Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Virginian
21.10.13 18:55

Je to kreten, totiz krata.

• Citovat
  • Upravit
16928
21.10.13 19:39

Nooo já vždy snila o takových 20ti cm a jednou jsem koketovala s borcem, který měl údajně 23cm… Nicméně můj přítel má lehký evropský nadprůměr a absolutně mi to stačí. Ono opravdu nejde o velikost, ale co s ním umí a že můj chlap umí umí umí… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
21.10.13 22:55
@cicmud píše:
Kratomire to si jako o zenach vazne myslis toto? Ze myslime vaginama? Jsi hovado s prumernym ptakem, ktery je na tobe to jediny normalni

Tak tohle jsem já tedy nepsal a takhle ošklivě bych to ani nikdy neřekl… :! Naopak - já si žen velice vážím a ctím je! Rozhodně jsem nechtěl, aby to vyznělo nějak zle či urážlivě - já osobně to beru jako lidskou přirozenost a je přeci normální, že ženy už od přírody chtějí lépe vyvinutého partnera - žádná normální holka přeci nechce vadný zboží… :| To už je prostě evoluce, takhle to má být… ;)

@wifi.. Viz výše - takhle jsem to já nenapsal, ženy obdivuji, vážím si jich a miluji je - i když želbohu jen platonicky… :oops: Zdá se, že tady na posledních pár stránkách došlo k mnoha nedorozuměním a přitom to vůbec nebylo myšlené nějak zle! :idea: Samozřejmě, že ženy chtějí velké penisy a já to plně chápu a nezlobím se za to na vás - zlobím se jenom na sebe, že jsem tam dole nedorostl… :? Ženy jsou pro mne překrásná, dokonalá a nedostižná stvoření, které budu až do konce svých dnů obdivovat, byť s žádnou z nich nikdy nemohu mít nic bližšího…

@chs.jasmin píše:
Nooo já vždy snila o takových 20ti cm a jednou jsem koketovala s borcem, který měl údajně 23cm… Nicméně můj přítel má lehký evropský nadprůměr a absolutně mi to stačí. Ono opravdu nejde o velikost, ale co s ním umí a že můj chlap umí umí umí… :dance:

Lehký evropský nadprůměr? Tak to má hádám tak minimálně 17 cm, že ano? 8)

• Citovat
  • Upravit
1947
21.10.13 23:08

Kraťomír: jenže ženy nechtějí jen velké penisy.. to si myslíš ty, protože jsi nemocnej, kolikrát ti to tady musí někdo napsat, aby ti to docvaklo?? Velký penisy jsou akorát ve tvojí nemocný hlavě, ženská potřebuje jiný věci. A rozhodně ji nenapadne partnerovi penis měřit :-D To dělají kluci tak kolem 13 let, ne?? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
21.10.13 23:25

@Agáta13 Jenže on ho ani nikdo měřit nemusí - stačí se na něj jenom podívat… :?

A ano, ženy určitě nechtějí JEN velké penisy, ale i jiné věci - povahové, tělesné, ale i materiální - což všechno beru a v těchto všech směrech jsem jinak v pohodě a nebál bych se říct, že i nad průměrem, nicméně velikost penisu / a tedy potažmo s tím související kvalitní soulož / je snad pro každou ženu ve vztahu jedním ze základních kamenů a když to v posteli neklape, tak se jde prostě většinou dál, nebo snad nemám pravdu? :idea:

A o tom to u mě je, protože na tohle já prostě tělesně nemám… :|

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.10.13 23:42
@Kraťomír (offline) píše:
@Hanka1 Tak kdybych měl penis 25×5 cm, tak bych pak už logicky žádné „tyhle mé kecy“ nemusel mít, že ano… ;) :D Však všichni víme, že mám pravdu - ostatně Heineken už raději ani nereaguje, protože mu jistě došly argumenty… :idea:

A jak bys to ty demente udělal? Místo pozdravu bys vytáhl kladu a začal tam s nim kroutit nebo klepat na stůl?

Přidávám se ke Kate a na tebe uz nebudu reagovat, je to úplně zbytečné a nevím proč otravujes tady a nejsi na svém webu?

• Citovat
  • Upravit
2439
21.10.13 23:58

Jé Kráťa tu opět jede… :lol:

Kráťo představ si, že jsem pro tebe našla řešení ;)

Vyber si nějaký z této nabídky a budeš ho mít jaký chceš :palec:

http://www.heureka.cz/?…

I když, je mi jasné, že na tom zas najdeš nějaké mouchy a pod., ale nedávno jsem na to narazila a neodolala jsem, abych ti to sem nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
21.10.13 23:59
@Hanka1 píše:
A jak bys to ty demente udělal? Místo pozdravu bys vytáhl kladu a začal tam s nim kroutit nebo klepat na stůl?

Ano, i tato možnost by tu pak byla… :D :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale teď vážně - ty nadávky mne od vás docela mrzí… :,(

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
22.10.13 00:05

@IvaX Díky za odkaz, ale tohle opravdu není řešení, protože jak byste vy sama na takového „skorochlapa“ asi koukala, kdyby si musel před souloží na penis nasazovat návlek, aby to měl aspoň normálního? A nebo kdybyste spolu byli někde v přírodě a chtěli si dát nějakou rychlovku, a on tuhle gumu zrovna neměl u sebe, tak co pak? Přijde mi to velice potupné a pro ženy jistě velice směšné, když by si jejich partner musel přes souloží nasazovat na penis nástavec, aby byl plnohodnotným mužem… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2439
22.10.13 00:22

Kdybych ho milovala a po ostatních stránkách mi vychovoval, tak bych ho brala takového jaký je. V přírodě se dají použít jiné praktiky, doma se to může zpestřit tím návlekem a dalšíma pomůckama.

Ale u tebe je toto vysvětlování zbytečné. Toho tu už byla napsána spousta.
Jsi beznadějný případ, protože si nenecháš nic vysvětlit a s ničím poradit.

Jak už jsem psala, prostě jsem neodolala ti to sem nedat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
22.10.13 08:07

Kráťo a to je přesně to, že nás ženy házíš do jednoho pytle ve kterém všechny chceme velké penisy :zed: :zed: :zed: pro MĚ je tedy penis u chlapa úplně to poslední co mě zajímá, jak už jsem psala, měla jsem i partnera s opravdu mini penisem, no a co??? :zed: jako to důvod rozchodu nebyl, ale tobě to pořád nedochází, pořád si omíláš to svoje dokola a od žen se tu nenecháš přesvědčit o omylu v kterém žiješ, projdi si tyto stránky od začátku a na papírek si udělej čárek, kolik přihlášených žen chce velký péro a kolika na tom nesejde a uvidíš ten rozdíl, počítám tak 20 ku 80%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
22.10.13 08:29
@cicmud píše:
Kráťo a to je přesně to, že nás ženy házíš do jednoho pytle ve kterém všechny chceme velké penisy :zed: :zed: :zed: pro MĚ je tedy penis u chlapa úplně to poslední co mě zajímá, jak už jsem psala, měla jsem i partnera s opravdu mini penisem, no a co??? :zed: jako to důvod rozchodu nebyl,

No jo, tohle už tady napsalo víc žen, že měly partnera s malým penisem. Jenže vždycky píšou v minulém čase. Já nechci spekulovat nebo jim něco podstrkovat… ale proč tedy vždycky vztah ukončily? Co byl skutečný důvod rozchodu? A vydržel by ten vztah, kdyby byl sex perfektní? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 09:28

Na rovinu?
tak třeba já bych s chlapem s malým nebo hubeným penisem nebyla. Pro mě je sex důležitou součástí vztahu a muž s malým penisem by mě nevzrušoval.
Mám ale kamarádku, která říká, že je jí u chlapa úplně jedno, jaký má penis, že na sex tolik není a když, tak má raději nekoitální praktiky.
Myslím si, že méně obdaření muži to mají při hledání partnerky o něco složitější (stejně jako lidé s jinou tělesnou nedokonalostí-obézní, s akné, ploché ženy atd.), ale každé zboží má svého kupce. Tato věta ale neplatí pro Kraťomíra, ten je výjimkou, ten svého kupce nemá, to by musela být ta žena jedině mentálně postižená.

• Citovat
  • Upravit
9729
22.10.13 10:26

Kraťomír ovšem nemá malý ani hubený penis. Něco se mu bohužel v hlavince pokazilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 10:27
@Doctus píše:
Kraťomír ovšem nemá malý ani hubený penis. Něco se mu bohužel v hlavince pokazilo…

Jeho velikost není (řekněme si upřímně, bez utěšování a hraní si na doktory) žádná sláva, ale není to ani mikropenis, se kterým by neměl šanci sehnat ženskou. S tím, co má v hlavě, je ale jako zboží naprosto neprodejný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky