Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denisa 76
Zdravím. Bolesti v zádech nemusejí nutně odkazovat na ledviny, ale důkladné vyšetření je v pořádku. Máš algifen neo? Pokud ano, tak pro dospělé je vhodné zhruba 30 kapek. Dobrý efekt může nastat i u menšího počtu (20), ale při krutých bolestech bych si nehrál na sledování účinné dávky. Pozoruješ častější močení nebo bolest při močení?
@Anonymní
Když nevěříte, nevěřte. Ale laskavě mě o lidském těle nepoučujte. Nachytal bych vás i na čistě ženských záležitostech.
@Doctus no asi cca 2-3 dny mě tlačilo čůrání..pila jsem klasika uro. čaj..urinal akut a Rowatimec.Dnes jsem radši zašla k dr protože se to nějak nezlepšilo. Dr říkala, že to vypadá na ledviny, ale uvidí se podle výsledků. Před pár hodinami to začalo..křeče v ledvinách a břichu ![]()
Jinak mě udělala rovnou preventivku a k tomu zjistila, že blbě vidím..tedy na levý oko nevidím vůbec nic a musím na oční..to je den
![]()
@denisa 76
Jak „nevidím vůbec nic“. Doufám, že je to nadsázka.
@Doctus píše:
@denisa 76
Jak „nevidím vůbec nic“. Doufám, že je to nadsázka.
nadsázka a nebo šedý zákal ![]()
@Doctus no nepřečetla jsem ani ty velký krávy písmenka. Když se postavila a zeptala se co vidím tak jsem viděla jenom jakoby obrys postavy. Zkouším si to ted doma a vidím vše jakoby rozmazaně ![]()
@jdukolem
Při totální jednostranné slepotě (amaurosis unilateralis) by šedý zákal byl tím nejmenším zlem.
Hlavní je, že něco vidíš. Tipuji tak -3 až -4 D. Moudrým ženám brýle sluší. ![]()
@Doctus
jako voco go??? To nemá ani můj fotr a je mu přes 60let. Nedávno když jsem byla na preventivce tak jsem normálně viděla a hned takový zhoršení??? Nebudu nosit brýle
![]()
@denisa 76 píše:
![]()
![]()
neděs se.. já jen že mám ted podobnou zkušenost z rodiny kdy mi to ten popis připomněl… neboj Dr to bude vědět líp než já od kompu, vůbec se neděs ![]()
@denisa 76 píše:
@Doctus![]()
![]()
![]()
![]()
jako voco go??? To nemá ani můj fotr a je mu přes 60let. Nedávno když jsem byla na preventivce tak jsem normálně viděla a hned takový zhoršení??? Nebudu nosit brýle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
brýle jsou dokonalej módní doplněk ![]()
@denisa 76
Tak čočky. Ale když jsi neviděla ani největší znaky, tak nad -2 D se asi nedostaneme.
@Doctus jde to, když tak operovat abych nemusela nosit brýle???
@denisa 76
Nevím, o jakou vadu se jedná. V případě refrakčních vad lze provádět laserové operace na rohovce, je zde ovšem jisté, byť velice závažné riziko zánětu rohovky (keratitis), příp. rohovky a spojivky (keratoconjunctivitis), které by zjizvily rohovky trvale. Poté bys neviděla skoro nic (světlo vs. tma). Pravděpodobnost vzniku této komplikace je mizivá, je nutné ji mít na zřeteli. Sám bych na tuto operaci nešel. Kdyby to byl šedý zákal, což nepředpokládám, tak by postačila výměna čočky.
@Doctus no samé dobré zprávy
jdu se zahrabat a koupit brejle.Ale jsi zlatej a děkuju. Podám pak zprávičku ![]()
@Doctus píše: @Pindík
To nejsou mé studie, ale studie urologické. Všechny dospěly k podobným výsledkům (celkový rozptyl pro všechny studie byl menší než 1 cm).
Pak existuje několik možných vysvětlení:
1. urologické studie nejsou aktuální/přesné a výrobci prezervativů mají jiné
2. po menších prezervativech není poptávka, protože muži s menším penisem
a)nesouloží
b)souloží nezodpovědně
c)nežijí promiskuitně a nepotřebují se se stálou partnerkou chránit
A víc v tom vrtat nebudu, vždyť je mi to v podstatě fuk…