba když ma dojit na věc tak vzrušuje pozorovat nabíhající erekci, když je vidět jak penis roste…No a jeden vyvinutejsi partner mel takovou zvláštní erekci, ze mu sice stal ale netrcel a houpal se mu a nebylo víc sexy než když s erekci šel treba po pokoji pro kondom a zpět k posteli a penis se mu houpal…
@Pindík píše:
Myslete si co chcete, takových je HODNĚ. (I když třeba sexuologové pořád melou tu svoji).
Ale pořád naštěstí platí, že sto lidí sto chutí, takže takové nejsou všechny ;)

Přesně tak, takových je opravdu hodně a výjimku tedy budou tvořit spíše takové, které pohled na velký penis nevzrušuje a nebo jim to dokonce přijde i směšné… :! Jednou jsem na nějaké stránce, kam lidé postují humorné obrázky, viděl pohyblivý obrázek z webkamery, kde nějaký muž ukázal nějaké cizí ženě na kameru svůj extrémně veliký penis (odhadem přes 25 cm) a bylo na ni vidět, že se snad udělala během vteřiny jen pouhým pohledem na tento gigantický úd! A nebylo to hrané, prostě nepředstíraná několikanásobná erekce, takže mi neříkejte, že pro většinu žen by byl pohled na malý penis úplně v pořádku a nevyvolával by v nich žádné směšné pocity a také, že ženy nejsou vizuálně vzrušivé a k uspokojení potřebují něco jiného - protože tohle opravdu není pravda! :idea:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
18.10.13 13:53
@káťa píše:
Myslím si, že pro většinu žen je ideál tak těch 16-17 cm s dostatečným průměrem (cca 4-5).

Přesně tak - já zastávám tentýž názor… ;) Ale samozřejmě že nějakých pár cm rozdílu při těchto hodnotách už nehraje žádnou roli - tedy ovšem pouze v případě, že se jedná o rozdíl plusový… :D Však jsem to tu psal mnohokrát, že já mít nad 17 cm s šířku kolem 5 cm, tak jsem snad přímo nadčlověk! 8) :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
18.10.13 14:07
Přesně tak - já zastávám tentýž názor… ;) Ale samozřejmě že nějakých pár cm rozdílu při těchto hodnotách už nehraje žádnou roli - tedy ovšem pouze v případě, že se jedná o rozdíl plusový… :D Však jsem to tu psal mnohokrát, že já mít nad 17 cm s šířku kolem 5 cm, tak jsem snad přímo nadčlověk! 8) :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Di už někám.. Jinám..

• Citovat
  • Upravit
38179
18.10.13 14:51
káťa píše:
No samozřejmě, že to není seriózní průzkum, ale názory mne a ženských, se kterýma jsem se o tom kdy bavila ;)Přes seriózní výzkumy, stažené odněkud z netu, jsou tu jiní :mrgreen: ;)

Vždyť říkám, jedna paní povídala, tak se těžko zvedne nějaká vlna, jen Kraťas je spokojenej, protože se mohl poplácat po zádech a říct si že je skutečnej mrzák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.10.13 14:57

Však taky je… :?

Já osobně mám raději větší a širší penisy, ale kdybych poznala muže, který by byl jinak jako partner super a měl rozměr 13,5/3,5, tak bych se s ním, za předpokladu, že by byl v posteli temperamentní, vášnivý a nezamindrákovaný, nerozešla. Nikdo nejsme dokonalý.

Kraťomír ale opravdu je mrzák, a to především v palici. není nic odpusivějšího pro ženskou, než zamindrákovanej chlap :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky